Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.138
- Поени од реакции
- 1.743
Ливерпул фаќа врски во ФА :icon_mrgr
1:3 и 2:0 не се баш резултати поставени од 2 контри ама ајде да не се навраќаме на тоаабе го гледав јас клипот ,можеби ти треба да го изгледаш уште еднаш доколку мислиш дека е фаул
ниту еден играч на Арсенал незнае зошто е досуден,ниту коментаторот незнае ...
судијата покажува дека Кујт бил турнат од страна на Фабрегас ,а врска нема да не се правиме слепи ...
не ми е целта да те убедувам,а и воопшто не ми е гајле што ливерпул не се извадија во последната секунда од натпреварот ,уште тоа му фалеше на Арсенал да биде досуден пенал проив него откако секунди пред тоа беше досуден непостоечки фаул за Ливерпул и пенал ситуација за Жерард
Мене ми е најважно што Арсенал ги однесе 3те бода на сосема фер и заслужен начин (безралика колку некој друг мисли спротивно)
Исто како што се викаше против Мануре и Челски ,резултатот ма крај е битен не е важно што од 2 контри и двете екипи тепаа
така и тука не ме интересира ...
Ова би било супер доколку се игра плеј оф ама за 5та екипа.Premier League plans play-off for last Champions League place
Се планира воведување на плеј оф за последното место кое води во Лигата на шампионите, тоа е моментално четвртото. Според овој план тимовите кои ќе завршат четврти, петти, шести и седми ќе играат плеј оф и така ќе се одлучи кој од овие четири тима ќе игра во Лигата на шампионите.
Оваа идеја е подржана од сите тимови во Премиер лигата освен од големата четворка: Арсенал, Манчестер Јунајтед, Челзи и Ливерпул.
:pos2:![]()
Over here John! Terry gives Arsenal's Carling Cup team the runaround :icon_mrgr
5-2... Челзи загуби со 2 - 1Евертон - Манчестер/Челзи 6-2 :pos2:
Everton-Manchester/Chelsea/Arsenal 8-10Евертон - Манчестер/Челзи 6-2 :pos2:
Челзи (61) / Манчестер Ј. (57) - Евертон 38Евертон - Манчестер/Челзи 6-2 :pos2:
Шо му е на Евертон бе браааааат :wtf:5-2... Челзи загуби со 2 - 1