А
Ајсшутер
Гостин
Секогаш, да барам постови да видиш ?A koга било ова ? :tv:
Секогаш, да барам постови да видиш ?A koга било ова ? :tv:
Барај слободно, али во последниве 4 години нема да најдеш пост во кој фан на Интер моли бога противникот на Милан да победи, од проста причина што Интер не бил во ситуација да зависи од резултатите на другите ... :smir:Секогаш, да барам постови да видиш ?
Беше +14 сеа е +1 :tv:Брат вие навивате за друг тим бе за да го престигните Интер на табела, а не гледате вашиот тим дека едвај оди и со сила победува или пак убедени сте дека ќе немате никакви проблеми со далеку подобриот Наполи, па ќе очекувате кикс на Интер...лоша логика имате у секој случај.
А шо прајме ако Интер загуби од Палермо и Милан го прима од позади од Наполи ?!
М?
Другото коло ќе се надевате на некој друг тим и така вие во надеж ќе си останите до крај на второто место и ќе мечтаете некогаш да бидите шампиони во Серија А
Беше +14 сеа е +1 :tv:
Табела:Беше +14 сеа е +1 :tv:
На што гледаше ? Грав,боранија,орис,леќа,грашок,компири,патлиџани ?Вака така на крај пак Интер ја зема титулата :tv:
Извини не знаев дека заврши првенствотоТабела:
1.Интер 59
2.Милан 58
Што е разликата ?!
По фино е да се земи титула на +1 отколку на +14 :helou:
На презреана диња :tv:На што гледаше ? Грав,боранија,орис,леќа,грашок,компири,патлиџани ?
Извини не знаев дека заврши првенството
Брат не знаев дека сте толку добри пациенти, ај не ме личи да се симнувам на ваше ниво, ќе прајме муабет за некој си период:wink:На што гледаше ? Грав,боранија,орис,леќа,грашок,компири,патлиџани ?
Извини не знаев дека заврши првенството
Се сум видел, ама овакви глупости неам читано оодамна, фановите на Милан навиваат за Палермо, а не си навиваат за нивниот тим да го победи Наполи, ах бре гревчиња :kesa:
Брат вие навивате за друг тим бе за да го престигните Интер на табела, а не гледате вашиот тим дека едвај оди и со сила победува или пак убедени сте дека ќе немате никакви проблеми со далеку подобриот Наполи, па ќе очекувате кикс на Интер...лоша логика имате у секој случај.
А шо прајме ако Интер загуби од Палермо и Милан го прима од позади од Наполи ?!
Брат не знаев дека сте толку добри пациенти, ај не ме личи да се симнувам на ваше ниво, ќе прајме муабет за некој си период:wink:
А до тогаш живејте во надеж(а може и во љубов и верба):helou:
Глуми лудило бе,а убаво му беше во Ајриш паб кога се радуваше на голот на Ето,почна и чаши да кршиМарли, последен пат кога те сретнав добро ми стоеше со видот
Марли смири се брат...поентата му беше далеку подобриот наполи од претходните противници на милан а НЕ од милан(мислам многу логично),не е ненормален да напиши подобар од милан туку сакаше да кажи наполи е тврда екипа со квалитетни поединци и не се победува така лесно....а за покажеш подобра екипа во моментов не ти треба меѓусебни дуели ,титули од времето на 4трстурска...моментално е разликата..биди ми поздравенОф мори мајко
Ај да ти нацртам.
Палермо - Интер САБОТА
Милан - Наполи НЕДЕЛА
OOOO ти голем познавачу на фудбалот , светло на крајот на нашиот тунел, на нас обичните смртници и навиачи, по кои критериуми ваше височество Наполи е ДАЛЕКУ подобар од Милан.
Место на табела, меѓусебни дуели, голои дадени/примени.
Ве молам ваша големост просветлите ме , да не бидем и ја туп непознавач на оваа фантастична и само за вас разбирлива игра
50 години се доста голем период а ваше височество ??