Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Абе заеби ти бројот на голови,не е се до тоа..бар јас така мислам.. Ете види у Холандија,Ајакс има околу 110 гола,Твенте 30,а ако не и повеќе помалце од нив. Ајакс има за 40 гола подобра гол-разлика и пак го лапна на крај. Сепак се бројат победите и поените,не? :smir:
Абе секој ко шо му чини бе оди, така кажи си поштено.

Пред две сезони ко можеше да одлучи гол-ралзликата; Јунајтед играл фудбал и давал голој цела сезона, а не Челзи, глуперди невидени едни, стопанката нивна.
Сега: не се битни голој. :pos2:

Сеа ме дупиш и ти. :pos2: Зборот ми е,на крај ќе се рече Челзи освои титула со 80 поени,нема да се рече Челзи освои титула со 150 дадени голови :)

Или пак Челзи освои титула со 100 поени,а не Челзи освои титула со 65 постигнати голови :)
Не дупам ништо, само ми се плачи од овај Челзи кој нејќи да игра фудбал и доби 95 гола на поклон од судии и Џерард, се разбира. :pos2:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Абе секој ко шо му чини бе оди, така кажи си поштено.

Пред две сезони ко можеше да одлучи гол-ралзликата; Јунајтед играл фудбал и давал голој цела сезона, а не Челзи, глуперди невидени едни, стопанката нивна.
Сега: не се битни голој. :pos2:
Не знам јас за тоа,зачленет сум на форумов во Фервруари 2009. :smir:

Не дупам ништо, само ми се плачи од овај Челзи кој нејќи да игра фудбал и доби 95 гола на поклон од судии и Џерард, се разбира. :pos2:
Како шо доби и Манчестер 18 титули со помош од судии.. (тоа го збореа навивачите на Челзи до пред некој месец де,а кој знае..сигурно уште така мислат,само што сеа си слават сеуште неосвена титула :icon_mrgr:icon_mrgr)

F

fantomX

Гостин
Не знам јас за тоа,зачленет сум на форумов во Фервруари 2009. :smir:
Не мора на форумов бе, еве 20мината собрани за 1 мај тогаш на Шаторов Камен над Прилеп. Како еден пример.

Како шо доби и Манчестер 18 титули со помош од судии.. (тоа го збореа навивачите на Челзи до пред некој месец де,а кој знае..сигурно уште така мислат,само што сеа си слават сеуште неосвена титула)
Ма секој кој ќе стане шампион во Англија освоил со судии. :pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сакаш да ми кажиш оти во ageing тим подобро е шо недошло ниедно реално засилување (Жирков бар засега не се покажа ко таков)? :)
Па Интер многу прецизно покажа дека не си во право.
Е што, да не се стари вашите ко оние од Милан? Ако не се лажам Лампард е најстар со 32. Гигс Сколс и Невил кога беа на нивно годиште беа одлични и гледам дека се` уште се. :helou:

F

fantomX

Гостин
Е што, да не се стари вашите ко оние од Милан? Ако не се лажам Лампард е најстар со 32. Гигс Сколс и Невил кога беа на нивно годиште беа одлични и гледам дека се` уште се. :helou:
Фантастични се сите тројца....затоа финалистите во Мадрид шо се ги изедоа поштено.
Во Милан имаше квалитет бар, пред некоја година ко беа Европски Шампиони. Во Челзи нема ни таков квалитет, ни пак младост.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
btw. Вечер очекувам да се исколат на селскиот стадион во Манчестер :icon_mrgr

На Сител нема да даваат,така да да се надевам дека овие од кабелската ќе уклучат некоја програма.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фантастични се сите тројца....затоа финалистите во Мадрид шо се ги изедоа поштено.
Во Милан имаше квалитет бар, пред некоја година ко беа Европски Шампиони. Во Челзи нема ни таков квалитет, ни пак младост.

Зборев за кога беа по 31-2 год, не сега. :)

btw. Вечер очекувам да се исколат на селскиот стадион во Манчестер :icon_mrgr

На Сител нема да даваат,така да да се надевам дека овие од кабелската ќе уклучат некоја програма.

Да можат Ѓумуш 291034892104 пати ќе ја репризираат, мрсни дебели.

F

fantomX

Гостин
Зборев за кога беа по 31-2 год, не сега. :)

Да можат Ѓумуш 291034892104 пати ќе ја репризираат, мрсни дебели.
Лампард е посебен играч, верувам единствен од таков тип. Но неговите квалитети не поминуваат на Европско тло. Исто и тие на Дрогба, не толку единствени колку шо не поминуваат во ЛШ.
А јас за таму зборувам.
А и кога тие имале по 32 години, во тимот главни сили Роналдо, Нистерлој....

Во прилог на ова:
Chelsea chief Forde: Abramovich wants to know reasons for Champions League failure
Причини? Лампард, Дрогба, Малуда. Глаавни играчи на Челзи сезонава, а го немаат тоа чувство за игра и топка потребно за највисоко ниво.

Ѓумуш вечер мора да се гледа, една од најважните епизоди е. :smir:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.808
Поени од реакции
49.928
гнаси бе пизда им матерна, каква селска телевизија боже господе.!!

Нема везе. Сите особи со човечки лик и облик и без ментални пореметувања се повикуваат вечер да го бодрат Тотенхем. Овие гнаси не треба да играат Лига Шампиони.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
И еден поен и две победи со куп нерегуларности покажуваат дека Челзи се класа над Јунајтед?
Читај ми потпис и види кој е кој сезонава...
А зашто плачете и се правите дегени,сеуште ми остана нејасно..:toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Читај ми потпис и види кој е кој сезонава...
А зашто плачете и се правите дегени,сеуште ми остана нејасно..:toe:
Аман бе?? Пак да се повторувам..досадно ми стана..освен тие 6 меча има уште 32!

Манчстер има 7 порази,Челзи 6.. И двата тима имаат по 26 победи.. Челзи излезе во ЛШ пред Јунатјед.. и ај пак ти кажи ми по што се гледа дека Челзи е класа над Јунајтед.. Ги тепал по 2 пати Манчестер,Арсенал и Ливерпул..ама па загуби од Виган,2 пати од Сити,од Тотенхем,од Вила,од Евертон.... :toe:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Аман бе?? Пак да се повторувам..досадно ми стана..освен тие 6 меча има уште 32!

Манчстер има 7 порази,Челзи 6.. И двата тима имаат по 26 победи.. Челзи излезе во ЛШ пред Јунатјед.. и ај пак ти кажи ми по што се гледа дека Челзи е класа над Јунајтед.. Ги тепал по 2 пати Манчестер,Арсенал и Ливерпул..ама па загуби од Виган,2 пати од Сити,од Тотенхем,од Вила,од Евертон.... :toe:
А вие не загубивте од Барнли,Евертон,Астон Вила,Ливерпул,Челзи х2..?
:tv:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
Стручњаци, кај ќе биде трофејот, на ОТ или на Стемфорд?Двата тима играат во исто време, шо ќе се деси ако Јунајтед освои а трофејот е на Стемфорд?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom