Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Даворе дај бе ... Барем од авион се гледа дека на секој начин се обидуваат да не биде Манчестер шампион оваа година, сакал да признаеш, или несакал.Ви помогнаа и тоа премногу, против нас во дерби кое одлучуваше за титулата, али не застанаа продолжуваат.:toe:
Така е, Дејвид Гил со сите сили извршува во рамките на неговата функција извршен директор при Ф.А. на Англија, да Манчестер Јунајтед биде симнат од тронот. :vozbud:

В

Вори

Гостин
Не знам стварни.Ко прво уште не е ништо завршено,ко второ со кој образ така зборите?
Болтон имаше само еден мизерен шут кон гол,реални да бидеме.Ама за тие што пратат утакмици на лајвскор,тогаш друга работа.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Како ми се смешни навивачиве на Манчестер Јунајтед еј...Цело време на Челзи му помагале судиите...Хахаххахахахахахах кој дебилизам еј:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:...Најде кој да каже за помош од судиите....UNTIL WE SCORE!!!!:pos2::pos2::pos2:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Даворе дај бе ... Барем од авион се гледа дека на секој начин се обидуваат да не биде Манчестер шампион оваа година, сакал да признаеш, или несакал.Ви помогнаа и тоа премногу, против нас во дерби кое одлучуваше за титулата, али не застанаа продолжуваат.:toe:
Аман...:tapp: Смешни сте...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Ве имитираме вас бе :pos:

btw. Стварно не ми е јасно кај видоа пенали овие плачковците од Јунајтед :pos:

леле...сеа сфатив,дека сум неписмен...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Јас на Давор и на Фантом им честитав титула уште после мечот со Челзи, нема потреба од гаење лажни надежи, илузии и што не таму по список...иако и они ми пишаа "не бе брат чекај демек има време (LOL)"...тоа е, да сме живи и здрави и со Италијански судии по можност :pos:
И се надевам дека следнава сезона Јунајтед, Сити и Челзи ќе ја дигнат финансиски и медиумски Премиер лигава со некои мега трансфери, ајде бе шминкерот, меси, кака во шпанија отидоа, ваму само Руни и Тери останаа, чи нонен...мора звучни имиња!(ова другово ми е онака...без навреда)

Glory Glory Premier...United! :icon_lol:

В

Вори

Гостин
Додека не обезбеди Челзи 6 бода во 4 утакмици,тогаш ништо не е сигурно.
Ако го направи тоа,тогаш бидете поздравени..:tv:

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Како ли само се глупи и детски муабетите дека некој се обидува со сила Манчестер да не биде шампион. Па сетете с есамо на почетокот на првенството дали некој се осмелуваше да го стави Манчестер пред Челзи сезонава? Па споредувајте играч по играч и видете каков смешене тим има Манчестер во однос на Челзи. Споредете го и Анчелоти со старецот - кај стигне го плеска со било кој тим да го води.

А да не зборувам за минатите 15 ина години каква се помош Манчестер имаше од самата англиска федерација. И вие се буните дека сте оштетени?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Ако си за ливерпул , простено ти е .

В

Вори

Гостин
:pos2:

Извинете вака,ама морам уште еднаш да ги постирам новите дресови на Ливерпул.Ептен ми имаат остаено впечаток.

Не знам што му е филмот на Торес,на третава слика при презентација на третиот дрес.Што ќе му е пиштол ја не знам.
Или можеби сака да се самоубие што игра во Ливерпул,или не го пуштаат да си замине во Челзи,па сеа им се заканува дека ќе се упуца во слепочница ако не го пуштат.

Смачено му е,а да нема ниедна титула...:tv:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Најверојатно Руни ке ја добие наградата...

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Титула не се освојува во 1 коло.
Фала, чао, пријатно

Реално гледано, според мене мислам дека Фабрегас треба да ја освои наградата.
И покрај повредите го носеше тимот на грб, најдобар голгетер, асистент, и све остало...

А навивачки се знае, Дрогба :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom