Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.894
Поени од реакции
44.807
Секогаш, да барам постови да видиш ?
Барај слободно, али во последниве 4 години нема да најдеш пост во кој фан на Интер моли бога противникот на Милан да победи, од проста причина што Интер не бил во ситуација да зависи од резултатите на другите ... :smir:
Е сеа ако ставаш ситење и терање сеир у исти кош, ондак ја утнуваш работата.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Брат вие навивате за друг тим бе за да го престигните Интер на табела, а не гледате вашиот тим дека едвај оди и со сила победува или пак убедени сте дека ќе немате никакви проблеми со далеку подобриот Наполи, па ќе очекувате кикс на Интер...лоша логика имате у секој случај.

А шо прајме ако Интер загуби од Палермо и Милан го прима од позади од Наполи ?!:toe:

М?

Другото коло ќе се надевате на некој друг тим и така вие во надеж ќе си останите до крај на второто место и ќе мечтаете некогаш да бидите шампиони во Серија А:pipi:
Беше +14 сеа е +1 :tv:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Вака така на крај пак Интер ја зема титулата :tv:
На што гледаше ? Грав,боранија,орис,леќа,грашок,компири,патлиџани ?

Табела:
1.Интер 59
2.Милан 58

Што е разликата ?!

:toe:

По фино е да се земи титула на +1 отколку на +14 :helou:
Извини не знаев дека заврши првенството :tapp:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.896
Поени од реакции
16.139
На што гледаше ? Грав,боранија,орис,леќа,грашок,компири,патлиџани ?

Извини не знаев дека заврши првенството :tapp:
Брат не знаев дека сте толку добри пациенти, ај не ме личи да се симнувам на ваше ниво, ќе прајме муабет за некој си период:wink:

А до тогаш живејте во надеж(а може и во љубов и верба):helou:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.903
Поени од реакции
23.297
Се сум видел, ама овакви глупости неам читано оодамна, фановите на Милан навиваат за Палермо, а не си навиваат за нивниот тим да го победи Наполи, ах бре гревчиња :kesa::tapp:

Оф мори мајко

Ај да ти нацртам.

Палермо - Интер САБОТА

Милан - Наполи НЕДЕЛА

Брат вие навивате за друг тим бе за да го престигните Интер на табела, а не гледате вашиот тим дека едвај оди и со сила победува или пак убедени сте дека ќе немате никакви проблеми со далеку подобриот Наполи, па ќе очекувате кикс на Интер...лоша логика имате у секој случај.

А шо прајме ако Интер загуби од Палермо и Милан го прима од позади од Наполи ?!:toe:

OOOO ти голем познавачу на фудбалот :cuc:, светло на крајот на нашиот тунел, на нас обичните смртници и навиачи, по кои критериуми ваше височество :cuc: Наполи е ДАЛЕКУ подобар од Милан.
Место на табела, меѓусебни дуели, голои дадени/примени.
Ве молам ваша големост :cuc: просветлите ме , да не бидем и ја туп непознавач на оваа фантастична и само за вас разбирлива игра :cuc:

Брат не знаев дека сте толку добри пациенти, ај не ме личи да се симнувам на ваше ниво, ќе прајме муабет за некој си период:wink:

А до тогаш живејте во надеж(а може и во љубов и верба):helou:

50 години се доста голем период а ваше височество ??:cuc:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Марли, последен пат кога те сретнав добро ми стоеше со видот :icon_lol:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Марли, последен пат кога те сретнав добро ми стоеше со видот :icon_lol:
Глуми лудило бе,а убаво му беше во Ајриш паб кога се радуваше на голот на Ето,почна и чаши да крши :pos:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Чмарот му се расчепи тоаш ....и РЕТЕ РЕТЕ РЕТЕ се дереше , а на форум глуми росоњер :jaj:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Оф мори мајко

Ај да ти нацртам.

Палермо - Интер САБОТА

Милан - Наполи НЕДЕЛА

OOOO ти голем познавачу на фудбалот :cuc:, светло на крајот на нашиот тунел, на нас обичните смртници и навиачи, по кои критериуми ваше височество :cuc: Наполи е ДАЛЕКУ подобар од Милан.
Место на табела, меѓусебни дуели, голои дадени/примени.
Ве молам ваша големост :cuc: просветлите ме , да не бидем и ја туп непознавач на оваа фантастична и само за вас разбирлива игра :cuc:

50 години се доста голем период а ваше височество ??:cuc:
Марли смири се брат...поентата му беше далеку подобриот наполи од претходните противници на милан а НЕ од милан(мислам многу логично),не е ненормален да напиши подобар од милан туку сакаше да кажи наполи е тврда екипа со квалитетни поединци и не се победува така лесно....а за покажеш подобра екипа во моментов не ти треба меѓусебни дуели ,титули од времето на 4трстурска:toe:...моментално е разликата..биди ми поздравен

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
па тука калакурница било дур ја сум бил авеј :wtf: classic :wink:

па да повторам, иако посакувам Интер да биде бутнат и да добие постабилна конкуренција(која моментално да не се лажеме ја нема ни одблизу)тоа нема да се случи ни под разно сезонава... јас мислам дека секој нормален човек со мааалку разум би размислувал исто, без разлика е за Милан,Јуве или Рома... Морати е единствениот човек кој вложува у својата екипа во цело Калчо, а и покрај приближувањето на Милан не им беше наложено да го шитнат реваншот и исфрлија преку 15.000 калории на терен за да се пробијат за разлика од некој смрдежи.

знам дека стана досадно секоја ебана година Интер да се гледа како освојува Калчо, но вината треба директно да се бара во Берлу, кој е сопственик на 6.5 милијарди, тоа е негде шест пути поише од Морати што има, и Елкан на Јувентус, кој такоџер е далеку побогат од неговиот колега.

let's face it, дали реално според вас овој тим на Милан заслужува да земе прво место??:wtf:
fucking ridiculous!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom