Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Те спремам за потпис. :tv:
Нема проблем ништо страшно :tv:

hamsik.jpg

Дик мара јас сум за Борусија Дортмунд...:tv:

Дик марааа вие го срамите светото име Борусија :zid: (забегавне оф :)

Тука ќе се решава првенството според мене

27-03-2010 Serie A Roma Internazionale
31-03-2010 UEFA Champio… Internazionale CSKA
03-04-2010 Serie A Internazionale - Bologna

Интер за 8 дена треба да изигра 3 утакмици

Dik mara ti za Inter, Arsenal...? :icon_eek:
Не те разбирам,шо не ти е јасно ? :)
Немора да значи дека ако сум за Арсенал да не коментирам за други екипи ,нели ?

Само за ваша информација Милан и Јуве ми се најомилени клубови за ремет :pos2:
ништо повеќе ...:tv:

Не те разбирам,шо не ти е јасно ? :)
Немора да значи дека ако сум за Арсенал да не коментирам за други екипи ,нели ?

Само за ваша информација Милан и Јуве ми се најомилени клубови за ремет :pos2:
ништо повеќе ...:tv:

Што ќе реметиш бе златен твојот Арсенал да не освоил нешто ? Или можеби имате приближно титули колку нас или јуве ?

Што ќе реметиш бе златен твојот Арсенал да не освоил нешто ? Или можеби имате приближно титули колку нас или јуве ?
Не влегувам во расправа да мериме на кој му е поголем ... не е важно тоа
Важно е тоа што бевте казнети у пакет со тие другите за местења утакмици ... крај на муабетот ,да не забегуваме

Не знам за другите ама јас на вакви фаци кои ни се упатени, ни знаат што и како било туку им кажале од дома дека Јуве и Милан се местачи, едноставно им мавам игнор. Многу ги има такви во државава што идат со глава низ ѕид а појма немаат за што зборат.

Иначе Палермо-Интер беше добар меч и поделбата на бодовите според мене е заслужена. Разбирливо, Интер имаше повеќе од играта ама не создаде доволно шанси за да го реши мечот во своја корист и резултатот 1-1 е реален одраз на случувањата.

оној Кавани мислам дека уште јаде заушки во соблекувална за она што го пропушти со Самуел! :icon_lol:

Кога ќе ми текне дека и Милан треба да ја играа оваа утакмица против овие нелуѓе- говно ми мрзне. Единствена утакмица до крај од која не чекам бодови, никад немаат тепано таму! :|

Не знам за другите ама јас на вакви фаци кои ни се упатени, ни знаат што и како било туку им кажале од дома дека Јуве и Милан се местачи, едноставно им мавам игнор. Многу ги има такви во државава што идат со глава низ ѕид а појма немаат за што зборат.

Иначе Палермо-Интер беше добар меч и поделбата на бодовите според мене е заслужена. Разбирливо, Интер имаше повеќе од играта ама не создаде доволно шанси за да го реши мечот во своја корист и резултатот 1-1 е реален одраз на случувањата.
Еи добро сеа
Како прво пратам фудбал 10 години редовно и се сеќавам на се и сешто ,а гледам и ти исто си повозрасен така да нема потреба со вакви навреди ,кој колку е упатен во фудбал
Јас за Милан и Јуве имам само една слика во глава местачи,плачковци,мафија,катанаџо се негативно што е поврзано со фудбалот тоа ми се тие 2 тима ,но истотака мора да признам откако се случи калчополи и откако беа казнети ,направија реформи во клубовите и играчкиот кадар и многу подобро изгледаат сега и подобар фудбал играат ...
Почит кон нивните навивачи ,меѓутоа сеќавањата остануваат и ќе кажам од такви клубови пу пу .....:kesa:
Брат и ако ги слушаш лагите и глупостите на моџи кај што вика дека калчополи не ни постоело ...
Незнам што да кометирам стварно ви перат мозок онака ептен јако:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom