F
fantomX
Гостин
Не знам дали ќе ги дупи и понатаму, то ќе видиме. Ама досега, прилично редовно го прај тоа.И ке ги "дупи" и понатаму :helou:. Факт е дека Челзи е класа над Јунајтед и над сите други во Премиер Лига сезонава.
Секако дека Челзи е далеку од класа подобар од Манчестер Јунајтед. Не се прај и ти „на Тошо“ ко ѓаволиве овде.
За жал, мораше Мурињо прв да осети како е да „му скисни“ на Абрамович. Уствари, за жал....јебига, фала Богу дека еден ден ќе си одеше, само моментот беше погрешен. Требаше уште летото.Па сеа шо да му праам на Абрамович коа сака да си ги фрла парите? Да сум јас на негово место две недели нема денар да им даам да видиш како ќе трчат како коњеви.
И многу ме нервира тоа што навивачите на Челзи кои плачеа до вчера како мали бебиња сеа ми изиграваат главни фаци,демек освоиле и они една година :tv:
Сега за уште поголема моја жал, ќе осети и Џо Кол. И се надевам на моја радост, и Никола Анелка.
Не разбирам како то некој се прај фаца ако поштено си се радува на Титула (секако, в недела ова ако биди)?