џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.401
- Поени од реакции
- 25.259
Незнаев како да ја крстам најправилно темава, па мислам ваќа ќе е океј. Баш сакам да прочитам интересни факти заприметени од некој, без разлика за каков жанр на филм станува збор. Ќе напишам некои интересни факти според тоа што е изгледано.
Само ве молам вашиот пост да не се состои од 50 :pos2: смајлиња или слично.
Темава е за тоа да собериме колку повеќе факти околу и за филмовите.
Ако не ви е јасно за што станува збор, а јас незнам подобро да објаснам, следете го мојот пример за и околу тоа какви се повеќето од филмовите, односно какви фори користат.
- Наредникот во полицијата секогаш е црнец.
- Американците кога нарачуваат јадење во ресторан не сум видел во ниеден филм да го дојадат тоа што го нарачале.
- За време на секс сцена во филм се слекува само женското.
- Вонземјаните секогаш напаѓаат амерички градови.
- Детектив може да реши случај само ако е пензиониран.
- Никогаш не треба да се покажува сликата на својата жена кога сте во војна.
- По завршувањето на телефонски повик ама никогаш не сум слушнал некој да рече - чао, пријатно, ова она.
- Кога се провалува шифра на компјутер, тоа се дешава најмногу до 4ти пат обидување.
- Во сите полициски истраги барем еднаш се посетува стриптиз клуб.
Ај повелете на некоја работа која сте ја заприметиле во повеќе филмови, без разлика комедии, хорори, акции, Арнолд Шварценегер.
:muhaha:
Само ве молам вашиот пост да не се состои од 50 :pos2: смајлиња или слично.
Темава е за тоа да собериме колку повеќе факти околу и за филмовите.
Ако не ви е јасно за што станува збор, а јас незнам подобро да објаснам, следете го мојот пример за и околу тоа какви се повеќето од филмовите, односно какви фори користат.
- Наредникот во полицијата секогаш е црнец.
- Американците кога нарачуваат јадење во ресторан не сум видел во ниеден филм да го дојадат тоа што го нарачале.
- За време на секс сцена во филм се слекува само женското.
- Вонземјаните секогаш напаѓаат амерички градови.
- Детектив може да реши случај само ако е пензиониран.
- Никогаш не треба да се покажува сликата на својата жена кога сте во војна.
- По завршувањето на телефонски повик ама никогаш не сум слушнал некој да рече - чао, пријатно, ова она.
- Кога се провалува шифра на компјутер, тоа се дешава најмногу до 4ти пат обидување.
- Во сите полициски истраги барем еднаш се посетува стриптиз клуб.
Ај повелете на некоја работа која сте ја заприметиле во повеќе филмови, без разлика комедии, хорори, акции, Арнолд Шварценегер.
:muhaha: