Еееее сеа, и мужите се фалат на другарите. На пр.: "Пеер вчера не да сум ја плеснал онаа карши мене шо живее".Мажот кога ебе на страна ќути за тоа.
Се фалат ама жениве се баеѓи поголеми озборувачи така да машките тоа си го чуваат меѓу себе, а овие од едни на други па на трети...отидеЕееее сеа, и мужите се фалат на другарите. На пр.: "Пеер вчера не да сум ја плеснал онаа карши мене шо живее".
Shall I rest my case?!Jedna poznata kineska poslovica objašnjava zašto kineski muškarci trebaju mnogo žena, a zašto se od žena očekuje da imaju samo jednog muškarca: “Jedan čajnik je uobičajeno serviran sa četiri šalice,no da li ste ikada vidjeli šalicu sa četiri čajnika?”.
Хм, нели мажите се фалеа ако ебат? Сега и жените?!Мажот кога ебе на страна ќути за тоа. Жената кога ебе на страна одма и се фали на другарката, другарката се фали на другарките други, сите другарки зборат за тоа цела недела. И на крај се отвора група на Фејсбук за тоа како нивната другарка го изварала дечкото и она според општественото мислење е курва! ....епа многу фалење не е на арно
Се фалат ама жениве се баеѓи поголеми озборувачи така да машките тоа си го чуваат меѓу себе, а овие од едни на други па на трети...отиде
Оној кој не се фали за своите сексуални успеси кон спротивниот пол, или е педофил, или е многу голем фраер.:nenene::nenene::nenene::nenene: хахахаха ова ме пресмеа,искрено го почитувам твоево размислувае алиии искрено колку машки имаам прашано и вака викаат ако не се пофалам исто како да не сум сторил нешто..демек за да се почуствува како маж мора да има изневерено,сменато,и сл..
и жените и мажите се оговарачи али не сите нормално,госпо дал и вакви и такви сега не се сите за исти вкош
Сосема се согласувам. Се фалат само тие што се неизживеани. Најчесто сите поминуваат низ тоа. Некои како помали а некои како постари:pos2:Тоа дека збориш со деца, дечурлија, недораснати и недоветни пубертетлии и адолесцентни пишманиња, а не со мажи!
Не е маж ако има кур у гаќи, туку ако е доволно маж да го употреби за свое задоволство и за задоволство на партнерката, како нивна лична интима и љубов.
Само недозреани и исфрустрирани се фалат дека ебеле.
Мажите ебат, пишманите се фалат!
Мислам, да разграничиме, нели!
Сосема се согласувам. Се фалат само тие што се неизживеани. Најчесто сите поминуваат низ тоа. Некои како помали а некои како постари:pos2:
Толку ти е мал фондот на зборови од македонскиот јазик што за да опишеш нешто што не ти се допаѓа во негативна конотација го користиш зборот геј како придавка? Знаеш, сум слушнал простотии ама ова мора да е врвот до сега.пс: офтопик - ко ќе размислам на ова полигамијата ми е ту емоушнл тинг фор ми енд ту геј... бљак...
До душа некој пат плеска и по некое машко во групата. Но останатите мажјаци тоа го прават почесто, бидејќи алфа-мажјакот ги има на располагање сите женки од групата а останатите мажјаци обично немаат пристап до ниедна, па се потпираат кон хомосексуален секс. Претпоставувам дека тоа е тоа. Може да е и друга причината. Инаку ова го читав негде по нет.Jok, jas ne sum vo Komaja! Nit ke bidam!
Outboy, a alfa mazjakot gi bembaci i drugite mazjaci vo glutnicata?
Може и ќути ..... Ај жити се не туку лажи. Машко кога ќе легне со друга другиот ден најдобрите другари негови први дознаваат, и одма почнува фалењето. Ако си легнал со повеќе - фраер си, нели?Мажот кога ебе на страна ќути за тоа.
Ееее грешиш нели во отворена врска со договор иде 3 играч...Се’ што е повеќе од двајца, е група.
Групна “љубов“ каде е вклучен секс меѓу партнерите, е, чинам, оргијање.
.
И да имаш другарски секс пак е другарска љубов кон другаркатаАко нема секс, тогаш е другарска љубов