Дали е исто кога изневерува машко, и кога изневерува девојка?

dacimf

безобразен
Член од
16 ноември 2009
Мислења
60
Поени од реакции
7
Толку ти е мал фондот на зборови од македонскиот јазик што за да опишеш нешто што не ти се допаѓа во негативна конотација го користиш зборот геј како придавка? Знаеш, сум слушнал простотии ама ова мора да е врвот до сега.
Друже ај не туку ми се рекламирај... :) Очајно цело време пробувате со било каква пропаганда (дали 21 век, современо општество, хомофобија, права дрн дрн...) да го натерате цело општество да ве прифати... Мене ако не ми се допаѓа нешто кај чоек, не може никој жив на планетата да ме натера да го прифатам, како што и јас никој не терам да ме прифати ваков себичен и нервен хетеросексуалец! Рекламирај му се на кој сакаш околу тебе и пробувај да го натераш да те прифати, само мене молим те поштеди ме од таа бизарија... Уживај си во тоа што си ама мене не се труди да ми објаснуваш... Па не хомофоб, на глава застани ако сакаш и пајдушко играј! Зборот геј е ебан збор и ќе го употребувам како шо сакам... Како шо и Драган е име и различни луѓе со различни карактери можат да го носат... Ај остани ми со здравје сеа...

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Не е исто. Кога ние изневеруваме, тоа е зошто моравме!!! Кога жената изневерува тоа е курварлук бре!!!!

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
Член од
7 декември 2009
Мислења
133
Поени од реакции
8
Исто е. И машките и женските се суштества со чувства. Секој го боли кога е изневерен. Кога следен пат ќе изневерувате помислете како би ви било на вас.

Кога сте дошле веќе до изневерување нема да ве боли како му е на другиот али ајде. Мое е да ви кажам. Три пати мери еднаш сестра и, ова еднаш сечи :)

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ти, машко си или женско?

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Не е исто. Кога ние изневеруваме, тоа е зошто моравме!!! Кога жената изневерува тоа е курварлук бре!!!!
Си морал? Со пиштол вперен кон тебе те молеле да имаш секс иако имаш веќе девојка? :)

Ништо не се мора, ако не се сака...

Неверство си е неверство. Ист термин, иста процедура :icon_lol:, само различен пол е "виновникот". Исто е.
Али ако си се тешиш дека многу е повиновна девојка ти ако те изневери, отколку ти кога неа би ја изневерил е тогаш тоа е друго. Твоја психа. Може и она те изневерила зашто морала, не си бил добар, сакала да најде подобар:)
А нека и стои називот курва, сеедно. И тебе подобри називи не би ти се препишувале од страна на нејзините другарки.
Девојките не сакаат момци кои изневеруваат, исто е верувам со машките, не сакаат неверни девојки. Така да се е исто во женско и машко неверство.

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
С
А нека и стои називот курва, сеедно. И тебе подобри називи не би ти се препишувале од страна на нејзините другарки.
Грешка. Нејзините другарки обично ме опишувале пред неа како сакале, а пред мене како „мувај ме и мене пошо сакам да си докажам нешо на себе во врска со мојата т.н. најдобра другарка со која утре ќе пијам кафе“.

Жени, шо да ви прам. Ние сме бар поискрени.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Грешка. Нејзините другарки обично ме опишувале пред неа како сакале, а пред мене како „мувај ме и мене пошо сакам да си докажам нешо на себе во врска со мојата т.н. најдобра другарка со која утре ќе пијам кафе“.
Toa не се вистински другарки!
Исто како што сигурно ако имаш јака цура, дел од твоите другари и го имаат меракот и тоа како :)

Она дека сте поискрени е друга тема. За жал се согласувам. :)

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Исто како што сигурно ако имаш јака цура, дел од твоите другари и го имаат меракот и тоа како :)
E ako de. Имаат очи. Би се увредил ако знам дека иам топ пичка а другарите ми глумет ладнокрвност. Ама никогаш не (или ајде, мноогу ретко) ојме еден против друг.

Избегавме офтопик. Ама бар се слагаш со мене. Фер цена :)

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
исто е. не се за почит ни двајцата.
само што во некои конзервативни очи девојката повеќе изгледа како краљица тротоара, а мушкото ко највечи јебач.

Kajgana Shop

На врв Bottom