Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
зошто така бе ???Za nikoj ne sum vo spansko :helou:
А во германско за кој си ?:tv:
зошто така бе ???Za nikoj ne sum vo spansko :helou:
Vo germansko sum za CSKA Moskva..:helou:зошто така бе ???
Jas vo nemacka sum za borusija mInhengladbahзошто така бе ???
СТ.Паулизошто така бе ???
Vo germansko sum za CSKA Moskva..:helou:
Jas vo nemacka sum za borusija mInhengladbah
СТ.Паули
Кај и да е на сцена ќе настапи Боби МКД мадерфакерот со летечкиот дачмен:pos2::pos2:Дик мара јас сум за Борусија Дортмунд...:tv:
Dik mara ti za Inter, Arsenal...? :icon_eek:Нема проблем ништо страшно :tv:
Дик марааа вие го срамите светото име Борусија :zid: (забегавне офДик мара јас сум за Борусија Дортмунд...:tv:
Не те разбирам,шо не ти е јасно ?Dik mara ti za Inter, Arsenal...? :icon_eek:
Што ќе реметиш бе златен твојот Арсенал да не освоил нешто ? Или можеби имате приближно титули колку нас или јуве ?Не те разбирам,шо не ти е јасно ?
Немора да значи дека ако сум за Арсенал да не коментирам за други екипи ,нели ?
Само за ваша информација Милан и Јуве ми се најомилени клубови за ремет :pos2:
ништо повеќе ...:tv:
Не влегувам во расправа да мериме на кој му е поголем ... не е важно тоаШто ќе реметиш бе златен твојот Арсенал да не освоил нешто ? Или можеби имате приближно титули колку нас или јуве ?
Не знам за другите ама јас на вакви фаци кои ни се упатени, ни знаат што и како било туку им кажале од дома дека Јуве и Милан се местачи, едноставно им мавам игнор. Многу ги има такви во државава што идат со глава низ ѕид а појма немаат за што зборат.Што ќе реметиш бе златен твојот Арсенал да не освоил нешто ? Или можеби имате приближно титули колку нас или јуве ?
Еи добро сеаНе знам за другите ама јас на вакви фаци кои ни се упатени, ни знаат што и како било туку им кажале од дома дека Јуве и Милан се местачи, едноставно им мавам игнор. Многу ги има такви во државава што идат со глава низ ѕид а појма немаат за што зборат.
Иначе Палермо-Интер беше добар меч и поделбата на бодовите според мене е заслужена. Разбирливо, Интер имаше повеќе од играта ама не создаде доволно шанси за да го реши мечот во своја корист и резултатот 1-1 е реален одраз на случувањата.