|И.И|
говно интерашко
- Член од
- 24 јуни 2008
- Мислења
- 5.571
- Поени од реакции
- 6.701
Ни Б.Ц. неможе да ги АмнестираСе дур не добие '' амнестија ''
Ни Б.Ц. неможе да ги АмнестираСе дур не добие '' амнестија ''
покрај 29 скудета и 1 од сериа б....зошто да не?!
џабе се мачиш бе срц,требаше 4та да бидеме,ама фативме пријатели со време:smir:
To be, or not to be?
That is the question.
За да не биде поголем реметот,а и срамот,ви се смилуваа :smir:џабе се мачиш бе срц,требаше 4та да бидеме,ама фативме пријатели со време:smir:
Фегет.џабе се мачиш бе срц,требаше 4та да бидеме,ама фативме пријатели со време:smir:
го ценам твоето мислење,благодарамФегет.
Пофали се.
Со вашите вези ни гнаснион и бљакан Фулам не можете да го поминете.
Затни си ја ајде, доста се брукаш.
Micoli , Cavani..... AndiamoАиии свашта се изначитав. :pos2:
Едвај чекам утре, Forza Pastore!
Тебе не ти мирисаше и Челзи на 1 во 1.и мене така ми мириса...1во1 добар коефициент!
По оваа логика вие сте гревови кога навивате за тимот кој игра против Милан и се радувате за неговите голови, ако ти дискутирањето за ваш евентуален кикс на Интер колово го сфаќаш како немаат попаметна работа па зборуваат за тоа тогаш нешто ти фали сигурно нормално дека ќе гледаме кога има шанса и тоа голема да изгубите викендов.Се сум видел, ама овакви глупости неам читано оодамна, фановите на Милан навиваат за Палермо, а не си навиваат за нивниот тим да го победи Наполи, ах бре гревчиња :kesa:
Брат вие навивате за друг тим бе за да го престигните Интер на табела, а не гледате вашиот тим дека едвај оди и со сила победува или пак убедени сте дека ќе немате никакви проблеми со далеку подобриот Наполи, па ќе очекувате кикс на Интер...лоша логика имате у секој случај.По оваа логика вие сте гревови кога навивате за тимот кој игра против Милан и се радувате за неговите голови, ако ти дискутирањето за ваш евентуален кикс на Интер колово го сфаќаш како немаат попаметна работа па зборуваат за тоа тогаш нешто ти фали сигурно нормално дека ќе гледаме кога има шанса и тоа голема да изгубите викендов.
A koга било ова ? :tv:По оваа логика вие сте гревови кога навивате за тимот кој игра против Милан и се радувате за неговите голови,