Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не ми текнува мене ај кажете вие големи познавачи на фудбалот
Па зарем сериозен си со овој муабет што го тераш на форумот дека милан ја заслужува титулата?....Милан како прво победите против киево и фиорентина ги освои со судиски грешки(за среќа ваша за вас не беа кобни),како второ од Интер губите двапати и тоа лагано што би се рекло зборот..со 10 играчи 70 минути неможевте гол да дадете ...добро добро да не мешаме меѓусебни во ред е...како трето милан нема константност и сега кај и дае ќе ја оплеска некоја на 1.35 коефициент а играчите да не ги споменувам што се какви се.....Интер наполно заслужува да ја земи титулата оваа година и секој фан (освен на Милан) ќе ти го поврди тоа..е сега што ја анулиравте предноста тоа е наша кривица а не дека вие којзнае колку сте јаки па сите ќе ги победувате до крајот:toe:....бевте посрамотени од манчестер а тука на форумот пред утакмица ''свршвавте'' со оптимизмот на двете утакмици..а Интер му покажа на челзи tottal futball што е на нивни терен(каде челзи ретко бил надигран)..ај да не мешам ЛШ во ред е (вие три години го отековте со таа титула во 2007 инзаги топката вгрб што го мана и гол)...Јас ти тврдам уште една утакмица да играме меѓусебна повторно вие ќе бидите поразените..а зошто?..бидејќи немате капацитет да му се спротиставите на Шампионите...позз

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Па зарем сериозен си со овој муабет што го тераш на форумот дека милан ја заслужува титулата?....Милан како прво победите против киево и фиорентина ги освои со судиски грешки(за среќа ваша за вас не беа кобни),како второ од Интер губите двапати и тоа лагано што би се рекло зборот..со 10 играчи 70 минути неможевте гол да дадете ...добро добро да не мешаме меѓусебни во ред е...како трето милан нема константност и сега кај и дае ќе ја оплеска некоја на 1.35 коефициент а играчите да не ги споменувам што се какви се.....Интер наполно заслужува да ја земи титулата оваа година и секој фан (освен на Милан) ќе ти го поврди тоа..е сега што ја анулиравте предноста тоа е наша кривица а не дека вие којзнае колку сте јаки па сите ќе ги победувате до крајот:toe:....бевте посрамотени од манчестер а тука на форумот пред утакмица ''свршвавте'' со оптимизмот на двете утакмици..а Интер му покажа на челзи tottal futball што е на нивни терен(каде челзи ретко бил надигран)..ај да не мешам ЛШ во ред е (вие три години го отековте со таа титула во 2007 инзаги топката вгрб што го мана и гол)...Јас ти тврдам уште една утакмица да играме меѓусебна повторно вие ќе бидите поразените..а зошто?..бидејќи немате капацитет да му се спротиставите на Шампионите...позз
Преку к*р со судиите ! Вас не ве спасија си Удинезе ?На реваншот со Челзи требаше 2 пенали да досудат замижа судијата а ?Што ако сте не тепале во двете утакмици шампион е тој што ќе собере повеќе бодови од помалите екипи.
За болдот: :angry2:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Преку к*р со судиите ! Вас не ве спасија си Удинезе ?На реваншот со Челзи требаше 2 пенали да досудат замижа судијата а ?Што ако сте не тепале во двете утакмици шампион е тој што ќе собере повеќе бодови од помалите екипи.
За болдот: :angry2:

Првиот болд-како што милувате да кажете,двојни аршини братче,нема лутиш :tv:

втор болд-сериозен си ти ???:tapp:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Првиот болд-како што милувате да кажете,двојни аршини братче,нема лутиш :tv:

втор болд-сериозен си ти ???:tapp:
Чекај чекај со фиорентина кога игравне бонера кога го собори тој викавте дека било пенал (беше пенал).Сега кога вашите прават некој карате зафати во шеснаесетник нема пенал :vozbud: Ма дај молимте

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Forza Milan!!!
Ako e za toa sto vika neroazzuro pogore...vie ne zasluzivate da ja vidite titulata so oci,zasto edno vreme na -14 bevte sea ste na -1...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Да, најмногу заслужува оваа сезона да биде прв тимот кој во директен дуел со својот конкурент во две утакмици изгубил вкупно 6-0, а во Европа примил 7 гола во два натпревари.

M

Mario Gómez

Гостин
Во Италија моментално само Интер е екипа, другите се копиљски малски дружини со оптимистички амбиции за во европа. FORZA INTER!:back:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Чекај чекај со фиорентина кога игравне бонера кога го собори тој викавте дека било пенал (беше пенал).Сега кога вашите прават некој карате зафати во шеснаесетник нема пенал :vozbud: Ма дај молимте
Прво и основно...говорете македонски !!!

игравНе-игравМе :)

Кај виде ти со Челзи пенал бе жити се,тоа со Калу не беше пенал,прашај ги фановите на Челзи ако не ти е мрза,дали било или не било пенал,реални беа сите,со исклучоци.Да не ти разглабам,што како беше,пошо мрза ми е,ама ти очиглено не си ја гледам утакмицата...

Имало пенал...што се нема да чуеш од фан на Аматерски Клуб ББилан :tapp:

Боби[Мкд];3412028 напиша:
Во Италија моментално само Интер е екипа, другите се копиљски малски дружини со оптимистички амбиции за во европа. FORZA INTER!:back:

Тачно !!!:tv:

Ф

Фил Ајви

Гостин

заборави dutchland uber alles

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.903
Поени од реакции
23.297

Онака мерак ми е

:tv:

Само да напоменам Милан ги загуби двата натпревари од Интер ДА, факт.

Но Факт е и дека милан имаше серија од 15 натпревари без пораз, го прегази Јуве у сред Торино, истиот Јуве кој го победи Интер, ја прегази Сампдорија, и прилично солидно ги одигра натпреварите со малите екипи, а општо познато е дека во сите големи првенства титулите се добиваат со нижење бодои со истите тие мали екипи.

Милан со толку малери со повреди на и така краткиот фонд на играчи успеа од -14 да дојде до -1 до 2 класи подобриот Интер, со тренер кој нема ни А лиценца.

Дечките играат со срце, и неможе мене некој сега да ми мудрува овде не заслужил.
Залужил и тоа како ! :back:

M

Mario Gómez

Гостин
Марли што ставаш играчи на вашиот најголем ривал.:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom