- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Aj da ne recete deka seram za Inter ... Ama Lucio i Kielini pokazaa povekje nego Thiago Silva ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тапа и ова. Како може да ги нема Роналдињо и Снајдер ??
Првиот е водечки асистент во калчото, а другиов игра фантастично.
Место Пизаро - Снајдер
Место Варгас - Роналдињо
Другово е горе доле ок !
Али и Лусио или евентуално Киелини би ги стаел место Раночиа.
охооо реален пост од Деко.Ај Маикон ама за Лусијо не сум сигурен Тиаго Силва покажа добри игриAj da ne recete deka seram za Inter ... Ama Lucio i Kielini pokazaa povekje nego Thiago Silva ....
охооо реален пост од Деко.Ај Маикон ама за Лусијо не сум сигурен Тиаго Силва покажа добри игри
30 и кусур години со 20 и некоја споредуваме така па добро има време да се покаже пред помладите играчи во италијаСе читаш ли бе што пишуваш бе аман веке еднаш ??:pos2:
Лусио не покажал добри игри,Тиаго Силва покажал повеке од него :nesum:
Ако е за тоа...Лусио покажа повеке добри игри од цела одбрана на ЈуБе :smir:
Ццц што се нема да прочиташ од навивачи на второлигаш :pos2:
Киелини е кока кола и за Лусијо и за Тиаго силва
Па таа е реалноста мислам дек сите ќе се сложат дека најдобар дефанзивец во Сериа А е Киелини не дека е од Јувентус ама најдобар еКиелини е кока кола и за Лусијо и за Тиаго силва
затоа сте први се разбираме сеа ?Добро бе, се фативте за статија од goal.com каде Варгас кој игра бек е ставен ко крилен напаѓач. :tv:
Вас очигледно порелевантни ви се таквите goal.com паразити, мене искрено једини добар показател ми се бројките кои велат дека Интер моментално има најдобра одбрана и ( убедливо ) најдобар напад во Италија.
И сеа шо е побитно ?
џабе џони никад не признаваатПа таа е реалноста мислам дек сите ќе се сложат дека најдобар дефанзивец во Сериа А е Киелини не дека е од Јувентус ама најдобар е![]()
И тоа не е некое мерило.Добро бе, се фативте за статија од goal.com каде Варгас кој игра бек е ставен ко крилен напаѓач. :tv:
Вас очигледно порелевантни ви се таквите goal.com паразити, мене искрено једини добар показател ми се бројките кои велат дека Интер моментално има најдобра одбрана и ( убедливо ) најдобар напад во Италија.
И сеа шо е побитно ?