Bundesliga 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Bundesliga во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    152
Статус
Затворена за нови мислења.
ММЕ на оние Херта нека испаднат, ги имав 1 оти конечно требаја да тепаат ама не ни нерешено не извадија туку си примија во 90 мин. за 1-2. Нека испаднат и никогаш да не се вратат во Бундес Лига. Мрш!

a so mislite prema vas koj ce ispaga ovaa sezona od prva bundes liga?prema dosega so ste gleale utakmici koj timovi fi zafacaat za oko deka ce idat dole?

Херта ќе отпадне 90%. Ова со Нирнберг им беше последната шанса да се спасат но не ја искористија. Мислам дека и Фрајбург ќе отпадне, а за да останат ќе се борат Хановер и Нирнберг.

Дортмунд им одржа убава лекција на Леверкузен. :smir: Ќе има голема битка до крајот за 4тото место. :toe:

Херта ќе отпадне 90%. Ова со Нирнберг им беше последната шанса да се спасат но не ја искористија. Мислам дека и Фрајбург ќе отпадне, а за да останат ќе се борат Хановер и Нирнберг.
Од утре мислам дека формата на Херта ќе оди во нагорна линија ,очекувам нерешено на гости со Волфсбург ... чудно ама можно е :tv:

Од утре мислам дека формата на Херта ќе оди во нагорна линија ,очекувам нерешено на гости со Волфсбург ... чудно ама можно е :tv:

Абе цела сезона ги чекаат да одат во нагорна линија ... ама тоа малку потешко им оди. Се надевам дека ќе биде така зошто навистина е жалосно тим како Херта да игра во 2ра лига. :toe:

Абе цела сезона ги чекаат да одат во нагорна линија ... ама тоа малку потешко им оди. Се надевам дека ќе биде така зошто навистина е жалосно тим како Херта да игра во 2ра лига. :toe:
Знам и јас едно време редовно си ги играв на тикет во кладилница :pos2: ,ама се откажав сите пари ми отидоа на нив :tapp:
За утре имам некое претчуство ,нема да ја играм ,ама мислам дека нема да изгубат ...

gleav preeska tabela na teletext i use tri pobedi falat na borusija ja rachunav so digitron i mi ispadna ako tepame tri puti onda sme sigurni u prva bundes liga a moe i so dve pobedi i tri neresheni poso isto ti se faka 9 boda se 9 boda znaci ima use 7 utakmici iame jaki shansi da opstaneme a herta ide dole kako so rachunav gotovi se

sramoi be berlin onolkav grad 10 miljona ce igrat so sela nemacki so ulm i kil i drugi ko niv

Леле, шо им е на Херта бе браат ? :vozbud:

Леверкузен го изеде 3:0, Шалке 2:2... па добро ако никој друг не сака мора ние прво да бидеме :helou:

Само реално не знам дали да се радувам или да плачам за изгубената шанса да се одлепиме на прво... следните кола (т.е. следните недели со Куп, ЛШ и лига) се хард-кор за Баерн :kesa: It's gonna get real ugly...

ХАХА Херта го демолира Волфсбург, кога играш да победат губат, денес победуваат. Да им ебам све!

УБаво реков дека Херта ќе изненади и нема да изгуби денес ,ама ваков резултат ни на крај памет не ми беше :tv:

Да не речете некоја местенка се дешава во Германија, не е Италија, играчите на Волфсбург беа уморни дека играа четврток на продолженија и сигурно затоа изгубија. Херта беа под притисок, ако не победеа живи ќе ги запалеа сред Берлин.

1
tendency.gif
BayernMuenchen.gif
FC Bayern München 27 16 8 3 54:24 +30 56 CL.................................
2
tendency.gif
FCSchalke04.gif
FC Schalke 04 27 16 7 4 44:22 +22 55 CL .......................................
3
tendency.gif
BayerLeverkusen.gif
Bayer 04 Leverkusen 27 14 11 2 56:28 +28 53 CL Qual.......................
4
tendency.gif
BorussiaDortmund.gif
Borussia Dortmund 27 14 6 7 46:33 +13 48 EL Qual............................
5
tendency_up.gif
WerderBremen.gif
Werder Bremen 27 12 9 6 54:33 +21 45 EL Qual................................
6
tendency_down.gif
HamburgerSV.gif
Hamburger SV 27 11 11 5 48:32 +16 44...........................................

Боби[Мкд];3415812 напиша:
Да не речете некоја местенка се дешава во Германија, не е Италија, играчите на Волфсбург беа уморни дека играа четврток на продолженија и сигурно затоа изгубија. Херта беа под притисок, ако не победеа живи ќе ги запалеа сред Берлин.

Беа уморни, ама не до толку, па една Херта која во 26 утакмици успеа да земи 15 бода, да му дај 5 гола. Незнам шо да речам. Да завршеше 1:2, 0:1, 0:2, ... како ми како, ама 1:5 .. нешто смрди. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom