gunner_mkd
>МиСтЕр ТиПсТеР
- Член од
- 12 септември 2009
- Мислења
- 1.483
- Поени од реакции
- 83
Ме заеба ,стварно незнам што да ти кажам :pos2:Да, ама и Арсенал изненади и му извади бод на Бирмингем. Мора да се надминале себеси.:pos2:
Ме заеба ,стварно незнам што да ти кажам :pos2:Да, ама и Арсенал изненади и му извади бод на Бирмингем. Мора да се надминале себеси.:pos2:
Јебига, ти вратив со иста мерка, нема љутиш:smir:Ме заеба ,стварно незнам што да ти кажам :pos2:
Јебига, ти вратив со иста мерка, нема љутиш:smir:
Што си ми вратил бе ,па Јуве немаа победа на 4 натпревари и денеска тепаа и затоа реков дека нема ништо ново освен Јуве ...Јебига, ти вратив со иста мерка, нема љутиш:smir:
Добро пеер, гледам дека си некој мрачен тип и дека не прифаќаш заебанција и немам намера да се расправам со тебе. Ај нек ти биде, во еуфорија сум од победата на Јуве и може ќе идеме во ЛШ.Што си ми вратил бе ,па Јуве немаа победа на 4 натпревари и денеска тепаа и затоа реков дека нема ништо ново освен Јуве ...
Арсенал си ги плескаа редовно сите противници подолго време ,а викендов несреќно не победија со смешен гол во последна минута
Незнам на кој начин ме заеба ,освен што ме натера подетално да ти објаснувам ,затоа стварно ме заеба ти признавам
Ама ај те сфаќам во еуфорија си денеска ,среќен ,радосен тепаа Јуве ,може и ќе одите во ЛШ
Кај успеа бе сеа и да ми направиш психо-анализа од еден постДобро пеер, гледам дека си некој мрачен тип и дека не прифаќаш заебанција и немам намера да се расправам со тебе. Ај нек ти биде, во еуфорија сум од победата на Јуве и може ќе идеме во ЛШ.
инаку рекламите на телма што вртат доле се ЗАКОН!
мајкон нафрла( и како по обичај позади голот) и доле излетува фудбалот крши шофершајбна, кјуби осигурување.
Мансини на милан - наполи го зумираат и доле врти рекламата на т-мобиле, феноменален функционален..
случајните иронии се единствен добар дел од тие реклами нивни . Само го чекам денот кога ќе пропуштам гол ради и нив и на Бранко да му влезам во кабина да го тепам.инаку рекламите на телма што вртат доле се ЗАКОН!
мајкон нафрла( и како по обичај позади голот) и доле излетува фудбалот крши шофершајбна, кјуби осигурување.
Мансини на милан - наполи го зумираат и доле врти рекламата на т-мобиле, феноменален функционален..
кога го дели така екранот на два дела ние слепците од далеку не догледуваме.случајните иронии се единствен добар дел од тие реклами нивни . Само го чекам денот кога ќе пропуштам гол ради и нив и на Бранко да му влезам во кабина да го тепам.
Дајте да се ангажираме некако да издејствуваме да се дели екранот ко на Алфа и Сител што е и да не биде вака гнасно веќе.
одамна се откажав да гледам на нашиве тв си гледам на раат и на странските нема ни една реклама за време утакмица.Гледам нашиве само коа морам односно коа не сум дома
За фудбал сателитска е права ствар,и кога го даваат Интер на Телма (а често го даваат сезонава ) кога ми се укажува можност идам кај другарче од маало и си гледам на сателитска.Мерак и пол,без реклами,со милион статискити пред да почне утакмица,голови од сите Серија А утакмици и што уште не...
Long live SkyItalia