Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ќе биде многу интересно на дуелот Манчестер - Челзи, наредно коло. Доколку победи Манчестер, според мене веќе 70% титулата е решена, но доколку изиграат нерешено или Челзи победи, тогаш ќе гледаме уште поинтересен крај на сезоната. :smir:

п.с: Стварно жалосно е ова за Вест Хем, мислам дека е време да му ги дадат клоците на Ѕола.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ќе биде многу интересно на дуелот Манчестер - Челзи, наредно коло. Доколку победи Манчестер, според мене веќе 70% титулата е решена, но доколку изиграат нерешено или Челзи победи, тогаш ќе гледаме уште поинтересен крај на сезоната. :smir:

п.с: Стварно жалосно е ова за Вест Хем, мислам дека е време да му ги дадат клоците на Ѕола.
Доколку победи Манчестер 100000% вие сте шампиони...:toe:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Повторно се враќа во форма вториот најдобар стрелец на Манчестер Јунајтед... :pos:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Манчестер е One Man тим, без Руни ке биде последен на табела ! Така да си знаете!!! :punish: :tv:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.937
Јунајтед и без Руни гази, што е работава не знам:vozbud:
Среќа имат бе,а и нивните противници намерно си даваат автоголови..Кој знае Ферги колку ги плаќа..

Едит: Ааааа да,заборавив..И судиите па да не се,џабе им е и Руни и сВе...

HallowHim

you'll never walk alone
Член од
14 јануари 2009
Мислења
232
Поени од реакции
5
OK,Liverpool 100% и во УЕФА Куп(Лига Европа) ќе има повеќе :pos2: Ете оваа година една,догодина уше една и кај ќе ги стигнеме после :)..Иначе од овие 43 имате ли бар 5 освоено последните 10-тина години??

abe ic da ne osvoime nikoj ne moze da ne stigne so trofei....zatoa so sme najdobri i sekogas sme bile broj eden.....

Која лејм провокација

Викавте да се вратиме кога ќе стигнеме до 18 :icon_lol: Сега да се вратиме кога ќе стигнеме до 43? No problemo :icon_lol:

Со среќа во Лига Европа.

П.С. Колку што знам го немате освоено Интерконтиненталниот куп.. или грешам?

gledaj u wikipedia ne znam tocno dali imaat osvoeno interkontinentalniot kup....no nemat vrska, sepak nemame mnogu xbesdi vo klubot kolku so ima manchester a sepak sme dobri,, zamisli da igrase cristiano ronaldo ili kaka vo liverpool so ke bese....

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Голот на Торес сеа што го даде против Сандерленд, ме потсети на еден на Робињо за Сити. Исти се мислам.:tv:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Post match press conference at Stamford Bridge -
"Martin O' Neill, are you concerned about the manner of the defeat?"
Martin O' Neill - "Not as concerned as I am about leaving the wife in the players' lounge" :pos2:

В

Вори

Гостин
Искрен да бидам,го гледам Торес во Ливерпул и ми падна жал во која екипа игра.
Дојди си во Челзи бе момак,да видиш живот,а не да се мачиш да се квалификуваш во ЛШ...:tv:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.927
Поени од реакции
7.027
Дојди си во Манчестер бе момак,да видиш живот и титули, а не да се мачиш да се квалификуваш во ЛШ...:tv:
:pos2:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Post match press conference at Stamford Bridge -
"Martin O' Neill, are you concerned about the manner of the defeat?"
Martin O' Neill - "Not as concerned as I am about leaving the wife in the players' lounge" :pos2:
Му начукаа 7 комадичи у г*з сосе јајца, сеа може колку сака да јаде го*на

Не играј прљаво

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.828
Поени од реакции
11.460
Дојди си во Челзи бе момак,да видиш живот,а не да се мачиш да се квалификуваш во ЛШ...:tv:
Колку сакав да дојде педерчево во манчестер уште во атлетико кога везеше...арно ама кога го видов на една слика со ynwa на лентата си реков еби си мајката...ќе видиш ПЛ титула никад :icon_lol:
Ама дефинитивно најдобар напаѓач е, на сестра му во сред шунда, живци кинам кога игра против манчестер, опасен е свака част.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266

И ја го викам истово,дојди си во Челзи за да не се мачиш за 4-то место..туку да се бориш за Шампионска со Манчестер :vozbud:

Јунајтед и без Руни гази, што е работава не знам:vozbud:

Аман бе не игравте со Барса па што не играл Руни па газеле и без него....

Член од
28 март 2010
Мислења
67
Поени од реакции
2
сакам да земат титула челзи... значи манчестер и челзи имаат најголеми шанси, а тука е и арсенал, ама за да арсенал земе титула треба ептен среќа да имаат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom