HoN-Heroes of Newerth

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
2v2.. Смешен си..
Нема шанси.. Кога игравме, поради тебе и тој шваба игравме 4в4.. И беше глупа игра.. А да не зборам 2в2...
Нема некоја тактика тука..
Scout + Succubus
Sleep на еден, улти на друг, и скаутот само ке млати... GG..

П.С. Додека да ја пуштат официјално.. По 10 денари дневно да собирам, ке соберам 30 долари... Има време.. Кој ти кажа дека нема да можеме да играме?

П.П.С. „Да ви кажам дека имам пари“.. Смешен си.. Сега чоколадо сакаш? Пред една недела(или помалку) збореше како играва е глупа..
pa slusaj , isto i igrata League of Legends ja falea kako dota bila pa tolku od nejze

може да ме адднете у френдс па да одиграме некоја партија

nick
DudeNuken

Ова е дискусија за HON, а не за тоа кој колку пари има.

А сега, назад на дискусијата. :)

Сега изиграв со ТандрБрингер скор 14-2. И тие две убиства ми ги напраија на крај сите 5 души на мене, изглеа љубомореа зошто имав скор 10-0. :)

Ми пратиле уште 3 бета клучеви ако на некој му се потребни, коа сме више тука...иам проблеми со HoN си ја играв најнормално до пред некое време, сеа инсталирав упдејт на графички драјвери од тогаш Black boxes, everywhere! :( Да не има некое решение за мојов проблем? Таман до 1700 стигнав ми се дешава ова :(

Ми пратиле уште 3 бета клучеви ако на некој му се потребни, коа сме више тука...иам проблеми со HoN си ја играв најнормално до пред некое време, сеа инсталирав упдејт на графички драјвери од тогаш Black boxes, everywhere! :( Да не има некое решение за мојов проблем? Таман до 1700 стигнав ми се дешава ова :(
Пиши на forums.heroesofnewerth.com . Ке се јави некој да ти одговори..

Btw.. Дај некој поен? х)
Ја уште малку па 1600..

Ехх.. Убавина.. Како одам нагоре, се повеќе и повеќе тепам.. Онака еден нубец у тим, упорпасти игра..
Откако качив 1550 веќе немам губено.. Сега сум на 1585..

Такви игри милијарда имаш :/ На неколку наврати иам паѓано до 1400, еднаш немав победено сигурно преку 20 партии али упоран момак :P

Еее...поради тој еден нуб од тимот паднав на 1450 од 1650+...

Неам среќа ич во пср-то, стигнав до 1600 и после кога почнаа некои нубски тимови и паднав на 1350, сега сум 1400. Мн. зависи од тимот со кој играш.

а што е тоа 1600 1500 1300 ?? поени некои? како се добива и како се губи?

а што е тоа 1600 1500 1300 ?? поени некои? како се добива и како се губи?
PSR..
Секоја игра можеш да добиеш/изгубиш поени, зависно од тоа дали ке победиш или изгубиш..

Број на поени зависи од 2 работи..
1) Просечен PSR на сите играчи во собата.. Значи ако влезеш во игра каде што скоро сите имаат 1300, а ти имаш 1600.. Има шанси да не добиеш/изгубиш поени, бидејќи има голема разлика.. Затоа треба да се игра со играчи на твое ниво (твој PSR), за да добиваш/губиш 10-20 поени од игра..

2) Balance на тимовите.. Доколку твојот тим има 0% шанса да победи.. Ако изгубиш, не губиш поени, но ако победиш, добиваш 10-40 поени(зависи од првиот услов).. Доколку и двете страни имаат 50% шанса, тогаш имаш на пример +12/-12.. Што значи.. Ако победиш добиваш 12, а ако изгубиш исто така 12.. Доколку, ако твојот тим има повеќе од 50% шанса, тогаш помалку поени добиваш доколку победиш, а доколку изгубиш, повеќе губиш.. Нешто како +4/-18..
Тоа го има секогаш до твоето име кога влезеш во игра(пред да се стисне старт)(а го има и кога бирате херои)

На почеток имаш 1500 PSR.

Многу убаво објаснето тука.

Btw..
Како се boost-аат account-и..

http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=23284438
1506 kills
0 deaths..
Како не му било досадно...

Една од моите најаки партии изиграни досега.Напраив се,отидов до база да си ја доапгрејдувам буризата и заврши играта.Иначе овие 24 килс не ми се нешто нај,имам напраено 31 кил со пајромансер :)

Една од моите најаки партии изиграни досега.Напраив се,отидов до база да си ја доапгрејдувам буризата и заврши играта.Иначе овие 24 килс не ми се нешто нај,имам напраено 31 кил со пајромансер :)
Добро си го направил..
Можеби Nullfire Blade наместо Whispering Helm..
Нема потреба секој carry да се игра како тенк...
+ Turret-от ке цица мана на секој што пројде х)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom