Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.655
Овие сител ќе даваат вечер фудбал или пак големиот брат им е поважно? Сега гледав програма немаше ништо за фудбал но тоа и не им е многу точно.
Нема да дават, коментаторот некни спомна дека само Ливерпул - Арсенал ќе ја пренесувале во среда.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Член од
6 септември 2009
Мислења
2.661
Поени од реакции
1.293
Ужас бре, ужас.
Јес да глеам и ВБ али се знае дерби каде се пренесува.
Што е најтрагично сликата на Сител 3 ми е ужас.:tapp:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.138
Поени од реакции
1.743
Како не земаа Канал 5, ќе си глеавме по 5-6 преноси неделно.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

No its not a penalty
pospos

:helou::helou::helou::helou::helou:

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Можеби имаше играње со рака но беше надвор од 16 метри. Плус дозволено е покривање на главата со рака доколку топката оди во глава
Па или мавташе по бабаму или си ја покриваше шишката шо му штрче!:toe:

Во најмала рака требаше да го досуди и тоа ако не пенал!:smir:

Арно ама што е тоа е, ние веке сме навикнати на вакви работи, за кои спорем мене сами сме си криви.

Во секој случај ви честитам на победата.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Арсенал 1:0 Ливерпул. Толку. Немојте сега да се испукувате со вашите знаења за фудбалските правила, некој сигурно ќе се обрука без потреба.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Па или мавташе по бабаму или си ја покриваше шишката шо му штрче!:toe:

Во најмала рака требаше да го досуди и тоа ако не пенал!:smir:

Арно ама што е тоа е, ние веке сме навикнати на вакви работи, за кои спорем мене сами сме си криви.

Во секој случај ви честитам на победата.
Како што кажав и да досудеше играње со рака ќе беше слободен удар а не пенал. Инаку и врз бентнер имаше прекршок кој не беше пенал туку беше надвор од 16 метри каде исто така немаше пенал но сепак не досуди ништо. Доколку изгубеше Арсенал и ние ќе кукавме за тоа, така идат тие работи.

Како и да е до утре може да се расправаме дали имало или не кога судијата си го кажува последниот збор.

И да, годинава не би рекол дека бевте страшно оштетени од судиите, декаде се правеа грешки и дека тоа не е причината што се наоѓате во оваа ситуација (која верувал или не мислам дека не ја заслужувате), како што кажа самите сме си криви.:smir:

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Како што кажав и да досудеше играње со рака ќе беше слободен удар а не пенал. Инаку и врз бентнер имаше прекршок кој не беше пенал туку беше надвор од 16 метри каде исто така немаше пенал но сепак не досуди ништо. Доколку изгубеше Арсенал и ние ќе кукавме за тоа, така идат тие работи.

Како и да е до утре може да се расправаме дали имало или не кога судијата си го кажува последниот збор.

И да, годинава не би рекол дека бевте страшно оштетени од судиите, декаде се правеа грешки и дека тоа не е причината што се наоѓате во оваа ситуација (која верувал или не мислам дека не ја заслужувате), како што кажа самите сме си криви.:smir:

Every team has UP's and DOWN's.:toe:

Ама никој тим го нема Рафа!
Тоа е!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom