Не ми беше тоа поентата али ај.
Буфон пред Цезар, моментално не иде, сезонава Буфон е далеку од посакуваната форма, факт, по кој показател е ставен пред Цезар ?
Лусио искрено мене сезонава ме изненади, фантастичен е, сеедно што не е ставен на некоја листа од некој паразит што пишува за goal.com, јас како фан на Интер сум презадоволен од тоа како функционира, вистински лидер во одбраната а е донесен ко слободен играч ( дефинитивно или он или Пандев ке бидат прогласени за трансфер на годината во Италија за оваа сезона ), и он и Цезар се најдобрите играчи на тој дел од теренот во Интер за кој реков, има најдобра одбрана во италија.
Поентата ми беше, се фатија дел од вас ко слеп за стап за статија на некој од goal.com иако еве, Тијаго Силва и Неста се дел од одбрана која сезонава од Интер прими 4 комада а беа домаќини, со Бари изгледаа ко Мали деца и тн и тн, сеедно бе, нека ги ставаат ако сакаат до крај на сезона у тим на недела и остало, се додека Интер е број 1 во одбрана и број 1 во напад а со тоа и број 1 на табела, ондак мањебитно шо мисли некој самопрогласен експерт од goal.com.
А на овој Тенков не вреди више да му се реплицира, позаморен е и од циган на раскрсница.
п.с. За Сајтлер, Лусио ако не се лажам само еднаш направи грешка која Интер ги чинеше гол, против Аталанта со играч мање, Тијаго Силва со Рома ондак ? Со Наполи ако не се лажам исто погреши, со Интер незнаеше каде се наоѓа ... мислам дека го преценувате дечково, факт е дека е супер играч и бар според мене ( и секој фан на Милан ) има потенцијал да прерасне во страшен дефанзивец, али во моментов сеуште е рано да се каже дека заслужува место во топ 11 во Италија.