TheOther1
Interista Per Sempre!
На ова мислешеАма го изврте Милито стоперот на Ливорно, ко мало дете. :-/
А Мурињо на која дрога е? :pos2:

На некоја тешка дрога претпоставувам :icon_razz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На ова мислешеАма го изврте Милито стоперот на Ливорно, ко мало дете. :-/
А Мурињо на која дрога е? :pos2:
...на онаа најубавата, шампионската!:pos2::pos2:А Мурињо на која дрога е? :pos2:
Maicon celebrated his goal by mouthing a few words into the television camera. "I said 'I love you' to my wife Simone because she is always by my side and I will love her forever," he explained. "...на онаа најубавата, шампионската!:pos2::pos2:
Милито одлично ко “измрда“ стоперот на Ливорно, а оној кој кажувате дека слабо играл денес т.е. оној што не се замарал мн.мн асистираше - Станковиќ.
Вториот гол на Маикон беше ремек дело, класика... Човеков е лудница.
Ајде италијанци, преведувајте што кажа на камерата?? Разбра некој?
На ова мислеше
![]()
На некоја тешка дрога претпоставувам :icon_razz
Шо му е на човеов? Пред некое коло имаше ваков сличен излив сега пак :kesa:. Ми мириса на некоја суспензија (прстооо:helou.
Syn.
Кога ке освоите ЛШ бе? Зошто го зедовте овој Мурињо, само на клупа ке стои и ке гледа местенки а? Зошто не се радува толку како што се радуваше на победите на Челзи ... зошто не се радува сега на вашите местенки ? Ех, што кејф ке ми биде да ве фатат на дело...
Го памтам твојот пост во својот фан клуб, рече дека ако не го победиме Динамо реално би било да си отпаднете а? И јас те подржувам околу ова, нема шанси да победите таму и не се надевајте да влезете бидејки у ЛИГА НА ШАМПИОНИ потешко се мести, ова не е СЕРИА А, ама и со МЕСТЕНКИ КЕ ВИ ГО ЗЕМИМЕ СКУДЕТО И ОВАА ГОДИНА.
Syn.
Кога ке освоите ЛШ бе? Зошто го зедовте овој Мурињо, само на клупа ке стои и ке гледа местенки а? Зошто не се радува толку како што се радуваше на победите на Челзи ... зошто не се радува сега на вашите местенки ? Ех, што кејф ке ми биде да ве фатат на дело...
Го памтам твојот пост во својот фан клуб, рече дека ако не го победиме Динамо реално би било да си отпаднете а? И јас те подржувам околу ова, нема шанси да победите таму и не се надевајте да влезете бидејки у ЛИГА НА ШАМПИОНИ потешко се мести, ова не е СЕРИА А, ама и со МЕСТЕНКИ КЕ ВИ ГО ЗЕМИМЕ СКУДЕТО И ОВАА ГОДИНА.
Дали ми беше тоа зборот ?И ти си страшен!
Абе до кога со овие муабети бе? до кога?
Не ти е Интер крив дека јувентус изгубил од наполи...така да вакви фустрирачки испади треба да се забранат на форумов.
ОМГ.Која патетика е фан на Јубе да ти расправа за местенки, на момент се запрашав дали ти ова сериозно ...
Не ми се обрати мене, али нема врска, форумот е за дискусии па ќе ти реплицирам. ЛШ? Чекај малку, во погрешна тема си тука бе друже, оваа тема е за италијанско првенство, за тоа околу ЛШ дојди во соодветниот фан-клуб на Интер и ќе правиме муабет.
Кој мести, имаш некој доказ во врска со тоа, не можам да те разберам, се издераваш ко некое дете кое прати месец дена фудбал. Која фрустрираност човече, ко некој да ви е крив што дома ви одземаат цели три бода тимови од рангот на Наполи и компанија, па сеа Интер е крив што победува и што е на чело на табела, ха-ха.
Греои.
.
Syn.