Заради тва шо Јунајтед нема толку паари как Челзи!
100 пати го имам пишано тва, и пак ќе го пишам? 3 пати не победиите, ок! Првата утакмица на пенале, нее битно. Втората, на СБ ви га скријаа топката у штуцните! Играта на Јунајтед беше измислена за таа на Челзи. Се јави Тери од една забегана акција, оп голче и готово. Не спорам, чиста победа, да не дремаа играчето, да реализираа шансите, толко. Третта утакмица... кој кур па треба да пишам, и слепите видеа кој беше главен на терено... "твојо слаб" Челзи излезе ного јак, го победи Јунајтед на ОТ. Тва да се случе треба или Јунајтед да се глупи и за никаде или Челзи да се ептен јаки (класа над Јунајтед)... ипак јас мислам оти е третото-Мајк, а кој стоо зад него само он си знаа!
И ај да не спомнувам за последното... да направеш паралела со МЈ...
Дерби утакмици сине, добро познати как тие од големата четворка. Шо дерби беше тва? Умрен фудбал! Тука нема замор, слаба форма, дерби алооо, се играа за чест... за коо чест играа Ливерпул? За честа на Челзи? Си ги ладеа по терено. Имаа Ливерпул утакмица со Атл.Мадрид па Џерард со цел акл и со 4 очи ја враќа топката по јајца на Реина?!? Ништо не говорам, си одам по патот од центар до дома, поминувам од кај кладилница и до дома 100 души (стручњаци как тебе) ми викат: хаха как Ливерпул а? продадеа се
Патетика, навивачето на голем клуб се радуват на пораз, зашо? оти Јунајтед нема да ги помине по број на титули. На комшијата козата да му умре!
Јас кажах, не се замарам, мене такви глупи работи неможат да ме изнервират, ама верувам у казна, а она ќе дојде наредната сезона!
И да, колку лесно Јунајтед го победи Сандерленд, израшетија ги со голове... а тие пак флезеа со трет состав, со пионеере.
Кој е крив шо Јунајтед ваде тренере и стратези на сите страни? Не смеат они менаџират. Јбг, психа!
Епа шо се трудеш да докажеш? Никој неможе да те убеде и готово. Твое мислење, точка. Ама не значи оти е и правилно.