Football Manager 2010

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Абе снимените од демото ќе може да се продолжат на фул верзијата? Како беше на претходните верзии?

Пошто го договорив Бекам на free transfer за полусезона :vozbud::pos2:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
сеа ја симињам ванилата... да не има нешо product key такви глупости ко минатата?

и ако случајно се прави лига ја уште сеа се пријавувам... да се игра по 1-2 утакмици неделно исто ко у реалноста, цела година ќе играме една сезона за да не иде споро :)
на едит ке составиме лига од тие тимови шо сме ги одбрале, исто како ЛШ само првенство од најаките тимови:vozbud:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Иначе Iker Munian задолжително у тим да го имате.Најмлад играч шо дал гол у Ла Лига, 16 години.

Ненормалните на трансфер листа го имаа ставено, па го земав за 1 милион. Потенцијал 4 ѕвездици.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
сеа ја симињам ванилата... да не има нешо product key такви глупости ко минатата?

и ако случајно се прави лига ја уште сеа се пријавувам... да се игра по 1-2 утакмици неделно исто ко у реалноста, цела година ќе играме една сезона за да не иде споро :)
на едит ке составиме лига од тие тимови шо сме ги одбрале, исто како ЛШ само првенство од најаките тимови:vozbud:
Продукт кеј на демо?:hmm

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.529
Поени од реакции
2.225
Баже Ск, а мооооожда и некад нема да наоѓаат разноразни изговори кајганџииве за да не се пресметаме онлајн... Све нешо им фали и кенкаат...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
a koga ke izleze na prodazba kaj nas igrava??

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.169
Поени од реакции
46.330
Aко има фрка ко лани со кракот, никад :D, т.е. боље ке ти биде да си ја симнеш зашто вака ке чекаш предолго што не се исплати .
Лани кога излезе финалната верзија, беше преполна со багови, преполна, потоа имаше проблеми и со кракот кој се реши тек у Јануари односно скоро 3 месеци по излегувањето на играта .
Мој совет, или симни ја, или нека ти ја симне некој ако немаш за download .

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Баже Ск, а мооооожда и некад нема да наоѓаат разноразни изговори кајганџииве за да не се пресметаме онлајн... Све нешо им фали и кенкаат...
Ајде, ајде... Свесен си како беше ситуацијата пред некој месец, најногу викаше за игра како и сега, па снема време.

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.529
Поени од реакции
2.225
Јас сум снемал време??? А кој кажа термини за сесии, то ест за играње??? Ајде ондак чекам организација од најискусните... Ваљда ќе дочекам...

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Забележав уште еден баг, ама за жал немам скриншот направено. Играв Лига Куп со Манчестер Ј. против Евертон и беше 1-1 по 90 мин. На екстра време не се постигнаа голови и требаше да шутираме пенали. Ги наместив играчите, стегнав спејс и натпреваров заврши и ми дава резултат сум победил 3-2 на екстра време. Појдов да видам кој дал голови, кликнав да ги видам головите од екстра време и не ги покажа, а за тие реалните голови што беа од 90-те мин ми покажа повторена снимка.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Прв пат се тресат мрежите кога ќе падне гол :smir:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ајде јас сум за, али да не биде тоа многу често зошо коа ќе ми се наредат колоквиуми ќе го јадам :nesvest:

иначе вчера ја пробав ванилата, добро изглеа, доста е сменета во рок од една сезона... ме курчи тоа што нема прозорче за latest scores(или не сум го нашол:toe:), исто друга работа што ме нервира е тоа што екипите од Италија се видно ослабени, посебно Рома и Милан... Интер е истиот, а Јуве е малку подобрен... тоа што се шлепа како лош момент уште од 2006 е што Реал е секогаш 1-2 класи посилно напраен од Ман.Ју,Барса,Милан.... у прва сезона се изденачени до негде али 2012,2013 гарантирам дека Реал ќе бидат несопирливи што е случај и во останатите... можеби за следниот пут треба да размислат малце околу таа работа

еве неколку хинта од мене за ефтини млади rising stars...

Florent Cuvelier (16) - Portsmouth Under 18
Diego Suarez (16) - Dinamo Kiev
Haris Vuckic (16) - Newcastle Under 18
Khouma Babacar (16) - Fiorentina
Nathan Modest (17) - Sheffield Wednesday Under 18
Vincenzo Camilleri (17) - Reggina
Michael Potts (17) - Blackburn Under 18
John Bostock (17) - Tottenham Reserves
Jack Wilshere (17) - Arsenal
Chris Wood (17) - WBA
Marc Muniesa (17) - Barcelona

ај доста е за денес.... овие се ептен дечишта али ке покажат резултати за 5-6 години :vozbud:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Дозволено ми е да земам само двајца играчи кои доаѓаат од надвор од ЕУ. Веќе имам земено двајца. Дали можам да договорам трансфер за 01.07 со играч кој не е од ЕУ?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Може,ама од тие тројца што ти се само двајца ќе можеш да пријавиш за првенство,а тој третиот ќе може само да ти игра во куп и ЛШ/ЛЕ.
За која лига станува збор?

Kajgana Shop

На врв Bottom