Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Што сте се запукале бе калчо љубители и по некој падобранец?

Дали заслужувал Милан или не да освои титула? Има уште колку кола до крајот? Ако Интер ја покака работата, Милан ќе заслужи да ја освои титулата, без разлика што се група играчи пред геријатрија кои планираат да се подмладат со Марио Јепес (34).

Смешна е помислата ваков Милан да освои калчо ама тоа е сосема друга работа. Дали заслужува? Не, ама ќе заслужи ако Интер го дозволи тоа.

И дај не бидете смешни со „пеналите“ со Челзи. Иста ситуација имаше на Милан - Интер кога некој стави две раце околу Пандев и овој падна. Никој не ни помисли да спомне пенал од нас. Ако го читате англискиот печат, тие после секој пораз на нивна екипа плачат како мали деца и се бунат за се што има и нема врска...

Боби[Мкд];3412367 напиша:
Марли што ставаш играчи на вашиот најголем ривал.:tv:

Ти пишав бе. Онака мерак ми е :back:

Боби[Мкд];3412367 напиша:
Марли што ставаш играчи на вашиот најголем ривал.:tv:

mysmilie_1975.gif
mysmilie_1975.gif
mysmilie_1975.gif
mysmilie_1975.gif
mysmilie_1975.gif
mysmilie_1975.gif
mysmilie_1975.gif
mysmilie_1975.gif
mysmilie_1975.gif
mysmilie_1975.gif
mysmilie_1975.gif
mysmilie_1975.gif
mysmilie_1975.gif
mysmilie_1975.gif

Боби[Мкд];3412028 напиша:
Во Италија моментално само Интер е екипа, другите се копиљски малски дружини со оптимистички амбиции за во европа. FORZA INTER!:back:

Овој па овој глеј си го таму Баерн еден Франкфурт ве направија мајмуни !
АЦАБ неам намера да ти објаснувам

Овој па овој глеј си го таму Баерн еден Франкфурт ве направија мајмуни !

И на профил тоа му викам, Фракфурт им играше како Барса, а тој уште ми објаснува јаки биле :pos:

Боби[Мкд];3412737 напиша:
Море ја за Интер реков се јаки, не за Милан.:uvo:
Ако де, ја за Баерн те замарам :pos2:

Дали навивачите на Јуве сега ќе навиваат за Интер или пак важно ќе им е само Интер шо изгубил? :tv:

Дали навивачите на Јуве сега ќе навиваат за Интер или пак важно ќе им е само Интер шо изгубил? :tv:
навивале или не интер ќе биде поздравен вечерва:violent1:

Гледам "послатко" ти е Интер да ја изгубит титулата, отколку Јувентус да се пласира во ЛШ... :kesa:

Забележано, за понатамошна употреба :smir:

Гледам "послатко" ти е Интер да ја изгубит титулата, отколку Јувентус да се пласира во ЛШ... :kesa:

Како мали деца: ќе те кажам на учителката!!! :pos2::pos2::pos2:

Прво 2 недели ги слушавме како Милан бил во форма и ќе не растурел во дербито. После 0-2 и сериозен удар за нивното фудбалско разбирање и оптимизам, уште повеќе ги слушавме како Челзи незнам што ќе ни направел. Откако ги поздрави Ето, останаа две групи:

Едните што и понатаму пред секоја утакмица ни тврдат дека готово, губиме.

И вторите кои се троа попаметни па ни претат дирекно со Барселона, пошто таа варијанта им се гледа најсигурна :pos2:

И вторите кои се троа попаметни па ни претат дирекно со Барселона, пошто таа варијанта им се гледа најсигурна :pos2:

:pos2: :pos2: :pos2:

Не сериозно, ќе ве поздрави Пасторе па ти забележувај колку сакаш. :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom