Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Големи се шансите Росел да биде избран за нов претседател на Барса.
Најбитно е дека има многу подржувачи од самите фанови а и од тие што ќе имаат право на глас. Со негово доаѓање мислам дека ќе имаме и подобра трансфер политика а најбитно во целиов муабет е да се задржи Пеп.

Него момци, се ближи јануарскиот преоден рок!!! Мислите ли дека ќе купиме некое лево крилце. Некако се стишаа муабетите за Робињо по весниците а читам нешто дека и Суарез имал веќе пред договор со Челзи.:toe:
Незнам, како што доага Јануари така станувам скептик за некој трансфер, се ме тера да мислам дека нема со ништо да се подновиме.
А сметам дека посебно за вторава полусезона ќе ни треба бар еден нов играч т.е ново лево крилце. :pipi:

А јас пак мислам дека ќе купиме сепак нешто... сака Лапорта да остави негов траг пред да си оди... и тоа мислам дека би бил голем трансфер. Останува да видиме:toe:

И јас сум за Росел,нека се врати пак човекот,само немора да го ветува Маскерано,доволно е Фабрегас,Туре да остане и сега ако не купиме лево крило,да земе некој од Робињо или Силва и доста е.

stipsburg напиша:
Јас колку што слушнав, ништо од трансферот на Робињо, (на некоја од нашите тв беше), бил повреден некои 2 месеца, и поради тоа немало да има трансфер.. нека каже некој ако знаае повеќе за ова
Беше повреден,ама играше некои 20 мин во Сабота.

Јас колку што слушнав, ништо од трансферот на Робињо, (на некоја од нашите тв беше), бил повреден некои 2 месеца, и поради тоа немало да има трансфер.. нека каже некој ако знаае повеќе за ова

Kakov Rasel be da mu e..m majkata, koga go izbrkaa ko kuce celo vreme se obiduvase da ja destabilizira Barca. Ako tolku ja saka, ke gi zaboravese neprijatnostite so Laporta i ke si kutese.

bb[noone];3170106 напиша:
омг :S ќе неможам да ја гледам
|
Snimi si ja na video :pos2:

Kakov Rasel be da mu e..m majkata, koga go izbrkaa ko kuce celo vreme se obiduvase da ja destabilizira Barca. Ako tolku ja saka, ke gi zaboravese neprijatnostite so Laporta i ke si kutese.

|
Snimi si ja na video :pos2:

Max ТV му е мајката.. премотуваш напред назад, снимаш што сакаш :) :)
Ќе можеш да ги гледаш головите на Барса по 10 пати :)

Јас лично мислам дека Најдобро е да остане Лапорта, или да биде некој друг сличен од типот на Лапорта, Росел беше едно време помнам тогаш Барса била може најслаба во историјата, Никакви трансвери не правеше Росел, нити пак нешто посебно,завршуваме 13 ни Куп Уефа не Игравме, несакам да се спомне повеке неговото име за председател на Барса. најдобро е да биде Лапорта уште или некој Сличен што вложува пари, плус со Лапорта имавме Најуспешни Сезони, ова ке биде за паметење, Човекот е вистински Џентламент.:toe:

Луѓе, ај малку јас офтопик... знае некој зошто не го гледам star_dust.... одамна го нема човекот да пише... а имаше квалитетни постови и анализи...

Еве ми го новото дресче од Барса братучетка ми вчера се врати од Барселона и била на Ноу Камп и.......:
12944_1143471918938_1591692349_30356377_1245642_n.jpg

:drk::drk::drk:
Од Меси е!
Ај со здравје да си го носиш, па мене поубаво да ми купат:):)
У добро време се играат натпреварите од СКП,во Среда играме од 17:00 со Атланте.
Абе добро време за вени сечење. Втора смена нашколо ни утакмица ќе видам ни ништо:tapp:
Луѓе, ај малку јас офтопик... знае некој зошто не го гледам star_dust.... одамна го нема човекот да пише... а имаше квалитетни постови и анализи...
Еј и јас го приметив се изгуби човеков наеднаш кај отиде:toe:

Јас лично мислам дека Најдобро е да остане Лапорта, или да биде некој друг сличен од типот на Лапорта, Росел беше едно време помнам тогаш Барса била може најслаба во историјата, Никакви трансвери не правеше Росел, нити пак нешто посебно,завршуваме 13 ни Куп Уефа не Игравме, несакам да се спомне повеке неговото име за председател на Барса. најдобро е да биде Лапорта уште или некој Сличен што вложува пари, плус со Лапорта имавме Најуспешни Сезони, ова ке биде за паметење, Човекот е вистински Џентламент.:toe:

Лапорта мислам дека веќе нема право да се кандидира а Росел никогаш не бил претседател на Барса, беше само под претседател.
Лапорта и Росел заедно дојдоа во Барса, едниов како претседател а другиов како подпретседател и во тоа време требаше да ја донесат најголемата ѕвезда (Бекам) кој отиде во Реал а Росел потоа го донесе Роналдињо кој знаете добро дека се покажа како една од најдобрите ако не и најдобрата инвестиции на клубот од секој аспект.

Има разни тврдење за Росел, од нај позитивни па се до најнегативни.
Али сигурен сум во едно, а тоа е дека оние кои имаат право на глас ќе го донесат вистинското и најдоброто решение за клубот.

Одамна го нема, чад пад ќе се појави и пак ќе го снема. Сигурно дечкото има некои обврски па нема време да намине. :wink::smir:

Ај бе и јас да ви поставам нешто :)
28btzzb.jpg

Кој си ти овде ? или од Братти/Другарти си ставил некоја слика Пошо не ми се верува на 15 години Екскурзија да правиш низ Европа :vozbud::vozbud:.

ПС : Сликава ти е Топ.

Росел беше главниот виновник за донесувањето на Роналдињо во Барселона... сите знаме што направи Рони кога играше за нас. И затоа сум убеден дека нема да биде толку неспособен како Лапорта кога се во прашање засилувањата. И имаше шпекулација дека ќе му даде на Пеп целосна слобода врз трансферите ( доколку се во границите на дозволените средства):smir:

Како што слушам Росел е еден од поголемите Фаворити за Председателското место во Барселона, Дај Боже да биде како до сега.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom