Football Manager 2010

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Може скрин од Пандев да видам како го изработиле?

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Што бара во Гетафе, ти го купи?
И конечно finishing му направиле реално колку што има, 13.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Скриншотот е од крајот на демото, го купиле Гетафе.

Прес конференција за купување на играч :vozbud:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.173
Поени од реакции
46.346
Се е ок, сега го инсталирам, али да кажеше некој за разликите од претходната FM, има ли разлики во тактиките ( знам на фм09 за прв пат не можеше стрелките да ги влечеш, едноставно со forward run само се ставаше стрелка ), дали пак има фрки со повредите, лесно е, потешко е, принципот на тренинг дали е оној истиот и тн и тн . Јес да е демо, али овие работи и нема многу да се разликуваат од целосната верзија што ке излезе, и онака максимумот играта го добива со пачовите .

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Најубаво е сам да видиш :)

Нема стрелки, сега има за секоја позиција различни задачи, дефанзивно крило, офанзивно крило, плејмејкер крило и слично. Многу повеќе тактички опции и полесно за употреба. Повреди нема како лани, бар јас немав.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Малце ми беше и мене чудно што нема стрелки зашто бев навикнат на нив, ама добро е и вака што можеш да го командуваш секој играч со мени на десен клик. И уште едно нешто што забележав, а не ми се допадна е што многу голови се даваат кога двајца играчи го напаѓаат голманот а тој ја има топката и има доволно време да шутира, ама поради некоја причина не шутира и играчите му ја земаат топката и се постигнуваат голови.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.116
Поени од реакции
1.697
Главен проблем за што глеам на многу други форуми се бунат е тоа што на скоро сите одбрабени играчи и таленти оценките им се намалени значително.

пр.
Фазио на 09

Фазио на 10

Еве уште неколку промени

Фламини 09

Фламини 10

Вагнер Лав 09

Вагнер Лав 10

Затоа пак, за еден 17годишњак од Бразил, шо игра за репрезентација, ако цената му е 3мил. ни за 15 не го даваат.

едит: Еден другар што ја има јагодата ги аплоадираше сите quick start-ови, така да сеа може иако ја имате ванилата да ги играте сите :).Овде треба да ги ставите

Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2010 Demo\data\quick starts

Линк за сите.Посебно за Шпанија,Италија и Франција, ако не планирате да ги играте сите други.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Фацио беше ЅВЕРИШТЕ на 2009 секогаш го имав во секој тим со кој играв,сега се гледа дека е доста послаб,а и Вагнер Лав беше одличен на играта,ама ќе видиме како ќе функционира,јас ќе си чекам цела верзија па ќе симнам не ми се игра само демо.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Да не најде некој добар DC, за околу 2 милиони евра?

Видов дека Милито е на трансфер листа на почеток и може за малце пари да се земе. Иако е повреден 2-3 месеци, сепак би го земал, ама ми треба уште еден (што не можам да го најдам :kesa:)...

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Андраде, нема договор. Солиден, искусен, ја го земав во Бирмингем.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.859
Поени од реакции
11.526
Андраде, нема договор. Солиден, искусен, ја го земав во Бирмингем.
Таман, ова ми требаше, замена за Рио или Видич на слаби натпревари...фала баба :smir:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.514
Поени од реакции
6.959
каде да се прескокне утакмица, да не ја гледам туку да се уклучувам на полувреме и на крај?
нешто како инстант резултат?

A

Alexander Nevsky

Гостин
каде да се прескокне утакмица, да не ја гледам туку да се уклучувам на полувреме и на крај?
нешто како инстант резултат?
хехех па не е ова фифа нема таква опција на овој менаџер.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.514
Поени од реакции
6.959
хехех па не е ова фифа нема таква опција на овој менаџер.
баш е грдо. мене воопшто не ме интересира утакмицата, а посебно да ја следам цела, ако сакав информации за утакмицата ке си видев во опции а не да дремам по 10 минути за некои смотани пријателски..

Kajgana Shop

На врв Bottom