Дали е исто кога изневерува машко, и кога изневерува девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Dee_Jay
  • Време на започнување Време на започнување
of lele frusrtacii frcat na site strani. losa rabota e toa :)))))) inace na temata da se vratam isto e i masko i zensko koga izneveruva.

Нормално дека е исто јебига, само што машките се привилегирани ако го прават тоа....замислете некои жени дури се убедени дека мажот е во ред да изневерува(освен ако не се палат на тоа....има и тоа)....една србинка еднаш проба да ме убеди(или да се убеди самата) дека нејзиниот маж е мажиште пошто ја имал изневерено а таа ако изневерела ќе бидела стока....хахахаххах

Не е исто. Кога ние изневеруваме, тоа е зошто моравме!!! Кога жената изневерува тоа е курварлук бре!!!!
E kako da ne kurvarlak:pos2:

Исто е. И машките и женските се суштества со чувства. Секој го боли кога е изневерен. Кога следен пат ќе изневерувате помислете како би ви било на вас.
Sosema to4no

Нормално дека е исто јебига, само што машките се привилегирани ако го прават тоа....замислете некои жени дури се убедени дека мажот е во ред да изневерува(освен ако не се палат на тоа....има и тоа)....една србинка еднаш проба да ме убеди(или да се убеди самата) дека нејзиниот маж е мажиште пошто ја имал изневерено а таа ако изневерела ќе бидела стока....хахахаххах

привилегирани значи предност?лелелле ..хахха:nenene:
ахх да ме изневери и да се чуствувам убаво значи не ми ич важно за него..која будала би ја нарекла го оправдува изневерувањето..или станува збор за личност без срце кое никогаш нема почуствувано љубов или дете..:nenene:

па не е исто........едниот ДАВА нешто,додека другиот ЗЕМА нешто:smir:

ахх да ме изневери и да се чуствувам убаво значи не ми ич важно за него..која будала би ја нарекла го оправдува изневерувањето..или станува збор за личност без срце кое никогаш нема почуствувано љубов или дете..:nenene:

....привилегирани во очите на другите, и да, нив тоа им значи предност,
а понекогаш нажалост и во очите кај некои жени.....јас не ги сметам за привилегирани....

Женско повеќе го боли ако дознае дека не ја сакаш отколку да ја извараш. Кај машките е обратно. Така да...

Ха ако го сакаш премногу ке преминеш преку се, ке заборавиш и дека те изневерил! (едино ако тоа не му е навика и често да го прави)

Можеби како збор изневерување нема разлика али кога ке се подразмисли полесно е кога машко изневерува ( се додека знаеш дека тоа го направил со некоја курва која не му значи ниш сем двочасовно задоволство) Кога изневерува женско секогаш постојат емоции, секогаш...и после им е срам и незгодно да признаат дека изневериле пошто ке ги сметаат за растурени за разлика од машките.
Али у секој случај не го прифаќам оти ако ме сака ке биде само со мене и ке биде задоволен од мене и ке нема потреба од друга, ако не е така нека си ја бара среќната добитничка тогаш на друго место:toe:

Еве и јас сум навикнат "да ми изгледа" дека машко е "по нормално" кога изневерува, но ако добро се размисли испаѓа дека е исто...сите имаме потреба да бидиме со некој друг поради секс...нагон(природњача)јебига...кога ти се сака и се испозапалиш тоа е, е сега дали вреди да го изгубиш партнерот поради тоа е друго прашање....исто е, исто е, исто е, уствариии...хммммм...абе исто е...:wink:

таа има и дете, само таа не е будала недо испран мозок, не размислува или како што реков се пали на тоа кога е изневерена...дец ит

Неверата е во срцата, самиот чин, не!

Шознам, јас не изневерувам, сите ги сакам.

Неверата е во срцата, самиот чин, не!

Шознам, јас не изневерувам, сите ги сакам.

Одлично кажано....во срцата е!!!!!!!!!!!!
Само ние сме навикнати уште од мали на тоа да гледаме поинаку...штета.
И јас ги сакам ама не баш сите...:wink:

Одлично кажано....во срцата е!!!!!!!!!!!!
Само ние сме навикнати уште од мали на тоа да гледаме поинаку...штета.
И јас ги сакам ама не баш сите...:wink:

Сакав да кажам дека ги сакам сите, но до вознес ги љубам оние кои и мене ме сакаат!

Сакав да кажам дека ги сакам сите, но до вознес ги љубам оние кои и мене ме сакаат!

Е и јас де, само не баш сите...а можам да љубам до вознес само една

Мојот став околу ова е следниот :
Има една разлика помеѓу машките и женските ,не генерализирам ама во повеќето случаји и од сопствено искуство е така.Машките изневеруваат поради некоја потреба,нешто што го немаат во врската го надокнадуваат така и не значи дека кога ќе изневерат не сакаат (иако тоа е малку чудно,ама вистинито).Женските кога изневеруваат тоа го прават поради преголема симпатија или заљубеност во особата со која изневеруваат и секако после тоа следуваат кризи во врската и на крај раскинување.Значи машките изневеруваат почесто,а женските еднаш ама `вредно`. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom