Шо ти е чудно Магде?A мажи бисексуалци?
Инаку, интересен феномен кај вас мажите особено.
Мразите педери - ама глеате порничи со лезбејки.
Па дури и би биле во тројка со две жени.
И тие жени се хомосексуалки, ама не ви пречи..
Чудно.
Лол..."i have two mothers, and i like it, and they like each other and i can't do anything about it"Еве пример за перење мозок на децата во врска со педери и лезбејки и слични групации...
Ех бре пак вие одма со паранои и црни мисли на невиденоКај нас нема паради, а сепак има луѓе на кои им сметаат хомосексуалците и би ги обесиле за гениталии на сред плоштад.умм:
А мене ми се обраќаш, демек јас лезбејка сум...Ех бре пак вие одма со паранои и црни мисли на невидено
Излезете пропарадирајте па видете што ќе ви се случи.
Можи нема никој да ве гиба
а ако ве обесат - друг пат немојте да парадирате.
А бе со нас нормалните не си сигурно.......А мене ми се обраќаш, демек јас лезбејка сум...
-.-:
Океј, ај ќе видам шо можам да напраам околу парадава...
Ти двоцевка си или ????Ме мрзеше да ве читам сите посебно, меѓутоа отприлика ја сфатив дебатава.
Често како пример сличен на хомосексуалност ја наведувате педофилијата - а за нормално ги сметате половите односи на животните (Магде ги заборавила лилјаците, како најхомосексуални суштества на светот).
Прво како по ѓаволите ја споредувате педофилијата со хомосексуалноста? Дали некој со здрав мозок може да го спореди тоа?
Педофилот СИЛУВА, педофилот се изживува, педофилот со своето задоволство ТРАГИЧНО осакатува нечиј живот!!! И педофилијата е болест, барем според мене, зошто е агресивно и насилно однесување! Каде тука има спроедба хомосексуалноста? Прво, хомо има доброволен секс, второ, не повредува никого, и трето, не се виновни ниту родителите ниту самиот тој/таа. Зошто да ве интересирала доволно објективната наука, а на да верувате само во тоа што ви се допаѓа, немало да го пропуштите фактот дека фетусот е веќе формиран како хомо, би, хетеро... Влијанието подоцна на семејството може да придонесе 1. Хомосексуалното дете да се замрази себе такво какво што е, и да биде со жени, подоцна да се ожени и да има деца, да ги унесреќи и жената и децата, тајно да гледа порничи со мажи, и во краен случај да ја изневерува сопругата со маж. И ако не успее да сфати дека тоа што му се случува не е негова вина, веројатно до крајот на животот ќе живее со себеси, - мизерно. Зошто за другите ќе биде добра личност, за себе - пропаст. А тоа не сакаме да го произведеме во никој случај. Има и опција, каде што таа хомо личност, ќе биде трауматизирана и ќе развие агресивни нагони кон одредена категорија на луѓе (ако бил притискан да се однесува како маж од страна на таткото во раните пубертетски години, веројатно ќе повредува мажи на возраста на таткото, слични на него). Социјализацијата не е фактор кој влијае каква сексуална ориентација ќе има детето. Зошто се раѓа со неа.
Ќе ви наведам личне пример, од семејство блиско до мене. Имаат два сина. Едниот, е хомофобичен. Секогаш беше, од деца. Неговиот брат, на сосема мала возрасна разлика од него е хомосексуалец. Само што, под притисок на околината, за да ,,се смени,, се ожени и постојано фантазира за мажи, има вируелен хомосексуален живот. Дали секогаш ќе се задоволува само со виртуелното??
И двајцата се родени од исти родители, исто се воспитувани. Тогаш зошто имаат крајно различна сексуална ориентација? Зошто и двајцата не се хомо? Зошто и двајцата не се хетеро?
Замислете, вие, ,,нормалните,, некој да ви рече дека е погрешно да бидете со жена. Вашето тело нема да посакува маж. Исто е и со хомосексуалците. Познавам човек кој воопшто не ни може да има ерекција на жена. Што со него?
Не споредувајте нешто очигледно насилно и болно, со нешто доброволно.
И не мешајте религија во оваа приказна. Хомосексуалци има и христијани, и муслимани, и будисти, и протестанти и евреи. Јас лично, сум атеист. И тие што ја оспоруваат психологијата, не знам што воопшто бараат тука.
Не јас сум прво жена, а второ сум хетеросексуална. Ама погоре имаше пост кој вели (карикирам): Психологијата е наука за душата, а го отфрла нејзиното постоење (во религиозна смисла).Ти двоцевка си или ????
Кој ја оспорува психологијата , никогаш не постоела едногласна констатација околу ова прашање ,само што педерлааната си ја толкува едната страна..
Тоа што си хетеросексуална не те прави педерски адвокат по автоматизам.Не јас сум прво жена, а второ сум хетеросексуална. Ама погоре имаше пост кој вели (карикирам): Психологијата е наука за душата, а го отфрла нејзиното постоење (во религиозна смисла).
Исто и хомофобиците си ја гледаат само едната страна - нивната. За жал, осакатени се за една многу позитивна карактеристика.
Состојба на неебана тетка е добро позната работа ,ама немој овде....батали..Ако јас не сум компетентна и моите ингеренции се само во моето семејство, тогаш што те прави тебе компетентен?
Јас сум граѓанин на ова општество, исто колку и ти. Исто учествувам во него, исто имам право на мислење и на глас. Кој си ти да ми го забраниш тоа? Не се обидувај ни да помислиш дека можеш да ме навредиш со твојот крајно вулгарен и глупав пост. Таквите како тебе цел живот страдаат од коплекси, така се воспитани и така живеат. За жал произведуваат деца исти искомплексирани како нив. Кој си ти да забраниш нечие право? По што си ти подобар од другите?
Ако јас сум ,,педерски адвокат,, ти што си? Човек на кој му е потребна итно психолошко советување зошто постои опасност да наштетиш некому ако не се согласува со тебе.
Дечко единствено нешто што забележав кај тебе е агресија, неспособност за дискусија, вулгарност и крајна неписменост. За почеток, тетка? Под мојата сликичка ми ја пишува возраста. А колку сум јас ,,ебана и неебана,, апсолутно нема никаква врска со тебе и со мојот став во животот, а уште помалку со мојата социјализираност во општествово. Да има правила и норми и ги почитуваме, ете хомосексуалците сеуште не можат да стапат во брак, не можат да посвојуваат деца итн... За такви прашања постои власт, која што јас и ти ја бираме, и таа одлучува што ќе се прави. Ти можеш слободно да се заштитиш - не се дружи со хомосексуалци, не излегувај во нивните барови, и кажи им на твоите деца дека е тоа погрешно. Никој тоа не ти го забранува.Состојба на неебана тетка е добро позната работа ,ама немој овде....батали..
Околу твоето “граѓанин“ ,да ,ти си во општество во кое постојат норми и правила према кои треба да се придржуваме сите.
Твојот дом е твоја работа и може Боки 13 да ти биде на мени 3 пати на ден ,никој нема право да ти се меша...
Твојот обид да наметнеш педерлаана по улиците како нормална појава ми дава и мене и на сите други да се заштитиме самите ,како и своите деца ,и да реагираме на вакви дебилини појави.
Околу комплексите ,докажано е дека ваква врста на луѓе кои се големи “борци“ за дебилни појави потекнуваат од особи кои никој не сакал да ги натрти (за жени) или ги избегавале во друштво па на овој начин си нашле место во средината...па кој каде ке се најде...
Околу опасноста за околината од такви како мене немој да се секираш...живеам во држава каде што педерите се позаштитени од пандите па никој досега не видел никаква опасност од мене...затоа викни си ја Најчевска и маструбирајте колку сакате на вакви теми , а од мене си 2ка за дискусија...