Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми текнува мене ај кажете вие големи познавачи на фудбалот

Па зарем сериозен си со овој муабет што го тераш на форумот дека милан ја заслужува титулата?....Милан како прво победите против киево и фиорентина ги освои со судиски грешки(за среќа ваша за вас не беа кобни),како второ од Интер губите двапати и тоа лагано што би се рекло зборот..со 10 играчи 70 минути неможевте гол да дадете ...добро добро да не мешаме меѓусебни во ред е...како трето милан нема константност и сега кај и дае ќе ја оплеска некоја на 1.35 коефициент а играчите да не ги споменувам што се какви се.....Интер наполно заслужува да ја земи титулата оваа година и секој фан (освен на Милан) ќе ти го поврди тоа..е сега што ја анулиравте предноста тоа е наша кривица а не дека вие којзнае колку сте јаки па сите ќе ги победувате до крајот:toe:....бевте посрамотени од манчестер а тука на форумот пред утакмица ''свршвавте'' со оптимизмот на двете утакмици..а Интер му покажа на челзи tottal futball што е на нивни терен(каде челзи ретко бил надигран)..ај да не мешам ЛШ во ред е (вие три години го отековте со таа титула во 2007 инзаги топката вгрб што го мана и гол)...Јас ти тврдам уште една утакмица да играме меѓусебна повторно вие ќе бидите поразените..а зошто?..бидејќи немате капацитет да му се спротиставите на Шампионите...позз

Па зарем сериозен си со овој муабет што го тераш на форумот дека милан ја заслужува титулата?....Милан како прво победите против киево и фиорентина ги освои со судиски грешки(за среќа ваша за вас не беа кобни),како второ од Интер губите двапати и тоа лагано што би се рекло зборот..со 10 играчи 70 минути неможевте гол да дадете ...добро добро да не мешаме меѓусебни во ред е...како трето милан нема константност и сега кај и дае ќе ја оплеска некоја на 1.35 коефициент а играчите да не ги споменувам што се какви се.....Интер наполно заслужува да ја земи титулата оваа година и секој фан (освен на Милан) ќе ти го поврди тоа..е сега што ја анулиравте предноста тоа е наша кривица а не дека вие којзнае колку сте јаки па сите ќе ги победувате до крајот:toe:....бевте посрамотени од манчестер а тука на форумот пред утакмица ''свршвавте'' со оптимизмот на двете утакмици..а Интер му покажа на челзи tottal futball што е на нивни терен(каде челзи ретко бил надигран)..ај да не мешам ЛШ во ред е (вие три години го отековте со таа титула во 2007 инзаги топката вгрб што го мана и гол)...Јас ти тврдам уште една утакмица да играме меѓусебна повторно вие ќе бидите поразените..а зошто?..бидејќи немате капацитет да му се спротиставите на Шампионите...позз

Преку к*р со судиите ! Вас не ве спасија си Удинезе ?На реваншот со Челзи требаше 2 пенали да досудат замижа судијата а ?Што ако сте не тепале во двете утакмици шампион е тој што ќе собере повеќе бодови од помалите екипи.
За болдот: :angry2:

Преку к*р со судиите ! Вас не ве спасија си Удинезе ?На реваншот со Челзи требаше 2 пенали да досудат замижа судијата а ?Што ако сте не тепале во двете утакмици шампион е тој што ќе собере повеќе бодови од помалите екипи.
За болдот: :angry2:

Првиот болд-како што милувате да кажете,двојни аршини братче,нема лутиш :tv:

втор болд-сериозен си ти ???:tapp:

Првиот болд-како што милувате да кажете,двојни аршини братче,нема лутиш :tv:

втор болд-сериозен си ти ???:tapp:

Чекај чекај со фиорентина кога игравне бонера кога го собори тој викавте дека било пенал (беше пенал).Сега кога вашите прават некој карате зафати во шеснаесетник нема пенал :vozbud: Ма дај молимте

Forza Milan!!!
Ako e za toa sto vika neroazzuro pogore...vie ne zasluzivate da ja vidite titulata so oci,zasto edno vreme na -14 bevte sea ste na -1...

Да, најмногу заслужува оваа сезона да биде прв тимот кој во директен дуел со својот конкурент во две утакмици изгубил вкупно 6-0, а во Европа примил 7 гола во два натпревари.

Во Италија моментално само Интер е екипа, другите се копиљски малски дружини со оптимистички амбиции за во европа. FORZA INTER!:back:

Чекај чекај со фиорентина кога игравне бонера кога го собори тој викавте дека било пенал (беше пенал).Сега кога вашите прават некој карате зафати во шеснаесетник нема пенал :vozbud: Ма дај молимте

Прво и основно...говорете македонски !!!

игравНе-игравМе :)

Кај виде ти со Челзи пенал бе жити се,тоа со Калу не беше пенал,прашај ги фановите на Челзи ако не ти е мрза,дали било или не било пенал,реални беа сите,со исклучоци.Да не ти разглабам,што како беше,пошо мрза ми е,ама ти очиглено не си ја гледам утакмицата...

Имало пенал...што се нема да чуеш од фан на Аматерски Клуб ББилан :tapp:

Боби[Мкд];3412028 напиша:
Во Италија моментално само Интер е екипа, другите се копиљски малски дружини со оптимистички амбиции за во европа. FORZA INTER!:back:

Тачно !!!:tv:

заборави dutchland uber alles
mysmilie_1975.gif
mysmilie_1975.gif
mysmilie_1975.gif
mysmilie_1975.gif
mysmilie_1975.gif
mysmilie_1975.gif
mysmilie_1975.gif

212.gif
212.gif
212.gif

Онака мерак ми е

_42790193_inzaghi300.jpg
:tv:

Само да напоменам Милан ги загуби двата натпревари од Интер ДА, факт.

Но Факт е и дека милан имаше серија од 15 натпревари без пораз, го прегази Јуве у сред Торино, истиот Јуве кој го победи Интер, ја прегази Сампдорија, и прилично солидно ги одигра натпреварите со малите екипи, а општо познато е дека во сите големи првенства титулите се добиваат со нижење бодои со истите тие мали екипи.

Милан со толку малери со повреди на и така краткиот фонд на играчи успеа од -14 да дојде до -1 до 2 класи подобриот Интер, со тренер кој нема ни А лиценца.

Дечките играат со срце, и неможе мене некој сега да ми мудрува овде не заслужил.
Залужил и тоа како ! :back:

Марли што ставаш играчи на вашиот најголем ривал.:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom