Chombe
LUHG
- Член од
- 16 април 2010
- Мислења
- 24
- Поени од реакции
- 4
Ајде можеби овој пат нив ќе им биде среќен
Ајде можеби овој пат нив ќе им биде среќен
Ти текнува на Мајк Дин, Лига Куп, првиот меч на Истлендс?Ајде можеби овој пат нив ќе им биде среќен
Јас пак мислев судииве само за Јунајтед судат:pos2:Ти текнува на Мајк Дин, Лига Куп, првиот меч на Истлендс?
Ко Дедо Мраз им беше :pos2:
Сите,освен Мајк ДинЈас пак мислев судииве само за Јунајтед судат:pos2:
Шала на страна, изминатиов период ги гледав сезоните во кои Јунајтед стануваше шампион(по некој 3-4 пат) и морам да кажам дека прилично добро сме биле оштетувани од судиите, даллеку од тоа дека суделе за нас. Голем број судиски грешки можеа да ги чинат Јунајтед и губење на титули но сепак на крајот добро се завршувало. Имало ситуации кога и нам ни било помагано, но дека сме биле оштетувани во поголем број случаи од колку што ни било помагано.
Сите сезони од 1991/92 па наваму ги имам па ако има некој заинтересиран може да се договориме да им ги снимам па да си се потсетат(за помалите и да видат кој се играчи играле за нас) и да видат како е стигнувано до титулите:smir:
Никој не го рече тоа, а со оглед дека ги немаш гледано сезоните на Јунајтед, како ни јас на Арсенал, не можеш да ме побиеш, освен да ги гледаш.Ќути, ако па не ви праеле грешки по 25 бода минимум ќе сте бегале од вторите. Не збори глупости..
ок, не е местена само ви помогнаа судиитеМестена била сепак! :rip:
Tale_shit productions...
Тоа од љубов кон клубот помагаат. Од љубав не се бега. :back:ок, не е местена само ви помогнаа судиите
Да, се стрчнаа со топката и право у голот на Шити за 0-1. :tv:ок, не е местена само ви помогнаа судиите
незнам дали се правиш кретен или на радио ја слушаше утакмицата,јас пишав кога над бери имаше пенал,ти ако сакаш јади трици никој не те запира, ама доволно си слеп што не признаваш кога ви помагаат,а кога ве оштетваат ги клаваш на аватар со икс на нив:salut:Да, се стрчнаа со топката и право у голот на Шити за 0-1. :tv:
На радио ја слушав ама слушнав нешто рекоа дека и Бриџ ја удрил со рака во шеснаесетник.незнам дали се правиш кретен или на радио ја слушаше утакмицата,јас пишав кога над бери имаше пенал,ти ако сакаш јади трици никој не те запира, ама доволно си слеп што не признаваш кога ви помагаат,а кога ве оштетваат ги клаваш на авата со икс на нив:salut:
Само спомнуваш дека Имаше за Сити пенал, а за Јунајтед??? Или тоа не го виде ???незнам дали се правиш кретен или на радио ја слушаше утакмицата,јас пишав кога над бери имаше пенал,ти ако сакаш јади трици никој не те запира, ама доволно си слеп што не признаваш кога ви помагаат,а кога ве оштетваат ги клаваш на аватар со икс на нив:salut: