Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Аууу па јас не сум знаел, сега видов на преглед. Овој Автогол многу јак за Манчестер бе, растура кога не е Руни :):)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Аууу па јас не сум знаел, сега видов на преглед. Овој Автогол многу јак за Манчестер бе, растура кога не е Руни :):)
Појаки голови и од него дава нели? :icon_lol:

Не знам дали приметивте,ама веќе и дел од навивачите на Јунајтед почнаа да се заебаваат за авто-головите :):):)

btw. Тевез :nesvest: - без разлика шо е мочко,ѕвер е и уште ми е мака што го испуштивме..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Манчестер - Челзи во сабота од 13:45 ли е???

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988

Која ѕверотина е! :vozbud:

п.с: Колку екипи од ПЛ ќе играат во Европа Лигата? Зошто гледам на повеќе страни на табелите пишува дека само 5то пласираниот ќе игра, а годинава ако не се лажам имаше 2 екипа во ЕЛ: Фулам и Евертон.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7

Која ѕверотина е! :vozbud:

п.с: Колку екипи од ПЛ ќе играат во Европа Лигата? Зошто гледам на повеќе страни на табелите пишува дека само 5то пласираниот ќе игра, а годинава ако не се лажам имаше 2 екипа во ЕЛ: Фулам и Евертон.
5 оди во Лига Европа , и победниците од ФА куп и Карлинг куп. Е ако победниците во куповите се екипи кои веќе се пласирале по некоја друга основа , тогаш во Лига Европа одат 6 или 6 и 7.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.113
Поени од реакции
1.692
BBC Predictor

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/predictor/default.stm

Според мене

btw не ми се верува дека има 7 играчи коишто можат да поминат 20 гола сезонава, Руни,Дрогба и Бент веќе имаат, Тевез има 19 (25 вкупно :uvo:), Торес има 18,Лампард 17.За разлика од минатата сезона, ниеден играч немаше над 20.Досега само еднаш се случило 6 играчи да се над 20 гола, 94-95 сезоната

1.Alan Shearer - 34
2.Robbie Fowler - 25
3.Les Ferdinand - 24
4.Stan Collymore - 22
5.Andy Cole - 21
6.Jurgen Klinsmann - 21​

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
BBC Predictor

Според мене

btw не ми се верува дека има 7 играчи коишто можат да поминат 20 гола сезонава, Руни,Дрогба и Бент веќе имаат, Тевез има 19 (25 вкупно :uvo:), Торес има 18,Лампард 17.За разлика од минатата сезона, ниеден играч немаше над 20.Досега само еднаш се случило 6 играчи да се над 20 гола, 94-95 сезоната

1.Alan Shearer - 34
2.Robbie Fowler - 25
3.Les Ferdinand - 24
4.Stan Collymore - 22
5.Andy Cole - 21
6.Jurgen Klinsmann - 21​

А ќе помине и Фабгерас :) Засега има 15 гола.

Незнам како успеа да ја ископираш вака табелата изменета :) Али мене ми испадна

Арсенал 86
Ман ј. 84
Челзи 83
Тотнам 69
Ливер 68
Сити 68

:)

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83

АРСЕНАЛ Шампион :)

Арсенал да ги добие сите утакмици ,Манчестер и Челзи да изиграат нерешено ,и после Челзи да изгуби од Ливерпул на гости и Манчестер Ј. од Ман. Сити на гости
Како и да е можни се киксови од сите 3 екипи и на други натпревари ,горе доле вака некако би изгледала табелата :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
А ќе помине и Фабгерас :) Засега има 15 гола.

Незнам како успеа да ја ископираш вака табелата изменета :) Али мене ми испадна

Арсенал 86
Ман ј. 84
Челзи 83
Тотнам 69
Ливер 68
Сити 68

:)
BBC Predictor

Според мене

1.Alan Shearer - 34
2.Robbie Fowler - 25
3.Les Ferdinand - 24
4.Stan Collymore - 22
5.Andy Cole - 21
6.Jurgen Klinsmann - 21​

АРСЕНАЛ Шампион :)

Арсенал да ги добие сите утакмици ,Манчестер и Челзи да изиграат нерешено ,и после Челзи да изгуби од Ливерпул на гости и Манчестер Ј. од Ман. Сити на гости
Како и да е можни се киксови од сите 3 екипи и на други натпревари ,горе доле вака некако би изгледала табелата :)
А оти никој не го става Ливерпул 4ти:( Според мене Тотенхем има премногу тежок распоред до крај за да успее да остане на 4то место и тука мислам дека ќе успеат да се извадат Ливерпул и да стасат квалификации:toe:
А за врвот се е можно. Само многу ќе решава дербито во сабота, после тоа многу повеќе работи ќе бидат појасни:)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Имате вакво и тука.

Иначе според мене:

А Fans Average Table еве како изгледа сеа за сеа:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
А оти никој не го става Ливерпул 4ти:( Според мене Тотенхем има премногу тежок распоред до крај за да успее да остане на 4то место и тука мислам дека ќе успеат да се извадат Ливерпул и да стасат квалификации:toe:
А за врвот се е можно. Само многу ќе решава дербито во сабота, после тоа многу повеќе работи ќе бидат појасни:)
Абе јас баш би сакал да биде Ливерпул 4 место, зашто најдобри играчи имаат, ама така испаднаа претпоставките коло по коло..:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom