Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Ај ако не ти е тешко, фрли една шака грав и за мене, види кога ќе се оженам, какво ќе ми е детето и каде (и кога) ќе се вработам. Златен си ;)

Доста со нешто што заврши пред месец дена. И, ако дадеше Манчестер гол од пенал, тоа не значи дека Челзи немаше да даде уште 3 од игра. Или има некои правила, после даден гол од пенал на Манчестер, не смее противникот да даде гол?

Да и ова е точно , а и тоа што го кажав погоре.

Незнаеш како би се одвивало понатаму.

А дали ќе беше исто за Портсмут да бранеше Касиљас?

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ај плачи уште малце. А да те прашам , дали ќе се одиваше цела ПЛ исто ако се признаеше ЧИСТИОТ гол на Арсенал на првиот натпревар против Јунајтед? Дали ќе се одвиваше исто , ако натпреварот со Сити беше прекинат на време? Пошто Манчестер даде гол после натпреварот , што според мене е исто како да даде гол пред да почне па да се рачуна. И дали ќе се одиваше исто , Валенсија да не скокнеше во шеснаесетник и судијата да не наседнеше ( против Ливерпул ). Е после сите овие настани , дојде натпреварот Манчестер Јунајтед - Челзи , во кој и двата тима беа подеднакво оштетени , само што Манчестер беше прв. И да , немаше да се одвива исто натпреварот , ако беше досуден пенал врз Парк , ама ако така гледаш немаше уште од почеток да се одвива исто натпреварот , пошто Манчестер ќе беше многу позади Челзи на табела.
Хахахахахаха... грехче... дај прво моли се да не му скисне на Абрамович од Челзи а на крајо од молбата кажи фала Господе, ако не дојдеше русино којзнаа колко дресове од Јунајтед ќе имаах. :) Исто как и у купо и на најпресната утакмица со Сити исто и на првата, играаме до последната секунда, додека нивнио вештачки тим работе по програма и е програмиран само на 90мин. игра. Регуларен гол на Арсенал? Импровизираш? За со Ливерпул, имаше фаул, и досуден беше, можда судијата "наседна" на неговио памет дали вонка, унатре или точно на линијата од 16м беше фауло. :)
Демек сите правди се израмнени? Демек случајно Јунајтед беше тој шо беше прв оштетен? И демек и Џерард случајно (така се погоди) не го виде Дрогба и ја подаде топката как по јајца? Супер! :)

FantomX веќе почна да губеш контакт со реалноста, кажах ти шо имаах да кажеш. И веќе коо почнааме на ташак, Бербатов барем не се моле на судијата да го пуштат да даде гол од 2м офсајд или на Џерард да му направе асистенција, од мака шо никојпат нема да играат од иста страна. :)

Ај ако не ти е тешко, фрли една шака грав и за мене, види кога ќе се оженам, какво ќе ми е детето и каде (и кога) ќе се вработам. Златен си ;)

Доста со нешто што заврши пред месец дена. И, ако дадеше Манчестер гол од пенал, тоа не значи дека Челзи немаше да даде уште 3 од игра. Или има некои правила, после даден гол од пенал на Манчестер, не смее противникот да даде гол?
Може ли јас да фрлам? :)
Нема ништо, само дискутираме, уживи. И ако дадеше Јунајтед гол од пенал немаше после уште 3 да им даде? Нема правила, ама тва ме иритира, шо ти на пр. незнааш коо е искуството да играаш у таква ситуација а коментираш, и тва шо не го познаваш доволно Јунајтед-клуб шо ги има напраано најголемите и најзначајните пресврти у фудбало...

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Хахахахахаха... грехче... дај прво моли се да не му скисне на Абрамович од Челзи а на крајо од молбата кажи фала Господе, ако не дојдеше русино којзнаа колко дресове од Јунајтед ќе имаах. :) Исто как и у купо и на најпресната утакмица со Сити исто и на првата, играаме до последната секунда, додека нивнио вештачки тим работе по програма и е програмиран само на 90мин. игра. Регуларен гол на Арсенал? Импровизираш? За со Ливерпул, имаше фаул, и досуден беше, можда судијата "наседна" на неговио памет дали вонка, унатре или точно на линијата од 16м беше фауло. :)
Демек сите правди се израмнени? Демек случајно Јунајтед беше тој шо беше прв оштетен? И демек и Џерард случајно (така се погоди) не го виде Дрогба и ја подаде топката как по јајца? Супер! :)

FantomX веќе почна да губеш контакт со реалноста, кажах ти шо имаах да кажеш. И веќе коо почнааме на ташак, Бербатов барем не се моле на судијата да го пуштат да даде гол од 2м офсајд или на Џерард да му направе асистенција, од мака шо никојпат нема да играат од иста страна. :)

Може ли јас да фрлам? :)
Нема ништо, само дискутираме, уживи. И ако дадеше Јунајтед гол од пенал немаше после уште 3 да им даде? Нема правила, ама тва ме иритира, шо ти на пр. незнааш коо е искуството да играаш у таква ситуација а коментираш, и тва шо не го познаваш доволно Јунајтед-клуб шо ги има напраано најголемите и најзначајните пресврти у фудбало...

И демек , случајно беше продолжен натпреварот додека Манчестер да даде гол , или демек случајно Сити примија гол. Незнам како можеш да се жалиш дека Челзи неправедно е прв , кога најмногу неправилности во своја корист оваа сезона убедливо има Манчестер.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Абе,остајте го,не го цитирајте повеќе овој ZZanchy :jaj:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
ЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗанчи, уште ли се надевате дека ќе му скисне на Абрамович од Челзи, и на тој начин Челзи ќе пропадне? :)

И де уште еднаш, зошто е Сити вештачки тим, пошо вложија доста средства кои вие може само да ги сонувате?
Они се пацерски тим, ама не и вештачки:toe:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
ЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗанчи, уште ли се надевате дека ќе му скисне на Абрамович од Челзи, и на тој начин Челзи ќе пропадне? :)

И де уште еднаш, зошто е Сити вештачки тим, пошо вложија доста средства кои вие може само да ги сонувате?
Може не се вештачки, ама манчестер има повеќе титули од нив и челзи заедно:toe:

F

fantomX

Гостин

Уште „лафиш“ за Челзи море? На Абрамович веќе две+ години му е скиснато од Челзи, прва жртва на то беше Мурињо, сега и Џо Кол. Можеби големи загуби се, ама јебига, мора од негде.

И како бе сакаш да дискутираме? Барем Бербатов не се молел за два метра офсајд и подарок топка?! Барем Дрогба даде 30 гола сезонава, Бербатов?
Како јас губам контакт со реалноста кога ти ми кажуваш дека Бербатов барем не молел поклон-топка и офсајд од два метра?! Не можам да сфатам, изгледа преглуп сум за тебе... :raz:

F

fantomX

Гостин
Јас сакам да дискутираме, ама ова последново негово покажува дека, башка шо секако без поента „шибаме“, Занчи и комплетно се губи во своите реченици. :toe:

Ко шо Занчи примарно, и понекои друѓи „ѓаоли“ се прават “на Тошо“, мое е да се напрам и јас „на Тошо“ и да кажам оти и Манчестер Јунајтед е вештачки клуб, како и Челзи, како и буквално закопаната веќе Победа Прилеп.....никој клуб не настанал природно, сите ги формирале луѓе.
Ретардиран муабет, зар не? Јасна сличност со муабетите на погоре посочените „особи“. :toe:

Може не се вештачки, ама манчестер има повеќе титули од нив и челзи заедно:toe:
Па фала Богу дека е така, то не е нешто скриено да не можи да се кажи јасно и гласно. :toe:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
И демек , случајно беше продолжен натпреварот додека Манчестер да даде гол , или демек случајно Сити примија гол. Незнам како можеш да се жалиш дека Челзи неправедно е прв , кога најмногу неправилности во своја корист оваа сезона убедливо има Манчестер.
Не :) Ферги га направи измената баш тогај коо требаше а фудбалеерто на Сити славија баш толко колко шо не требаше. :)

Хаха, да да, оти додека е Роман газда на Челзи, Јунајтед неможе да мрдне. :)
Немора да ги сонуваме, можеме и ние така, пити го другар ти погооре. :)

Уште „лафиш“ за Челзи море? На Абрамович веќе две+ години му е скиснато од Челзи, прва жртва на то беше Мурињо, сега и Џо Кол. Можеби големи загуби се, ама јебига, мора од негде.

И како бе сакаш да дискутираме? Барем Бербатов не се молел за два метра офсајд и подарок топка?! Барем Дрогба даде 30 гола сезонава, Бербатов?
Како јас губам контакт со реалноста кога ти ми кажуваш дека Бербатов барем не молел поклон-топка и офсајд од два метра?! Не можам да сфатам, изгледа преглуп сум за тебе... :raz:
Незнам, питај го Тери, мош он даа правил маабет со Бербатов, или некој друг дефанзивец/судија... зашо Тери нема толко голове как Бербатов таа сезона? Фала богу знааме зашо, сакам да кажам работта на Бербатов нее иста как таа на Дрогба, плус нашио е втор напаѓач. Не си глуп, едноставно незнааш. :)
Не сам изгубен у речениците, ти неможеш да разбереш.

Типче, некој проблем да немаш? :)

F

fantomX

Гостин
Не можам, признавам.
Ако Бербатов не е земен за голој давање ко шо велиш, тогаш Фергусон го фаќа сенилност. :toe:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Не можам, признавам.
Ако Бербатов не е земен за голој давање ко шо велиш, тогаш Фергусон го фаќа сенилност. :toe:
Чат-пат ќе најдеш и другарчина од нашио фан клуб за таа реченица, а јас ќе продолжам да мислам оти не е така, не оти така сакам, така ми налага реалноста.
Не,туку за џабе се расправате,пишувате реферати...ехааа :)
Зашо сите мислат оти тва се расправии? Мош изгледа как да се карам, ама нее така, јас уствари не ни гледам на кој враќам, едноставно одговарам. И уживи ај, си мислеш пенкало и хартија трошеме. :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
@ fantomX

Значи ако е Челзи најслаб во последните неколку сезони,што да речеме за Јунајтед? Ги изгуби Роналдо,кој беше сеуште официјално најдобриот фудбалер во светот и Тевез кој е класа над Бербатов и над овој Овен. Е сеа дојде Валенсија,изигра супер сезона,дури е и избран во ТОП 11 во ПЛ,но Роналдо и Тевез во споредба со Валенсија и Овен се класа погоре. А Челзи што загуби?? Значи сепак Манчестер е поослабнет од претходните неколку сеозни,отколку што е Челзи ослабнет.

Иначе за пенали поарно да не зборуваме,оти коа ќе ви спомниме пенали сигурно се потсетувате на можеби најболната ноќ откога навивате за Челзи :wink::wink:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ах бе не ви е лесно ај уште малце до недела причекајте барем.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom