Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Нешто се бунете за судијата? А шо не се буневте лани? Не, тогаш ви одговараше, затоа што ви подарија пласман во финале (а со тоа и титула). Ако отпадне Барса, ќе знаете како ни е на нас навивачите на Челзи кога не дупчат судиите, а тоа е секој втор натпревар.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Ко го тепавте Арсенал, кога не тепавте нас, тој играч беше МЕСИ за вас! Вонземјанец шо давал многу голој, шо не се запирал. Е сеа, 2 утакмици нигде го нема па никојпат немало играч шо можи да носи екипа кажувате. А бе ајде! :jaj:
A кога некој кажа дека Меси ја носи екипата?

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Ко го тепавте Арсенал, кога не тепавте нас, тој играч беше МЕСИ за вас! Вонземјанец шо давал многу голој, шо не се запирал. Е сеа, 2 утакмици нигде го нема па никојпат немало играч шо можи да носи екипа кажувате. А бе ајде! :jaj:

Најди ми мој пост каде што викам дека Меси сам играл!! Всушност консултирај се со Ел Нињо!

И да вонземјанец е се уште, прави нешто со топката што не може секој да го прави! Четири гола во четврт-финале! Размисли!

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Пјанич > Меси

:tv::tv:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ауу ејј само како навивачите на Мадрид се ситат на овој наш пораз... :)

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
lele se nerviram so serat naviva4ine od inter demek vlegle vo finale a ne znaat deka ima uste 90 pekolni minuti na kampot a sum siguren deka loso 4e projdat na kampot edno 3-4 komada sigurno

VIVA LA BARCA

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ауу ејј само како навивачите на Мадрид се ситат на овој наш пораз... :)
Не можа на сопствени успеси па нашле на туѓите :D Ќе лепат сеа плочки у вц на слика на Мурињо све до реваншот на Ноу Камп

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Нешто се бунете за судијата? А шо не се буневте лани? Не, тогаш ви одговараше, затоа што ви подарија пласман во финале (а со тоа и титула). Ако отпадне Барса, ќе знаете како ни е на нас навивачите на Челзи кога не дупчат судиите, а тоа е секој втор натпревар.
Ќути, не секој втор, ама баш секој ве дупчат :):)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Јас кажав дека Меси има среќа што игра во тим како Барселона, а некој од вашите се избаци: БАРСЕЛОНА ИМА СРЕЌА ШТО ИМА ИГРАЧ КАКО МЕСИ !! значи он е тој што ја носи цела екипа... не беше на овој дел од форумов, ме мрзи да барам а и не му го памтам никот... баталете ова, како и да е не е готов овој дуел, има уште 90 минути...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
lele se nerviram so serat naviva4ine od inter demek vlegle vo finale a ne znaat deka ima uste 90 pekolni minuti na kampot a sum siguren deka loso 4e projdat na kampot edno 3-4 komada sigurno

VIVA LA BARCA
Така сите тврдеа дека ќе биди и кога интер играше против челзи на стемфорд бриџ ама од вас ќе следи сега челзи не е барселона итаканатаму...дотогаш има време една недела се можи да се случи..позз

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
e taman naednas sea 4e ekspolida so 3 gola so se sekiravte i vie go baravte do dzebot na vermaelen pa go najdovte mnogu ubo i inter go baraa pa 4e si go najdat:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Јас кажав дека Меси има среќа што игра во тим како Барселона, а некој од вашите се избаци: БАРСЕЛОНА ИМА СРЕЌА ШТО ИМА ИГРАЧ КАКО МЕСИ !! значи он е тој што ја носи цела екипа... не беше на овој дел од форумов, ме мрзи да барам а и не му го памтам никот... баталете ова, како и да е не е готов овој дуел, има уште 90 минути...
Абе ајде еднаш засекогаш разберете дека ИНДИВИДУАЛЕЦ не е поважен од ЕКИПА!

И каде сакате да излезете со ваквите муабети демек Роналдо или друг или друг е подобар од Меси?? Па ајде кажете го тоа директно не треба да правите кругови!

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Пјанич > Меси

:tv::tv:
Еј ме заеба немој. :) Не сум тука да се карам, онака ве читав, и забележав дека сега кажуваат некој факти дека Меси не ви ја носел играта дека не викавте до прееска оти е вонземјанец шо не се запира, дека е бог.. незнам шо. Пис.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Па.. зошто да не ? Ни одговара ова :)

Еј ме заеба немој. :) Не сум тука да се карам, онака ве читав, и забележав дека сега кажуваат некој факти дека Меси не ви ја носел играта дека не викавте до прееска оти е вонземјанец шо не се запира, дека е бог.. незнам шо. Пис.
А кажи ми зошто ви одговара?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom