Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Јебига, ти вратив со иста мерка, нема љутиш:smir:
Што си ми вратил бе ,па Јуве немаа победа на 4 натпревари и денеска тепаа и затоа реков дека нема ништо ново освен Јуве ...
Арсенал си ги плескаа редовно сите противници подолго време ,а викендов несреќно не победија со смешен гол во последна минута
Незнам на кој начин ме заеба ,освен што ме натера подетално да ти објаснувам ,затоа стварно ме заеба ти признавам :)
Ама ај те сфаќам во еуфорија си денеска ,среќен ,радосен тепаа Јуве ,може и ќе одите во ЛШ :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Што си ми вратил бе ,па Јуве немаа победа на 4 натпревари и денеска тепаа и затоа реков дека нема ништо ново освен Јуве ...
Арсенал си ги плескаа редовно сите противници подолго време ,а викендов несреќно не победија со смешен гол во последна минута
Незнам на кој начин ме заеба ,освен што ме натера подетално да ти објаснувам ,затоа стварно ме заеба ти признавам :)
Ама ај те сфаќам во еуфорија си денеска ,среќен ,радосен тепаа Јуве ,може и ќе одите во ЛШ :)
Добро пеер, гледам дека си некој мрачен тип и дека не прифаќаш заебанција и немам намера да се расправам со тебе. Ај нек ти биде, во еуфорија сум од победата на Јуве и може ќе идеме во ЛШ.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Добро пеер, гледам дека си некој мрачен тип и дека не прифаќаш заебанција и немам намера да се расправам со тебе. Ај нек ти биде, во еуфорија сум од победата на Јуве и може ќе идеме во ЛШ.
Кај успеа бе сеа и да ми направиш психо-анализа од еден пост
Како прво шалата ти беше неиздржана и безвезе затоа и не го сфатив како некоја шала туку како некое подјебавање
Ако викаш дека било шала ,ок ќе се насмеам и толку само да не помислиш погрешни мислења за мене :pos2:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
инаку рекламите на телма што вртат доле се ЗАКОН!

мајкон нафрла( и како по обичај позади голот) и доле излетува фудбалот крши шофершајбна, кјуби осигурување.

Мансини на милан - наполи го зумираат и доле врти рекламата на т-мобиле, феноменален функционален..

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317

мајкон нафрла( и како по обичај позади голот) и доле излетува фудбалот крши шофершајбна, кјуби осигурување.

Мансини на милан - наполи го зумираат и доле врти рекламата на т-мобиле, феноменален функционален..

Функционален за кого ??? :pos:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
49.254

случајните иронии се единствен добар дел од тие реклами нивни . Само го чекам денот кога ќе пропуштам гол ради и нив и на Бранко да му влезам во кабина да го тепам.

Дајте да се ангажираме некако да издејствуваме да се дели екранот ко на Алфа и Сител што е и да не биде вака гнасно веќе.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
случајните иронии се единствен добар дел од тие реклами нивни . Само го чекам денот кога ќе пропуштам гол ради и нив и на Бранко да му влезам во кабина да го тепам.

Дајте да се ангажираме некако да издејствуваме да се дели екранот ко на Алфа и Сител што е и да не биде вака гнасно веќе.
кога го дели така екранот на два дела ние слепците од далеку не догледуваме.
добри се овака рекламите, само пократко да траат.

и кога веќе сум тука, денеска е 28 март, поминаа лазарица и цветници, 21 март денот на пролетта беше пред една недела, а сеуште врти рекламата на Т мобиле со тоа еленот Нека снежните лудории немаат крај....

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Еленчињата се најѕверски, надвор 20 степени, на тв ми даваат реклама со снежни лудории. Него џабе Пејо, никад нема да ги скинат рекламите, никад нема да гледаме раат фудбал како на Нова тв, Хрт или ОБН. Нашиве телевизии се мизерни.

Нема ефект нити делењето на екран, сега на утакмицава Манчестер - Ливерпул дадоа реклама токму тогаш кога Торес даде гол. Ај настрана тоа ќе се деси некад, ама кога тимот има шанса и после тоа даваат репетиција ми пуштаат реклами, е тогаш кретенизмот кај нив го крева највисокиот левел. Пример Интер кога игра, 70% од играта им оди по десна страна преку Маикон, абе нема утакмица едно добри три акции да ги блокираат со тие реклами што се наоѓаат десно во долниот агол. Греои.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Ама ко за инат увек ја блокираат топката. Изглеа за да се нервираме и да ги пцуеме тие од рекламата :tv:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
одамна се откажав да гледам на нашиве тв си гледам на раат и на странските нема ни една реклама за време утакмица.Гледам нашиве само коа морам односно коа не сум дома

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
одамна се откажав да гледам на нашиве тв си гледам на раат и на странските нема ни една реклама за време утакмица.Гледам нашиве само коа морам односно коа не сум дома

За фудбал сателитска е права ствар,и кога го даваат Интер на Телма (а често го даваат сезонава :) ) кога ми се укажува можност идам кај другарче од маало и си гледам на сателитска.Мерак и пол,без реклами,со милион статискити пред да почне утакмица,голови од сите Серија А утакмици и што уште не...

Long live SkyItalia :)

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
За фудбал сателитска е права ствар,и кога го даваат Интер на Телма (а често го даваат сезонава :) ) кога ми се укажува можност идам кај другарче од маало и си гледам на сателитска.Мерак и пол,без реклами,со милион статискити пред да почне утакмица,голови од сите Серија А утакмици и што уште не...

Long live SkyItalia :)

И коментатори изгорени навивачи на тимот што си го гледаш :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom