- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Зошто да не заслужува ?
Ај размисли си самиот па потоа ние ќе ти одговориме..Зошто да не заслужува ?
Не ми текнува мене ај кажете вие големи познавачи на фудбалотАј размисли си самиот па потоа ние ќе ти одговориме..
Па зарем сериозен си со овој муабет што го тераш на форумот дека милан ја заслужува титулата?....Милан како прво победите против киево и фиорентина ги освои со судиски грешки(за среќа ваша за вас не беа кобни),како второ од Интер губите двапати и тоа лагано што би се рекло зборот..со 10 играчи 70 минути неможевте гол да дадете ...добро добро да не мешаме меѓусебни во ред е...како трето милан нема константност и сега кај и дае ќе ја оплеска некоја на 1.35 коефициент а играчите да не ги споменувам што се какви се.....Интер наполно заслужува да ја земи титулата оваа година и секој фан (освен на Милан) ќе ти го поврди тоа..е сега што ја анулиравте предноста тоа е наша кривица а не дека вие којзнае колку сте јаки па сите ќе ги победувате до крајот....бевте посрамотени од манчестер а тука на форумот пред утакмица ''свршвавте'' со оптимизмот на двете утакмици..а Интер му покажа на челзи tottal futball што е на нивни терен(каде челзи ретко бил надигран)..ај да не мешам ЛШ во ред е (вие три години го отековте со таа титула во 2007 инзаги топката вгрб што го мана и гол)...Јас ти тврдам уште една утакмица да играме меѓусебна повторно вие ќе бидите поразените..а зошто?..бидејќи немате капацитет да му се спротиставите на Шампионите...поззНе ми текнува мене ај кажете вие големи познавачи на фудбалот
Преку к*р со судиите ! Вас не ве спасија си Удинезе ?На реваншот со Челзи требаше 2 пенали да досудат замижа судијата а ?Што ако сте не тепале во двете утакмици шампион е тој што ќе собере повеќе бодови од помалите екипи.Па зарем сериозен си со овој муабет што го тераш на форумот дека милан ја заслужува титулата?....Милан како прво победите против киево и фиорентина ги освои со судиски грешки(за среќа ваша за вас не беа кобни),како второ од Интер губите двапати и тоа лагано што би се рекло зборот..со 10 играчи 70 минути неможевте гол да дадете ...добро добро да не мешаме меѓусебни во ред е...како трето милан нема константност и сега кај и дае ќе ја оплеска некоја на 1.35 коефициент а играчите да не ги споменувам што се какви се.....Интер наполно заслужува да ја земи титулата оваа година и секој фан (освен на Милан) ќе ти го поврди тоа..е сега што ја анулиравте предноста тоа е наша кривица а не дека вие којзнае колку сте јаки па сите ќе ги победувате до крајот....бевте посрамотени од манчестер а тука на форумот пред утакмица ''свршвавте'' со оптимизмот на двете утакмици..а Интер му покажа на челзи tottal futball што е на нивни терен(каде челзи ретко бил надигран)..ај да не мешам ЛШ во ред е (вие три години го отековте со таа титула во 2007 инзаги топката вгрб што го мана и гол)...Јас ти тврдам уште една утакмица да играме меѓусебна повторно вие ќе бидите поразените..а зошто?..бидејќи немате капацитет да му се спротиставите на Шампионите...позз
Преку к*р со судиите ! Вас не ве спасија си Удинезе ?На реваншот со Челзи требаше 2 пенали да досудат замижа судијата а ?Што ако сте не тепале во двете утакмици шампион е тој што ќе собере повеќе бодови од помалите екипи.
За болдот: :angry2:
Чекај чекај со фиорентина кога игравне бонера кога го собори тој викавте дека било пенал (беше пенал).Сега кога вашите прават некој карате зафати во шеснаесетник нема пенал Ма дај молимтеПрвиот болд-како што милувате да кажете,двојни аршини братче,нема лутиш :tv:
втор болд-сериозен си ти ???
Не бе грешка си само тие заслужуваат да бидат први :kesa:Forza Milan!!!
Ako e za toa sto vika neroazzuro pogore...vie ne zasluzivate da ja vidite titulata so oci,zasto edno vreme na -14 bevte sea ste na -1...
Прво и основно...говорете македонски !!!Чекај чекај со фиорентина кога игравне бонера кога го собори тој викавте дека било пенал (беше пенал).Сега кога вашите прават некој карате зафати во шеснаесетник нема пенал Ма дај молимте
Боби[Мкд];3412028 напиша:Во Италија моментално само Интер е екипа, другите се копиљски малски дружини со оптимистички амбиции за во европа. FORZA INTER!:back:
Боби[Мкд];3412028 напиша:Во Италија моментално само Интер е екипа, другите се копиљски малски дружини со оптимистички амбиции за во европа. FORZA INTER!:back: