Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
прво објаснете дали тоа беше воопшто фаул за слободен удар ,па после дискутирајте дали беше рака или не
и да беше рака кој ги е*е:ebetese: ,не ни беше фаул,сака некој на педерски начин да тепа ,а плаче кога нешто вакво ќе му се случи епа не иде така . . .

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
прво објаснете дали тоа беше воопшто фаул за слободен удар ,па после дискутирајте дали беше рака или не
и да беше рака кој ги е*е:ebetese: ,не ни беше фаул,сака некој на педерски начин да тепа ,а плаче кога нешто вакво ќе му се случи епа не иде така . . .
Сигурен сум дека мислеш дека фаулот беше досуден по пагањето на Џерард!:pos2:pos

Погледни убаво и ке видеш дека после некоја секунда Кујт го фаулираат и судијата досудува прекршок!:smir:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Сигурен сум дека мислеш дека фаулот беше досуден по пагањето на Џерард!pos

Погледни убаво и ке видеш дека после некоја секунда Кујт го фаулираат и судијата досудува прекршок!:smir:
не се секирај се е добро разгледано и прашањето ми е на место :smir:
смешно е сега да ми кажувваш и да ме убедуваш мене или некој друг дека тоа беше фаул над кујт
истот важи добри нуркачи се :pos2:

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
не се секирај се е добро разгледано и прашањето ми е на место :smir:
смешно е сега да ми кажувваш и да ме убедуваш мене или некој друг дека тоа беше фаул над кујт
истот важи добри нуркачи се :pos2:
http://www.dailymotion.com/video/xc6p2d_arsenal-v-liverpool_sport

Ете гледај од 6:34, ке видеш кога судијата го пресудува прекршокот!

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
http://www.dailymotion.com/video/xc6p2d_arsenal-v-liverpool_sport

Ете гледај од 6:34, ке видеш кога судијата го пресудува прекршокот!
абе го гледав јас клипот ,можеби ти треба да го изгледаш уште еднаш доколку мислиш дека е фаул :)

ниту еден играч на Арсенал незнае зошто е досуден,ниту коментаторот незнае ...
судијата покажува дека Кујт бил турнат од страна на Фабрегас ,а врска нема да не се правиме слепи ...
не ми е целта да те убедувам,а и воопшто не ми е гајле што ливерпул не се извадија во последната секунда од натпреварот ,уште тоа му фалеше на Арсенал да биде досуден пенал проив него откако секунди пред тоа беше досуден непостоечки фаул за Ливерпул и пенал ситуација за Жерард
Мене ми е најважно што Арсенал ги однесе 3те бода на сосема фер и заслужен начин (безралика колку некој друг мисли спротивно)
Исто како што се викаше против Мануре и Челски ,резултатот ма крај е битен не е важно што од 2 контри и двете екипи тепаа
така и тука не ме интересира ...

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
абе го гледав јас клипот ,можеби ти треба да го изгледаш уште еднаш доколку мислиш дека е фаул :)

ниту еден играч на Арсенал незнае зошто е досуден,ниту коментаторот незнае ...
судијата покажува дека Кујт бил турнат од страна на Фабрегас ,а врска нема да не се правиме слепи ...
не ми е целта да те убедувам,а и воопшто не ми е гајле што ливерпул не се извадија во последната секунда од натпреварот ,уште тоа му фалеше на Арсенал да биде досуден пенал проив него откако секунди пред тоа беше досуден непостоечки фаул за Ливерпул и пенал ситуација за Жерард
Мене ми е најважно што Арсенал ги однесе 3те бода на сосема фер и заслужен начин (безралика колку некој друг мисли спротивно)
Исто како што се викаше против Мануре и Челски ,резултатот ма крај е битен не е важно што од 2 контри и двете екипи тепаа
така и тука не ме интересира ...

Ја се запна чисто за она дали било фаул или не, а Е фаул.

А за победата ако свртеш страна назад ке видеш дека сум честитал и дека поразот е по наша Вина и ничија друга!:smir:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.655
The Fa Cup Draw

Chelsea v Man City/Stoke City
Fulham v Bolton/Tottenham
Reading/West Brom v Crystal Palace/Aston Villa
Portsmouth v Birmingham City

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Мое мислење:

Chelsea v Stoke
Fulham v Tottenham
West Brom v Aston Villa

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Premier League plans play-off for last Champions League place

Се планира воведување на плеј оф за последното место кое води во Лигата на шампионите, тоа е моментално четвртото. Според овој план тимовите кои ќе завршат четврти, петти, шести и седми ќе играат плеј оф и така ќе се одлучи кој од овие четири тима ќе игра во Лигата на шампионите.

Оваа идеја е подржана од сите тимови во Премиер лигата освен од големата четворка: Арсенал, Манчестер Јунајтед, Челзи и Ливерпул.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Premier League plans play-off for last Champions League place

Се планира воведување на плеј оф за последното место кое води во Лигата на шампионите, тоа е моментално четвртото. Според овој план тимовите кои ќе завршат четврти, петти, шести и седми ќе играат плеј оф и така ќе се одлучи кој од овие четири тима ќе игра во Лигата на шампионите.

Оваа идеја е подржана од сите тимови во Премиер лигата освен од големата четворка: Арсенал, Манчестер Јунајтед, Челзи и Ливерпул.
Глупости невидени! Никако не смее да се случи ова. Така беше во Холандија. Ајакс се мачеше цела сезона да биде втор и да игра ЛШ, а после играше некојси бараж со 4-от Твенте и изгуби и Твенте одеше ЛШ и одма отпадна. А за Уефа Куп па цела лига разигруваше за пласман. Глупости невидени. Само измислуваат за да ги разделат 4-те големи клубови од Англија. Кој им е крив на другите што не се големи и не можат да стигнат до ЛШ. Јас предлагам на Манчестер, Арсенал, Челзи и Ливерпул да им се овозможи ДОЖИВОТНО безусловно учество во ЛШ :pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Глупости во боја, некој ќе се мачи цела сезона да биде во првата четворка а некој на среќа може ќе победи во плеј оф.

M

Mario Gómez

Гостин
Знам многу лиги каде што има плеј-офи, заебана работа се, и секако како неутрален ја подржувам идејава. Ќе биде жестоко, ако се прифати ама не верувам дека на сред сезона ќе прават измена, од вгодина може.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Според мене ова се глупости. На пример еве дојде некоја сезона кризна за Јунајтед или Челзи и завршат на 4 позиција. Па после да играат бараж на пример со Тотенхем и во тој бараж се може да се случи, нели "топка е, ништо не се знае" и Тотенхем во ЛШ. :tapp:

А ако се случи ова, кои екипи ќе се борат за Лига Европа? :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom