Football Manager 2010

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Kako da go instaliram offline ili preku Steam...zosto go formatirav PC-to...???

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Коа ке инталирам пач , ми се бришат сејфовите или така нешо?
Не ти се бришат, ама играта што си ја имаш снимено ќе си ја продолжиш на стариот пач, ако сакаш со новиот да играш, ќе треба да си почнеш нова.

M

marko 1996

Гостин
Незнам шо да праам на Бекфорд му истекуе договор за 3 месеци ама зима плата... 21 илјада а буџетот за плати ми е преминат незнам дали да го шиткам или да го остаам више не е стариот Бекфорд по 3 голови на утакмица да дава више стар е 31 год. и плус не го играм ама да не затреба :jaj: Кажуајте совет :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.128
Поени од реакции
1.726
@Marko Си требал одамна да го шитнеш, ја уше на првата сезона у ПЛ коа влегов отиде.

@harrysolomon најверојатно си инсталирал некој нов фејспак/логоа/дресови шо не работат ко шо треба.Пробај избриши сите нови работи, па пробај пак.

M

marko 1996

Гостин
@Marko Си требал одамна да го шитнеш, ја уше на првата сезона у ПЛ коа влегов отиде.

@harrysolomon најверојатно си инсталирал некој нов фејспак/логоа/дресови шо не работат ко шо треба.Пробај избриши сите нови работи, па пробај пак.
Знам се заебав ја го чував за џабе плата лапаше , го земав Гаел Куката и Марк Бееверс :) и имам уште 22 мил. незнам шо друго да зеам лев бек ми треба дај кажете некој :)

marko 1996 напиша:
Знам се заебав ја го чував за џабе плата лапаше , го земав Гаел Какута и Марк Бееверс :) и имам уште 22 мил. незнам шо друго да зеам лев бек ми треба дај кажете некој :)
Грешка :)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345

sto e ova? vaka mi se naprai i igrata mi ja prai pomala od ekranot ama pak se igra :tapp::tapp::nesvest::toe:
Па не е голем проблем ова,и мене некад ми праеше вака,сејфувај исклучи ја и пак пушти ја нема да има проблеми ,или пробај со Алт-Таб да ја отвориш пак види дали ќе биде у фул скрин :smir:

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ај да прашам само јас,значи со еден другар играме преку нет,и се си беше добро,али јас пред некој ден го инсталирав најновиот пач 10.2,а он нема инсталирано никаков пач,и денес да пуштиме да играме,јас кога отидов да влезам во играта,не може,ја пишувам ip-adress и одам ок,и нишо не се појавува се губи се,ако знае некој што може да е,дали има врска тоа што јас имам инсталирано пач,а он нема и затоа неможе,или пак нешто друго е проблемот:toe:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Ај да прашам само јас,значи со еден другар играме преку нет,и се си беше добро,али јас пред некој ден го инсталирав најновиот пач 10.2,а он нема инсталирано никаков пач,и денес да пуштиме да играме,јас кога отидов да влезам во играта,не може,ја пишувам ip-adress и одам ок,и нишо не се појавува се губи се,ако знае некој што може да е,дали има врска тоа што јас имам инсталирано пач,а он нема и затоа неможе,или пак нешто друго е проблемот:toe:
Да, да, до пачот е. Треба и двајцата да имате ист пач.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Може некој да ми каже као се игра преку нет? Мора да ја имаш оригиналната ? :)

Член од
7 мај 2009
Мислења
5
Поени од реакции
0
Zdravo decki koj moze da mi dade link za da go downloadiram patchot za makedonskata liga za na fm 2010 ?:uvo: VE MOLAM AKO MOZI SO POBRZO!!!!!

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Може некој да ми каже као се игра преку нет? Мора да ја имаш оригиналната ? :)
Не не,не мора оргиналната да ја имаш,овде се игра обично,еден ке креира т.е ке си пушти играта како и секогаш,а после другиот ке треба да иде во играта на тоа join network game,и после коа ке се отвори тоа доле десно има join other server и ке стиснеш на тоа и ке се отвори едно прозорче и таму ке ја пишеш ip adress,не твојата,туку од тој што креира ке ти ја каже неговата ip adress и ке ја пишеш таму и готово,завршена работа,сеа ке можеш да играш,и секој пат коа ке играте ке пушташ така,ке влегуваш од таму преку тоа join network game,се надевам дека ме разбра:smir:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Не не,не мора оргиналната да ја имаш,овде се игра обично,еден ке креира т.е ке си пушти играта како и секогаш,а после другиот ке треба да иде во играта на тоа join network game,и после коа ке се отвори тоа доле десно има join other server и ке стиснеш на тоа и ке се отвори едно прозорче и таму ке ја пишеш ip adress,не твојата,туку од тој што креира ке ти ја каже неговата ip adress и ке ја пишеш таму и готово,завршена работа,сеа ке можеш да играш,и секој пат коа ке играте ке пушташ така,ке влегуваш од таму преку тоа join network game,се надевам дека ме разбра:smir:
Да да фала :)! :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom