Barclays Premier League 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе биде многу интересно на дуелот Манчестер - Челзи, наредно коло. Доколку победи Манчестер, според мене веќе 70% титулата е решена, но доколку изиграат нерешено или Челзи победи, тогаш ќе гледаме уште поинтересен крај на сезоната. :smir:

п.с: Стварно жалосно е ова за Вест Хем, мислам дека е време да му ги дадат клоците на Ѕола.

Ќе биде многу интересно на дуелот Манчестер - Челзи, наредно коло. Доколку победи Манчестер, според мене веќе 70% титулата е решена, но доколку изиграат нерешено или Челзи победи, тогаш ќе гледаме уште поинтересен крај на сезоната. :smir:

п.с: Стварно жалосно е ова за Вест Хем, мислам дека е време да му ги дадат клоците на Ѕола.

Доколку победи Манчестер 100000% вие сте шампиони...:toe:

Повторно се враќа во форма вториот најдобар стрелец на Манчестер Јунајтед... :pos:

Манчестер е One Man тим, без Руни ке биде последен на табела ! Така да си знаете!!! :punish: :tv:

Јунајтед и без Руни гази, што е работава не знам:vozbud:
Среќа имат бе,а и нивните противници намерно си даваат автоголови..Кој знае Ферги колку ги плаќа..

Едит: Ааааа да,заборавив..И судиите па да не се,џабе им е и Руни и сВе...

OK,Liverpool 100% и во УЕФА Куп(Лига Европа) ќе има повеќе :pos2: Ете оваа година една,догодина уше една и кај ќе ги стигнеме после :)..Иначе од овие 43 имате ли бар 5 освоено последните 10-тина години??

abe ic da ne osvoime nikoj ne moze da ne stigne so trofei....zatoa so sme najdobri i sekogas sme bile broj eden.....

Која лејм провокација
article-1261116-08BB41CC000005DC-510_308x185.jpg

Викавте да се вратиме кога ќе стигнеме до 18 :icon_lol: Сега да се вратиме кога ќе стигнеме до 43? No problemo :icon_lol:

Со среќа во Лига Европа.

П.С. Колку што знам го немате освоено Интерконтиненталниот куп.. или грешам?

gledaj u wikipedia ne znam tocno dali imaat osvoeno interkontinentalniot kup....no nemat vrska, sepak nemame mnogu xbesdi vo klubot kolku so ima manchester a sepak sme dobri,, zamisli da igrase cristiano ronaldo ili kaka vo liverpool so ke bese....

Голот на Торес сеа што го даде против Сандерленд, ме потсети на еден на Робињо за Сити. Исти се мислам.:tv:

Post match press conference at Stamford Bridge -
"Martin O' Neill, are you concerned about the manner of the defeat?"
Martin O' Neill - "Not as concerned as I am about leaving the wife in the players' lounge" :pos2:

Искрен да бидам,го гледам Торес во Ливерпул и ми падна жал во која екипа игра.
Дојди си во Челзи бе момак,да видиш живот,а не да се мачиш да се квалификуваш во ЛШ...:tv:

Дојди си во Манчестер бе момак,да видиш живот и титули, а не да се мачиш да се квалификуваш во ЛШ...:tv:
:pos2:

Post match press conference at Stamford Bridge -
"Martin O' Neill, are you concerned about the manner of the defeat?"
Martin O' Neill - "Not as concerned as I am about leaving the wife in the players' lounge" :pos2:
Му начукаа 7 комадичи у г*з сосе јајца, сеа може колку сака да јаде го*на

Не играј прљаво

Дојди си во Челзи бе момак,да видиш живот,а не да се мачиш да се квалификуваш во ЛШ...:tv:

Колку сакав да дојде педерчево во манчестер уште во атлетико кога везеше...арно ама кога го видов на една слика со ynwa на лентата си реков еби си мајката...ќе видиш ПЛ титула никад :icon_lol:
Ама дефинитивно најдобар напаѓач е, на сестра му во сред шунда, живци кинам кога игра против манчестер, опасен е свака част.

И ја го викам истово,дојди си во Челзи за да не се мачиш за 4-то место..туку да се бориш за Шампионска со Манчестер :vozbud:

Јунајтед и без Руни гази, што е работава не знам:vozbud:

Аман бе не игравте со Барса па што не играл Руни па газеле и без него....

сакам да земат титула челзи... значи манчестер и челзи имаат најголеми шанси, а тука е и арсенал, ама за да арсенал земе титула треба ептен среќа да имаат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom