F
fantomX
Гостин
Фала Богу дека Тотенхем е победник вечерва. Говедата од Сити не можеа да издржат со Манчестер Јунајтед во кризен период макар за нерешено, па ќе издржеле со Тотенхем во налет. 

дада,баш така.А во среда Фулам игра финале,па ке трчи по 3 поени на Емирати.:pos2: плус шо Фулам ти е “домашен“ тим.=)Како игра Арсенал во последно време и како игра Фулам не е нешто неостварливо тоа.......
Ако се случи ова ке има масовни убиства,самоубиства,пожари,поплави /природни катастрофи.=)))just like Peter Crouch, Tottenham stand tall!!!
сеа фино би било Арсенал да киксне уше еднаш и Тотенехем да се трето, не за друго, да не ризикуваат квалификации, Арсенал сигурно ќе помине со кој и да се падне, а овие ми се сумњиви![]()
колку само не.xDЧеститки за Тотенхем, заслужено 4то место за них. Мило ми е шо Сити не одат у ЛШ, как казна, оти преку ноќ не се станува шампион! Не сумњам у пласман на Тотенхем у групите на ЛШ, ни па у тва дека подобро од Ливерпул ќе га претставуват Англија.
Иначе да, LoGiX стравуваше, а и оште стравува за 3тото место на неговио Арсенал.![]()
1. :icon_mrgrКасно се уклучувам у дискусијата иначе ќе пишаах ного.
Поштено глупо ми е за Челзи шо менат тренере толко често. Колко тренере сменија за годините коо е Абрамович газда? Уште толко години да е он газда, ќе ги извртат сите тренере и ќе почнат пак од МурињоГоворе некој за Ферги? Ферги е вечен, се друго е пролазно, и Челзи и Мурињо и Анчелоти, Гигс, Сколс, па мош и Абрамович!
Дркаш на гол на Дрогба од 2м офсајд? Па и тва ти останува. Треба да се зберат судиите, Џерард, екипите од долнио дел од табеелта, па и Руни да е повреден за Дрогба да го стигне на голове.И додека ти дркаш на 2-3 титули на Челзи и моќта на Роман, мојте "деца" 10години гледат фудбал у канализацијата, благодарение на Јунајтед!
Се се, ама златнио Виган да ги наплате сметките на Дин, Ливерпул, Роман и титулата воопшто да не се појаве на СБ, тогај ќе ги видам фановите у вас, јас само ќе седам пред ком. и ќе читам, а у обратна ситуација ич нема да плачам a ќе продолжам да "одам" со Манчестер Ј. !![]()
Секако дека е потешко, особено од ко ќе види sugar daddy - то дека околу него има еден куп ненаситници и пијајци, од Мурињо преку Арнесен, еден србин исто околу него, Владо беше презиме не памтам....сите само ПАРИ!факт е дека е потешко да имаш обрт на пари од продажби и комерцијални зделки отколку некој sugar daddy да дое у клубот и да си игра кур ташак. :salut: