Појаки голови и од него дава нели?Аууу па јас не сум знаел, сега видов на преглед. Овој Автогол многу јак за Манчестер бе, растура кога не е Руни
Да ,колото се отвара со најјаката утакмицаМанчестер - Челзи во сабота од 13:45 ли е???
Saturday 17th April 2010
Која ѕверотина е!
5 оди во Лига Европа , и победниците од ФА куп и Карлинг куп. Е ако победниците во куповите се екипи кои веќе се пласирале по некоја друга основа , тогаш во Лига Европа одат 6 или 6 и 7.
Која ѕверотина е!
п.с: Колку екипи од ПЛ ќе играат во Европа Лигата? Зошто гледам на повеќе страни на табелите пишува дека само 5то пласираниот ќе игра, а годинава ако не се лажам имаше 2 екипа во ЕЛ: Фулам и Евертон.
3 беа,тие 2те и Астон Вила,само нив ги елиминираа у плеј офота годинава ако не се лажам имаше 2 екипа во ЕЛ: Фулам и Евертон.
BBC Predictor
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/predictor/default.stm
Според мене
btw не ми се верува дека има 7 играчи коишто можат да поминат 20 гола сезонава, Руни,Дрогба и Бент веќе имаат, Тевез има 19 (25 вкупно :uvo, Торес има 18,Лампард 17.За разлика од минатата сезона, ниеден играч немаше над 20.Досега само еднаш се случило 6 играчи да се над 20 гола, 94-95 сезоната
1.Alan Shearer - 34
2.Robbie Fowler - 25
3.Les Ferdinand - 24
4.Stan Collymore - 22
5.Andy Cole - 21
6.Jurgen Klinsmann - 21
Еве ја многу реално табелаваА ќе помине и Фабгерас Засега има 15 гола.
А ќе помине и Фабгерас Засега има 15 гола.
Незнам како успеа да ја ископираш вака табелата изменета Али мене ми испадна
Арсенал 86
Ман ј. 84
Челзи 83
Тотнам 69
Ливер 68
Сити 68
BBC Predictor
Според мене
btw не ми се верува дека има 7 играчи коишто можат да поминат 20 гола сезонава, Руни,Дрогба и Бент веќе имаат, Тевез има 19 (25 вкупно :uvo, Торес има 18,Лампард 17.За разлика од минатата сезона, ниеден играч немаше над 20.Досега само еднаш се случило 6 играчи да се над 20 гола, 94-95 сезоната
1.Alan Shearer - 34
2.Robbie Fowler - 25
3.Les Ferdinand - 24
4.Stan Collymore - 22
5.Andy Cole - 21
6.Jurgen Klinsmann - 21
А оти никој не го става Ливерпул 4ти Според мене Тотенхем има премногу тежок распоред до крај за да успее да остане на 4то место и тука мислам дека ќе успеат да се извадат Ливерпул и да стасат квалификации
АРСЕНАЛ Шампион
Арсенал да ги добие сите утакмици ,Манчестер и Челзи да изиграат нерешено ,и после Челзи да изгуби од Ливерпул на гости и Манчестер Ј. од Ман. Сити на гости
Како и да е можни се киксови од сите 3 екипи и на други натпревари ,горе доле вака некако би изгледала табелата
Абе јас баш би сакал да биде Ливерпул 4 место, зашто најдобри играчи имаат, ама така испаднаа претпоставките коло по коло..А оти никој не го става Ливерпул 4ти Според мене Тотенхем има премногу тежок распоред до крај за да успее да остане на 4то место и тука мислам дека ќе успеат да се извадат Ливерпул и да стасат квалификации
А за врвот се е можно. Само многу ќе решава дербито во сабота, после тоа многу повеќе работи ќе бидат појасни