_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Ќе видите вие, само Гус нека дојде ... :jaj:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе вака се курчевте и пред дербито, па после сите исчезнаа мистериозно од форумов.![]()
Aбе вака се надевавте и после дербито ама ве снема негде...
E како не снема, тука сме... :helou:
Сте, сте. :wink:
Ќе ве нема после Парма, најкасно до со Милан. :wink:
Чиро може да го нема, ние пак тука ќе бидеме :wink:
Абе Роки вие ке бидете тука и ние ке бидеме,.,., туку кој ке биде шампион и како што тргнало Интер ке е пак,
туку се прашувам кој ке биде изговорот за оваа сезона?
Минатите беа: Немавме играчи,игравме во серија Б,дел пиеро беше повреден и слично/
Можеби ке изнанадите оваа година и нема да плачете ко секоја туку ке честитате скудето :smir:
Каков комплекс имаат овие Интерашиве тоа е страшно.
19 години не видов титула и се палат ко млади мајмуни пред парење.![]()
Чекај, има цела полусезона за играње. Ако треба ќе честитаме/те. :smir:
2. Јас не поентирав на стартно место во шпанскиот состав, поентирав на тоа дека не е ниту повикан Валдес во шпанската репрезентација, што е чудно, бидејќи според тебе бил бољи од Касиљас лани. :леводесно: Зошто тогаш ако Валдес играл подобро од Касиљас, не е ниту на списокот на шпанската репрезентација, туку двајца други се таму?! Не ти држи вода ова... Плус тоа, споредбата Буфон - Амелија не е иста како онаа со Касиљас и Валдес. Како прво, Валдес брани за Барса, а Амелија брани за Џенова, + Викецот е класа погоре од Амелија. Буфон е неприкосновен во Италија, нема друг голман кој е близу до неговите квалитети, во Шпанија Валдес и Реина се за нијанса подоле од Касиљас
3. Епа доколку има голман кој се истакнува со повеќе интервенции од него (во случајов Џиџи и Фреј) нема да го има во ваков тим. Одбранбени од Интер ќе има, секако, доколку продолжи вака особено Лусио, биди сигурен во тоа. Плус Маикон и Занети додај ги тука, ете ти ја одбраната од Интер де.
Не брани ни полошо од Буфон де, реков, еден кикс само направи и тоа против Катанија при добиен меч, башка и пеналот што им го дадоа беше дискутабилен иако според мое мислење беше оправдано досуден.леле мајко Син и ти кажуваше дека на Цезар оваа му е најслаба сезона ,претходните две сезони и тоа како бранеше а оваа немој да ме убедуваш дека брани подобро од Буфон,
Ај баш да видам,добро е што се оптимисти. :smir:
Знаеш што ми е најсмешно, што има луѓе што навиваат за некој тим од кога ќе стане шампион. При првиот бран на слаби резултати одма кој ги ебе. *Глава ставам дека 60% од навивачите на Интер почнаа да го сакаат клубот после калчополи и ќе го одјебат кога нема да биде шампион.
п.с. Секоја чест на исклучоците.
@syn
*тој што ќе ми реплицира на болдот е еден од тие "смешните"
После постов заклучок е дека таа иста глава што ја ставаш е празна...![]()