:pos2::pos2:
ЦЦЦЦ..Колку сте смешни..секој судија може да згреши..Јунајтед бил многу пати и оштетуван од судиите,но нормално..бидејќи претходните 3 сезони не знаевте како да се справите со Јунајтед,останува да се правдите со судиите...Демек да не беа судиите Челзи ќе беше прв..Судиите многу пати им помогнале и на Челзи и на Ливерпул,ама тоа никој не го памти,нормално,пошто не беа шампиони они..Ете ќе дојде време Арсенал ќе бидат шампиони,па после најверојатно на нив ќе им "помагаат" судиите,иако досега многу пати беа оштетувани од нив..
btw. Нешто за Челзи да кажеше? Или Арсенал неможе подобро од ова,Јунајтед е таму кај што е благодарејќи на судиите и Челзи ќе стане првак со 15 поени предност?
Јас слепо му верувам на Фергусон, судиите се криви за секој изгубен бод на Манчестер Јунајтед сезонава. Освен против Челзи, кога покрај судијата (истиот тој судија кој, ама сосема случајно, дозволи преку 2 менути плус игра на Олд Трафорд кога Офцата погоди за 4-3 против селаните) беше крив и црнецот кој зад клупите се миеше заби. :icon_mrgr
Челзи, па еве сезонава да тргнам наназад, против Бирмингам помошникот поништи чист гол за домаќините, но кога ќе се види целиот дуел, нерешеното беше појќе од реално. Против Вест Хем, ни за нив ни за Челзи не беа пенали, само Лампард мораше три пати да гаѓа од каприците на судијата. Оби Микел заслужи црвен против Арсенал....наназад не ми текнува, многу дуели се, нека дополни некој.
Минатите години, па минатото како такво би сакал да го оставам за Ливерпул, тоа е единственото нешто позитивно кое во овие моменти Ливерпул го има (додуша, подалечно, ама какво-такво...)...
Судиски грешки гледам насекаде, но ретко гледам некој да е толку перфектен што, сега ми текна, не за секој изгубен бод, туку за 90-95% од нив, крив е судијата. Впрочем, таква перфекција нема, некој само си мисли дека ја има. Дали од старост, не е мое да коментирам...
Да се знае кој е кој :smir:
Најдов една 100-годишна, Ливерпул за два бода ви бега....:pos2: