Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одвратни се... не се поднесуватЈас пак да прашам... зошто ги мразите педерите? :smir:
Страв ли е бе луѓе?!
Јас пак да прашам... зошто ги мразите педерите? :smir:
Страв ли е бе луѓе?!
Нас не ни е страв нив треба да им биде :salut:
Со машки газињаПер, дај објасни ми како е можно да ги знаеш сите геј клубови?Јас пример, дете од кондово, појма немам што е змија и кој се влегува во нејзе
Реков а и ќе повторам. Не ми смета апсолутно ич кој-како е сексуално определен. Ми смета тоа што хомосексуалците не ги оставаат останатите да бидат стрејт. У стилу, мислат дека сите се хомосексуалци. Сакаат да се ПОКАЖАТ дека они се хомосексуалци. Геј ПАРАДАТА (било какво парадирање, ама еве во случајов гејовско парадирање) го прави токму тоа - сака да се рекламира. А рекламите само на бекутан се добри.
Јас се чудам кој ми ги брише постовите цело времеДоста е. Секој нареден пост кој наместо хомосексуалци ќе содржи зборови како што се педерана, рикверци и слични на нив ќe биде избришан. Никој нема право никого да навредува.
Дете, те прашувам зошто ги мразиш хомосексуалците. Ако имаш одговор кој ќе соодветствува на IQ поголем од 68, одговори. Ако не, прескочи и не смарај со Пинки коментари.
Наше е да го спречиме за доброто на нашите деца. Доколку можеме. А ова можеме да го спречиме.ова ти е исто ко мекдоналдс, го има низ цел свет-штетно е ама луѓето си го прифаќаат.
Хах дури и библијата се замеша сега. А библијата што те учи дека си настанал од кал баче? Веруваш во тоа?Епа ваќа ќе ти кажам со два збора : Не ги сакам зошто не е нешто нормално тоа ем библијата не учи на нешто друго.
А можеш ли да го спречиш насилството? Дрогата?Наше е да го спречиме за доброто на нашите деца. Доколку можеме. А ова можеме да го спречиме.
Епа ваќа ќе ти кажам со два збора : Не ги сакам зошто не е нешто нормално тоа ем библијата не учи на нешто друго.
Има многу фрикови што ги мрзат,така да ке настрадаат добар дел од нив...!Библијата те учи и да не мразиш никого. Недоволен 1.
Јас сум против паради поради тоа што сметам дека нема право никој да парадира и малтене да ме убедува дека е угнетен за да побуди емпатија кај мене, или па недај боже да ме убедува дека е подобра неговата сексуална ориентација. Нека тера кој како сака, и чао...негова работа.
Исто така сум против непормислени детски коментари: Нека пробаат па ќе видат - кога не се знае зошто се вика точно тоа (т.е. се знае, ама бидејќи сум психијатар аматер, нема да образлагам).
Тучкест, реков "ако можеме". И заклучив дека ова го можеме.Ќе се повториш од прееска и ќе речеш грдо е да гледаш на улица такви работи. Истото ти се случува и на телевизија, на скоро секоја серија што иде во последно време има хомосексуалци.