Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Боби[Мкд];3483661 напиша:

6 and counting:party3:...
многу се двоумев дали да ти реплицирам но сепак ајде да те испочитувам ..

добар си ти дечко одличен , навистина не се сомневам во твоите хумори и амбиции за истите , ако ова беше навреда или иронија , ок . но мислам позаебано дека е да „испуштеш послужавник на поставена вечера“ , времето ќе го даде своето .

дал ти Бог добро ( п.с : немој да реплицираш )

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Титула не се освојува во 1 коло.
Фала, чао, пријатно

Реално гледано, според мене мислам дека Фабрегас треба да ја освои наградата.
И покрај повредите го носеше тимот на грб, најдобар голгетер, асистент, и све остало...

А навивачки се знае, Дрогба :back:
Хахаха... демек Манчестер е 16 бода зад Челзи па не се освојува титула во 1 коло. Арно шо "запнаате" со нас и со Болтон, па титулата ЌЕ га освооте у 2, не у 1 коло :) За тва другото не коментирам, оти е според тебе. :)
У моменто, Манчестер да имаше 4 боода предност, у нашио фан клуб веќе ќе се славеше, а вие си седете мирни, сами сте свесни оти Манчестер е тим шо праа историја, плус не сте сигурни ни у вашио Челзи, свесни сте и за тва дека у последно време играта им падна на најниско ниво од цела сезона.
Иначе, кој сака да се кладе со мене оти Манчестер ќе стане шампион со ист број боодове и 1-2 гола подобра гол разлика? :) :) :)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Хахаха... демек Манчестер е 16 бода зад Челзи па не се освојува титула во 1 коло. Арно шо "запнаате" со нас и со Болтон, па титулата ЌЕ га освооте у 2, не у 1 коло :) За тва другото не коментирам, оти е според тебе. :)
У моменто, Манчестер да имаше 4 боода предност, у нашио фан клуб веќе ќе се славеше, а вие си седете мирни, сами сте свесни оти Манчестер е тим шо праа историја, плус не сте сигурни ни у вашио Челзи, свесни сте и за тва дека у последно време играта им падна на најниско ниво од цела сезона.
Иначе, кој сака да се кладе со мене оти Манчестер ќе стане шампион со ист број боодове и 1-2 гола подобра гол разлика? :) :) :)
Важи бе ЗЗанчи, ти си стручното лице на овој форум и како ќе кажеш така ќе биде. Се ти знаеш, се ти си во право, ти си најдобриот познавач на фудбалот (уште кога си фан на Манчестер) не се сомневам во тоа.:smir:

Вие да бевте на +4 ќе славевте пошо (со неколку исклучоци):toe:

Не сме ние несигурни во Челзи туку сме приземјени и ке се воздржиме до крај.
Уште пред натпреварот со Баерн победивте со 4:0, петарди летаа на Олд Трафорд, незнаеја швабите кај им е главата.
Сезонава ве исплескавме во секој натпревар што го одигравме бе, незнам што уште јадете го*на

Разбирам ова да го каже фан на Барса која гази се пред себе, ама фан на Манчестер бе? Немој не ме радуј :tapp:

П.С. Манчестер е тим кој гради историја, таму се најдобрите играчи, најдобриот тренер, најдобрите навивачи, најубавиот стадион, и Челзи нема титула во ЛШ.
Да

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Јас сакам :back:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Важи бе ЗЗанчи, ти си стручното лице на овој форум и како ќе кажеш така ќе биде. Се ти знаеш, се ти си во право, ти си најдобриот познавач на фудбалот (уште кога си фан на Манчестер) не се сомневам во тоа.:smir:

Вие да бевте на +4 ќе славевте пошо (со неколку исклучоци) :toe:

Не сме ние несигурни во Челзи туку сме приземјени и ке се воздржиме до крај.
Уште пред натпреварот со Баерн победивте со 4:0, петарди летаа на Олд Трафорд, незнаеја швабите кај им е главата.
Сезонава ве исплескавме во секој натпревар што го одигравме бе, незнам што уште јадете го*на

Разбирам ова да го каже фан на Барса која гази се пред себе, ама фан на Манчестер бе? Немој не ме радуј :tapp:

П.С. Манчестер е тим кој гради историја, таму се најдобрите играчи, најдобриот тренер, најдобрите навивачи, најубавиот стадион, и Челзи нема титула во ЛШ.
Да
Хуху, фала на "признанието" :) Ептен лесно падинаш.
Т Или халционираш или незнааш да делеш. За разлика од мене, ти си тај шо се дига по секоо победа. Коо не победиите пред 2 недели на 10 профила пиша Гори Гори... па се гледа кој колко се дига. За разлика од тебе, јас никојпат не провоцирам, дури не враќам коо некој ме провоцира, и ама баш никојпат не га зимам историјата у предвид. И види баш постовите "пред" утакмицата со Баерн, па кажи колко петарди летаа. И секоо чест за вас, јако не плескаате. :)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Хуху, фала на "признанието" :) Ептен лесно падинаш.
Ти мене не ме ни познаваш доволно добро за да кажуваш колко сам јас помочко, колко сам дигнен и колко летам коо Манчестер победува или освојува титули. Или халционираш или незнааш да делеш. За разлика од мене, ти си тај шо се дига по секоо победа. Коо не победиите пред 2 недели на 10 профила пиша Гори Гори... па се гледа кој колко се дига. За разлика од тебе, јас никојпат не провоцирам, дури не враќам коо некој ме провоцира, и ама баш никојпат не га зимам историјата у предвид. И види баш постовите "пред" утакмицата со Баерн, па кажи колко петарди летаа. И секоо чест за вас, јако не плескаате. :)
Не беше лично за тебе, туку за поголемио дел од мочковците у вашиот фан клуб.

Јас сум пишал на 10 профила гори гори, (ваљда мислаш за Фб) на навиваче на Манчестер, шо пред месец време ме тагираа на слика од Ето :)

Наши сме си, да не се караме за глупости :)
После тава коло, ќе се знаат доста работи :smir:

Иначе да, јас сакам да се кладам :)

F

fantomX

Гостин
Челзи ќе ја освој титулата со 90 постигнати погодоци. Шо бре тука не ти е јасно?
Тука пак доаѓаме до дебилизмот и безобразноста кај Манчестер Јунајтед, општо гледано. Судијата беше комплетно срање, но несреќата за Манчестер Јунајтед е што први се случија лошите одлуки на штета на Манчестер Јунајтед а потоа тие на штета на Челзи. И невидената безобразност и дрскост од ваша страна (Јунајтед-ова) да јадите гомна е од причина што не сте навикнати среќата да е против вас. Епа јебига бе! Ќе се навикните! Очигледно ви треба време, ама ќе се навикните.

У мментоо, не сум сигурен во Челзи. Зошто? Оти ова е најслабиот Челзи од доаѓањето на Абрамович. А тој најслаб Челзи има реална можноста да праа историа со The Double - F.A. Premier League и F.A. Cup, т.е. најуспешна сезона во клупската историја.
И сепак, ако тоа се случи со најслабиот тим во последно време на Челзи, што да кажеме за Јунајтед? Судиите? Не другарче, Фергусон ќе си ја чукни црпката малку појќе, пошто кога овој тим на Челзи би освоил двојна круна, тогаш Манчестер Јунајтед е на катастрофално ниво. Секако, крив е судијата, не Бербатов кој не си ја врши работата - да дава голови. :toe:
Сега играта на Челзи на најниско ниво од цела сезона?! Ало бЕ?! Фиујјј?! Ало Марс, Земја зове!!!
Не ми се верува чоече....:uvo:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Арно ама факт е дека челзи годинава, ќе си земе заслужено...шансите манчестер си ги прокоцка, а не и личи на ГОЛЕМА ЕКИПА и нивните навивачи да се молат во некои си ливерпул, тотнем, стоук и слично...(без навреда до навивачите)...тоа е реалноста.
Излезете надвор и бркајте женски, доста фудбал!

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Не беше лично за тебе, туку за поголемио дел од мочковците у вашиот фан клуб.

Јас сум пишал на 10 профила гори гори, (ваљда мислаш за Фб) на навиваче на Манчестер, шо пред месец време ме тагираа на слика од Ето :)

Наши сме си, да не се караме за глупости :)
После тава коло, ќе се знаат доста работи :smir:

Иначе да, јас сакам да се кладам :)
Не се караме бе, си прааме маабет, малко провоцирам, сакам да слушнам мислене за некои работи, да видам колко сме напреднани. И не се пронаоѓам у тие помочковците, не го ни сфаќам тва озбилно, а и до некаде имаш право. Искрено и мене ме нервират (не буквално) некои фанови, заради некои глупи постове и провокации. На пр. после победа на Милан и одам му пишам на некој миланез дека ги направииме сами да се аресат и да ги провоцирам со глупости. Секој тим има врвови и падови, нема тим шо нон-стоп победува, тва ного добро го сфаќам и за тва никојпат не провоцирам директно за пораз. Не го кажувам тва оти сам помирен со шампионато, напротив, и Манчестер да е шампион (ако се случе тва) јас пак ќе га говорам истата филозофија и ќе сам првио шо ќе ве тешам (не как провокација, реално). Нејќам да се кладам, тва така го кажах, да видам колко сте напалени (а уствари се праате смирени), а и зашо да не се случе на таков начин да га земме титулата. :)
Челзи ќе ја освој титулата со 90 постигнати погодоци. Шо бре тука не ти е јасно?
Тука пак доаѓаме до дебилизмот и безобразноста кај Манчестер Јунајтед, општо гледано. Судијата беше комплетно срање, но несреќата за Манчестер Јунајтед е што први се случија лошите одлуки на штета на Манчестер Јунајтед а потоа тие на штета на Челзи. И невидената безобразност и дрскост од ваша страна (Јунајтед-ова) да јадите гомна е од причина што не сте навикнати среќата да е против вас. Епа јебига бе! Ќе се навикните! Очигледно ви треба време, ама ќе се навикните.

У мментоо, не сум сигурен во Челзи. Зошто? Оти ова е најслабиот Челзи од доаѓањето на Абрамович. А тој најслаб Челзи има реална можноста да праа историа со The Double - F.A. Premier League и F.A. Cup, т.е. најуспешна сезона во клупската историја.
И сепак, ако тоа се случи со најслабиот тим во последно време на Челзи, што да кажеме за Јунајтед? Судиите? Не другарче, Фергусон ќе си ја чукни црпката малку појќе, пошто кога овој тим на Челзи би освоил двојна круна, тогаш Манчестер Јунајтед е на катастрофално ниво. Секако, крив е судијата, не Бербатов кој не си ја врши работата - да дава голови. :toe:
Сега играта на Челзи на најниско ниво од цела сезона?! Ало бЕ?! Фиујјј?! Ало Марс, Земја зове!!!
Не ми се верува чоече....:uvo:
Опааа, мило ми е шо сфаќаш оти ние сме повеќе оштетени. А каква среќа бе човек? Да не "видеш" очигледни ситуации за тебе е несреќа? Мене ме нервира тај дебилизам кај вас шо не сакате да признаате оти не е реално, не оти ќе сменете нешто, туку се праате лизни мазни демек Челзи се шо победува е реално.
Најслаб Челзи? Па ти ништо не гледаш? Напротив, Челзи таа година го има најјакио тим од коо е Абрамович газда (без да ги земме у обзир повредите на вашио тим). Општо првенството добија на квалитет таа година, се направи голем прогрес, не е лесно со екипите од долнио дел на табелата как шо е у Шпанија на пример, а ти тва го сметаш за слабост на Челзи. И со тва шо го спомнуваш Ферги и Бербатов гледам колко голем политичар си и как манипулираш со работте, нема шо повеќе да се праа маабет. :) Ај не е на најниско, имат јака игра, праат шанси как на почетоко на сезоната, у јака форма се, имат енергија, сила... Океј :)

F

fantomX

Гостин
Опааа, мило ми е шо сфаќаш оти ние сме повеќе оштетени. А каква среќа бе човек? Да не "видеш" очигледни ситуации за тебе е несреќа? Мене ме нервира тај дебилизам кај вас шо не сакате да признаате оти не е реално, не оти ќе сменете нешто, туку се праате лизни мазни демек Челзи се шо победува е реално.
Најслаб Челзи? Па ти ништо не гледаш? Напротив, Челзи таа година го има најјакио тим од коо е Абрамович газда (без да ги земме у обзир повредите на вашио тим). Општо првенството добија на квалитет таа година, се направи голем прогрес, не е лесно со екипите од долнио дел на табелата как шо е у Шпанија на пример, а ти тва го сметаш за слабост на Челзи. И со тва шо го спомнуваш Ферги и Бербатов гледам колко голем политичар си и как манипулираш со работте, нема шо повеќе да се праа маабет. :) Ај не е на најниско, имат јака игра, праат шанси как на почетоко на сезоната, у јака форма се, имат енергија, сила... Океј :)
Бидете појќе оштетени, Челзи со појќе „вазни“. Ми одговара ваква сезона, секој со нешто „појќе“.
Пенал над Парк, пенал над Анелка.
Офсајд од Дрогба, рака од Мачеда.
Еднакво. Само Манчестер ја немаше среќата и беше прв оштетуван. Челзи не го тепа реално Стоук на гости, оти даде гол во 95 минута, со големи маки. Стоук не заслужи да загуби тогаш. А Манчестер Јунајтед? Апсолутно заслужи да загуби пошто немаше ниеден опасен шут на гол, ниедна реално смислена акција. Пошто тоа било фудбал бе, или така беше само претходните сезони кога Манчестер не беше one man - тим, а годинава на големо мое изненадување, е. Слично и Болтон. Секако, за тоа кој како се однесувал на терен. Ако зборуваме за судии, тогаш очекувам Тевез и Адебајор да ви го наплатат голот во 97 од 94 минути,, а штета шо Ливерпул нема шанса да ви го наплати пеналот кој требаше да биди слободен удар по кој Манчестер изедначи на 1-1. Јебига гомна се случуваат и раѓаат...

Најјак тим?! И Лампард и Тери не се на својот врв, кој веќе го имаа, како прво. Едино Дрогба е подобар, но тука идиме до следново....
• Chelsea have scored an average of 4.17 goals per game in matches that Didier Drogba has missed this season compared to 2.14 when he has played
....ами сега?! Значи човекот не е за главна ѕвезда, а е главна ѕвезда моментално. За слабост на Челзи го гледам мизерното издание, ма какво мизерно, аматерско издание на Челзи во Лигата на Шампионите. АМАТЕРСКО! Од првиот дуел со Порто, на кој дури и мислев оти се чуваат де, без многу напор; преку втората со АПОЕЛ, кога го помислив истото....се до реваншот со Интер кога заклучив дека се гомна. А случајно Арсенал, Манчестер Јунајтед и, пупупу... Ливерпул да не беа нешто понапред можеби? Не. Можеби Премиерлигашите напредувале останати, ама овие од врвов ите како назадуваа. Многу. Премногу!

Бербатов го спомнувам пошто е така, да бев политичар последно нешто шо ќе праев е да јадам гомна заедно со поголеми гомнојадачи од мене. Дали судијата му е крив на Бербатов шо е тромав, спор, играч каков не е за играта на Манчестер Јунајтед? Руни дава шо си дава голој, е преувеличан до небо, а само еден гол е пред Дрогба, со многу веројатно некој натпревар појќе (во шо не сум сигурен, нагаѓам ради Афричкиот Куп). Али ај, Енглез е, еден од ретките врвни фудбалери, од светска класа а Англичани, па така нека биди. Бербатов? После Шевченко бил промашување на векот... :vozbud:

Па прават шанси. И тоа без најталентираните играчи во тимот - Џо Кол, Малуда и Деко, да зборуваме за против Болтон еве. Ама кој е крив шо Калу е дрво, Фереира тромав? Никој веројатно, ама имало Господ, остана 1-0.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Вакви зборови како мочковци да не читам веќе, возрасни сте мајкуму :) :smir: Плус дами ве читаат :pipi:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
Барање до модераторите да се отвара посебна тема и Јунајтед-Сити.Ако не сега барем од следна сезона.Очекувам одговор.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
многу се двоумев дали да ти реплицирам но сепак ајде да те испочитувам ..

добар си ти дечко одличен , навистина не се сомневам во твоите хумори и амбиции за истите , ако ова беше навреда или иронија , ок . но мислам позаебано дека е да „испуштеш послужавник на поставена вечера“ , времето ќе го даде своето .

дал ти Бог добро ( п.с : немој да реплицираш )
Абе и јас мислев да го реплицирам, али кога видов за кој се работи што го поставил тоа се предомислив:). Не вреди него да му реплицираш, уживај си ;):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom