- Член од
- 27 јануари 2009
- Мислења
- 1.044
- Поени од реакции
- 40
po koja logika ova )Машките смеат, женските не.
po koja logika ova )Машките смеат, женските не.
Не е исто
Машкото изневерува најчесто ради забава(и треба да му се прости),а женското кога изневерува,изневерува и со чувства(и тука нема простување)
секако на еден ќе му остани сршено срцето
Постои разлика.
Женската коа вара е курва и заслужуе шлајм.
Машкото коа вара, најчесто вара со една таква песона какогореспоменатата (читај курва) и фала богу не е педер па да се тргна кога некоја таква ќе му седне у скут.
Прво пред да влезам у брак, ќе размислам убаво. И ако веќе си влегол во таква институција како што е брак и си се согласил таа персона да ти биде жена - ќе бидам лојален фала богу. Ама кога сум у врска и за нишо не сум обврзан нема да се праам добрица и да глумам лојален, кога може истото да ми го напраи она.Дечко,ти кога ќе се ожениш,ќе бидеш лојален на жена ти,или ќе докажуваш дека не си педер?
Прво пред да влезам у брак, ќе размислам убаво. И ако веќе си влегол во таква институција како што е брак и си се согласил таа персона да ти биде жена - ќе бидам лојален фала богу. Ама кога сум у врска и за нишо не сум обврзан нема да се праам добрица и да глумам лојален, кога може истото да ми го напраи она.
Џабе прашуеш.po koja logika ova )
А како ти ќе бидеш сигурен дека е лојална. Кога некоја некогаш ќе ти го тури курот ќе се освестиш и ќе те боли кур дали таа следната е лојална спрема тебе или не. Неправедно ама што да праиме, за се е крива дрољичката што ти го турила курот прва. Убаво кажале коа ти даваат зимај коа те тепаат бегај.А ако таа девојка што си во врска е лојална на тебе,со која совест ти би ја изневерил.Не ти држи вода ова многу.
А како ти ќе бидеш сигурен дека е лојална. Кога некоја некогаш ќе ти го тури курот ќе се освестиш и ќе те боли кур дали таа следната е лојална спрема тебе или не. Неправедно ама што да праиме, за се е крива дрољичката што ти го турила курот прва. Убаво кажале коа ти даваат зимај коа те тепаат бегај.