Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ако продолжат вака тешко дека ке можи Ливерпул да се искачи погоре...плус тоа,тука се Тотенхем и Астон Вила.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ако продолжат вака тешко дека ке можи Ливерпул да се искачи погоре...плус тоа,тука се Тотенхем и Астон Вила.
Ќе се искачи, и тоа на сметка на Манчестер јунајтед. Астон Вила и Тотенхем се стандардно добри во прва полу сезона но на крај иста судбина ги снаоѓа.

G

Gray Foxx

Гостин
Ќе се искачи, и тоа на сметка на Манчестер јунајтед. Астон Вила и Тотенхем се стандардно добри во прва полу сезона но на крај иста судбина ги снаоѓа.
:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Пеер шо е со беднава провокација? Порано беше полн со ентузијазам. :)

M

mercenary

Гостин
Еве го мојот тип за тоа како ке заврши првенстово:

1.Arsenal
2.Chelsea
3.Manchester United
4.Manchester City
5.Liverpool
6.Tottenham
7.Aston Villa
8.Everton
9.Birmingham
10.Fuhlam
11.Blackburn
12.Sunderland
13.Stoke
14.Bolton
15.Wigan
16.West Ham
17.Portsmouth
18.Burnley
19.Hull
20.Wolves

Испаѓаат Волвс,Хал и Барнли а Влегуваат Њукасл,Нотингем Форест и ВБА

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Кога ке се играт одложените натпревари ?

G

Gray Foxx

Гостин
...I heard Rafa's English needs work. He's okay at speaking and listening, but struggles with Reading.
:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Вака ќе биде според мене

1.Chelsea
2.Arsenal
3.Man Utd
4.Man City
5.Tottenham
6.Aston Villa
7.Everton
8.Liverpool
9.Birmingham
10.Fulham
11.Sunderland
12.West Ham
13.Stoke
14.Blackburn
15.Burnley
16.Bolton
17.Wigan
18.Wolves
19.Portsmouth
20.Hull

За Ливерпул стварно не ми е јасно зошто не го отпуштат Бенитез кога од сите натпреварувања испаднаа.И мислам дека ќе кикснуваат уште многу сеа без Торес и Џерард па така да од лани 2 сеа 8 ке бидат.Арсенал добро се држат и подобро од ова не ни можат па поради тоа можат да ги стигнат Јунајтед само на нивни кикс , а ако престанат судиите да им помагаат , на што јас се надевам , Јунајтед ке паднат на 3.

Ќе испаднат Хал и Портсмут , можеби Портсмут ќе го стигне Хал ама да завршат 17 или погоре не ми се верува. А Болтон со 3 натпревари помалку тешко дека ќе остане 18.

И да не знае некој кога ке се одиграаат одложените натпревари од 21 коло ?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Арсенал добро се држат и подобро од ова не ни можат па поради тоа можат да ги стигнат Јунајтед само на нивни кикс , а ако престанат судиите да им помагаат , на што јас се надевам , Јунајтед ке паднат на 3.
:pos2::pos2:

ЦЦЦЦ..Колку сте смешни..секој судија може да згреши..Јунајтед бил многу пати и оштетуван од судиите,но нормално..бидејќи претходните 3 сезони не знаевте како да се справите со Јунајтед,останува да се правдите со судиите...Демек да не беа судиите Челзи ќе беше прв..Судиите многу пати им помогнале и на Челзи и на Ливерпул,ама тоа никој не го памти,нормално,пошто не беа шампиони они..Ете ќе дојде време Арсенал ќе бидат шампиони,па после најверојатно на нив ќе им "помагаат" судиите,иако досега многу пати беа оштетувани од нив..

btw. Нешто за Челзи да кажеше? Или Арсенал неможе подобро од ова,Јунајтед е таму кај што е благодарејќи на судиите и Челзи ќе стане првак со 15 поени предност?

Да се знае кој е кој :smir:

F

fantomX

Гостин
:pos2::pos2:

ЦЦЦЦ..Колку сте смешни..секој судија може да згреши..Јунајтед бил многу пати и оштетуван од судиите,но нормално..бидејќи претходните 3 сезони не знаевте како да се справите со Јунајтед,останува да се правдите со судиите...Демек да не беа судиите Челзи ќе беше прв..Судиите многу пати им помогнале и на Челзи и на Ливерпул,ама тоа никој не го памти,нормално,пошто не беа шампиони они..Ете ќе дојде време Арсенал ќе бидат шампиони,па после најверојатно на нив ќе им "помагаат" судиите,иако досега многу пати беа оштетувани од нив..

btw. Нешто за Челзи да кажеше? Или Арсенал неможе подобро од ова,Јунајтед е таму кај што е благодарејќи на судиите и Челзи ќе стане првак со 15 поени предност?
Јас слепо му верувам на Фергусон, судиите се криви за секој изгубен бод на Манчестер Јунајтед сезонава. Освен против Челзи, кога покрај судијата (истиот тој судија кој, ама сосема случајно, дозволи преку 2 менути плус игра на Олд Трафорд кога Офцата погоди за 4-3 против селаните) беше крив и црнецот кој зад клупите се миеше заби. :icon_mrgr

Челзи, па еве сезонава да тргнам наназад, против Бирмингам помошникот поништи чист гол за домаќините, но кога ќе се види целиот дуел, нерешеното беше појќе од реално. Против Вест Хем, ни за нив ни за Челзи не беа пенали, само Лампард мораше три пати да гаѓа од каприците на судијата. Оби Микел заслужи црвен против Арсенал....наназад не ми текнува, многу дуели се, нека дополни некој.
Минатите години, па минатото како такво би сакал да го оставам за Ливерпул, тоа е единственото нешто позитивно кое во овие моменти Ливерпул го има (додуша, подалечно, ама какво-такво...)...

Судиски грешки гледам насекаде, но ретко гледам некој да е толку перфектен што, сега ми текна, не за секој изгубен бод, туку за 90-95% од нив, крив е судијата. Впрочем, таква перфекција нема, некој само си мисли дека ја има. Дали од старост, не е мое да коментирам... :toe:

Да се знае кој е кој :smir:
Најдов една 100-годишна, Ливерпул за два бода ви бега....:pos2:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
И јас кажав дека Фергусон понекогаш ме нервира кога после кикс на Јунајтед ја бара кривицата во судијата..но таков е бе..Мада и некогаш е во право..т.е. судиите знаеја да го оштетат Јунајтед на некои од натпреварите што не успеа да ги победи,но сепак да изиграа фудбалерите како што треба се ќе беше подруго..:)Како и да е,знае и да признае пораз..

Иначе ќе ги стигнеме Ливерпул,ништо не се 2 бода..само нека продолжат вака :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Ќе се нафати некој да отвара тема за Арсенал-Јунајтед бе?? :smir:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.138
Поени од реакции
1.743
Би отворил ја, ако не им смета на домаќините, и така за блогчето ќе правам најава.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.368
Поени од реакции
47.151
Би отворил ја, ако не им смета на домаќините, и така за блогчето ќе правам најава.
Нема везе тоа домаќини гости, работиме по принцип, кој прв се нафати да отвори таа тема и се тера :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom