Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
абе го гледав јас клипот ,можеби ти треба да го изгледаш уште еднаш доколку мислиш дека е фаул :)

ниту еден играч на Арсенал незнае зошто е досуден,ниту коментаторот незнае ...
судијата покажува дека Кујт бил турнат од страна на Фабрегас ,а врска нема да не се правиме слепи ...
не ми е целта да те убедувам,а и воопшто не ми е гајле што ливерпул не се извадија во последната секунда од натпреварот ,уште тоа му фалеше на Арсенал да биде досуден пенал проив него откако секунди пред тоа беше досуден непостоечки фаул за Ливерпул и пенал ситуација за Жерард
Мене ми е најважно што Арсенал ги однесе 3те бода на сосема фер и заслужен начин (безралика колку некој друг мисли спротивно)
Исто како што се викаше против Мануре и Челски ,резултатот ма крај е битен не е важно што од 2 контри и двете екипи тепаа
така и тука не ме интересира ...
1:3 и 2:0 не се баш резултати поставени од 2 контри ама ајде да не се навраќаме на тоа

Premier League plans play-off for last Champions League place

Се планира воведување на плеј оф за последното место кое води во Лигата на шампионите, тоа е моментално четвртото. Според овој план тимовите кои ќе завршат четврти, петти, шести и седми ќе играат плеј оф и така ќе се одлучи кој од овие четири тима ќе игра во Лигата на шампионите.

Оваа идеја е подржана од сите тимови во Премиер лигата освен од големата четворка: Арсенал, Манчестер Јунајтед, Челзи и Ливерпул.
Ова би било супер доколку се игра плеј оф ама за 5та екипа.
Сепак преголем е влогот, и верувам не се будали оние од УЕФА да дозволат некој како Вила, Тотенхем (па ајде и Сити) да играат место некоја екипа од големата четворка. Тоа ќе донесе новини во евро-фудбалот ама може да придонесе за опаѓање на публицитетот.
Не е на место некоја екипа да е константна преку целата година, во 2 натпревари да изигра 0:0 на гости и 1:1 дома и да не игра во Европа, тоа би било апсурдно:toe:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Wolves have been handed a £25,000 suspended fine for fielding a weakened team in their Premier League clash at Manchester United.
клик

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
е ај сеа и фулам додадајте ги од првата група,а ливерпул од втората и сити,евертон и фулам ќе водат...

Член од
6 јануари 2010
Мислења
248
Поени од реакции
54
I ova sezona pak mancester united ke e sampion.mozi vo narednata pak titulata da ostani vo mancester ama kaj siti.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom