HoN-Heroes of Newerth

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Adiktus ja bev uklucen i igrav do 24:00 casot zaedno so shvaba a ve staviv site vo frend i posle koga se ukluciv ve nemase i se iznervirav i ne ve stavav pak.

A be NUBLER иди лажи друг некој вас ве чекавме сите ве ставивме у френдс и ве немаше ! ФАКТИЧКИ јас по цели денови играм ХОН па никако да ве видам:toe:

Неорагаризирани и лажливци некои ! Како не ви е срам да бараме луѓе од Србија да играат цццц срамота жива срамота ! БРУКИ :tapp:

Шо се пријавувате кога не играте ! Или битно е да ве пиша на форум ‘ Јас имам 2 акаунти од по 30 долари ` И кој ку*ац оти имаш кога само зае*уваш работа !:tapp:

Adiktus ja bev uklucen i igrav do 24:00 casot zaedno so shvaba a ve staviv site vo frend i posle koga se ukluciv ve nemase i se iznervirav i ne ve stavav pak.

Ти не тропај глупости

A be NUBLER иди лажи друг некој вас ве чекавме сите ве ставивме у френдс и ве немаше ! ФАКТИЧКИ јас по цели денови играм ХОН па никако да ве видам:toe:

Неорагаризирани и лажливци некои ! Како не ви е срам да бараме луѓе од Србија да играат цццц срамота жива срамота ! БРУКИ :tapp:

Шо се пријавувате кога не играте ! Или битно е да ве пиша на форум ‘ Јас имам 2 акаунти од по 30 долари ` И кој ку*ац оти имаш кога само зае*уваш работа !:tapp:

А ти не се нервирај толку, важно изигравме.

Ништо мора да извадат нов пач со многу фиксови, оти за нигде е моментално енџинот. Има многу пропусти.

јас сега ќе ск'цам две три партии ако има кандидат може да ми каже заедно на играме

п.с. ем ќе си викаме нуб наместо n00b

шом нема кандидати си играм сам

Еј ај пишете што се багови сте нашле xD

Еве јас прв...не знам колку сте заприметиле ама имаат проблем со оној Nevermore херојон од дота тука нешто со SoulStealer или не знам како беше...ко пушташ првата...што се дели на 3...копчињата не знаш кое за кое е xD се е испомешано...q за третата e za prvata xD Или нз како беше

Еј ај пишете што се багови сте нашле xD

Еве јас прв...не знам колку сте заприметиле ама имаат проблем со оној Nevermore херојон од дота тука нешто со SoulStealer или не знам како беше...ко пушташ првата...што се дели на 3...копчињата не знаш кое за кое е xD се е испомешано...q за третата e za prvata xD Или нз како беше
Q/W/E се распоредени според далечина, и R е за ултито..
Просто е.. И воопшто не е баг..

Баг има со friends..
И има exploit со блокирање на свои крипци...

Т.е.
5 играчи на тим земат Whispering Helm, и зимаат крипци цело време(плус може и Ophelia), и ги чуваат у база..
Околу 40 мин.. Имаат мноогу крипци.. И ги блокираат излезите на базата.. Така да крипците неможат да излезат, и само се зголемува нивниот број во база, додека непријателот не е свесен..
Соло тепаш крипци надвор од база..
И кога се соберат 8-9 waves, пушти ги.. Бутаат се...

Има уште доста багови..
Но играва е бета.. Запомнете го тоа..

Не знам како но кога поминував низ тоа црното каде не се гледа (фог оф вор во енеми територи) и остануваше трага која трепкаше така што кога се вратив назад во видливоста на мојот тим, таа трага се гледаше (трепкајќи) и можев се да гледам(кој поминува, рунес). После две три умирања ја снема и се беше нормално.

Congratulations,
You now have three more beta invites for Heroes of Newerth. Chances are you have a few friends asking you about this great title, well now here's your chance to get them in to the closed beta and let them play with you.

Сегашен ацц, поранешен.. И уште 2-3 другари што им знам пасс..
И плус уште 180 од s2games..
Дилер сум бе на овие клучеви хехех..

Спомнуваат нови features и херои следниве недели...

Congratulations,

You now have three more beta invites for Heroes of Newerth. Chances are you have a few friends asking you about this great title, well now here's your chance to get them in to the closed beta and let them play with you.

И на мене ми стигна ;:))))

важно половина година можеби и повеќе ќе помине додека да направат стабилна верзија. барем 2 месеци до open beta.

ja bev uklucen so shvaba igravme taka da nema potreba da ve lazam, a za toa sto pisav deka sum kupil 2 akaunta od po 30 dolari da vi kazam deka imam pari a ne kako vas da se molam za nekoj beta kluc a i plus koga ke ja pustat oficijalno igrata vie nema da mozete da igratae taka da raduvajte se sega za sega so beta klucevi..P>S.Dovicinski i Adiktus ke ve stavam sekogas u frend i ako sakate 2v2 vie dvajca so mene i shvaba pa posle na forumov ke ve pastiram kako gubite

ja bev uklucen so shvaba igravme taka da nema potreba da ve lazam, a za toa sto pisav deka sum kupil 2 akaunta od po 30 dolari da vi kazam deka imam pari a ne kako vas da se molam za nekoj beta kluc a i plus koga ke ja pustat oficijalno igrata vie nema da mozete da igratae taka da raduvajte se sega za sega so beta klucevi..P>S.Dovicinski i Adiktus ke ve stavam sekogas u frend i ako sakate 2v2 vie dvajca so mene i shvaba pa posle na forumov ke ve pastiram kako gubite
2v2.. Смешен си..
Нема шанси.. Кога игравме, поради тебе и тој шваба игравме 4в4.. И беше глупа игра.. А да не зборам 2в2...
Нема некоја тактика тука..
Scout + Succubus
Sleep на еден, улти на друг, и скаутот само ке млати... GG..

П.С. Додека да ја пуштат официјално.. По 10 денари дневно да собирам, ке соберам 30 долари... Има време.. Кој ти кажа дека нема да можеме да играме?

П.П.С. „Да ви кажам дека имам пари“.. Смешен си.. Сега чоколадо сакаш? Пред една недела(или помалку) збореше како играва е глупа..

Јас вчера заиграв, и беше шоу, ке играм. Оно исто е како дота само со друг скин. А ни дота ниакд у живот ја немам играно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom