Greenout

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Да реков дека не се најбоље оти мислев на стр2.
И ја убаво се насмеав за слаткар :P

Сакав да кажам дека стр2 се боље нишо поише.

oO ме радуе шо го нејкиш слаткар а го сакаш стр2 ама сепак мислам дека ако го бараме најобриот човек тоа е РнС и само рНс (х

oO ме радуе шо го нејкиш слаткар а го сакаш стр2 ама сепак мислам дека ако го бараме најобриот човек тоа е РнС и само рНс (х

фала друже
ама незнам дали тони може со струја...тука се негде и двајцара,иако струја го поштуам поише поради тоа шо многу добро црта :)

greenout str2 се најбоље!

1. РНС
2. Пистолеро
3. Струја
4. Блазеј
5. Брус

Според мене :smir:

фала друже
ама незнам дали тони може со струја...тука се негде и двајцара,иако струја го поштуам поише поради тоа шо многу добро црта :)

Цртањето графити е друга работа за тоа и јас го поштуем.. Иначе да не знајте кој го има нацртано на еден стуб во скопје Tоnyo San? Го има на повеќе клиприча ак незнајте за кој зборам ке ви ја постирам сликата.

Цртањето графити е друга работа за тоа и јас го поштуем.. Иначе да не знајте кој го има нацртано на еден стуб во скопје Tоnyo San? Го има на повеќе клиприча ак незнајте за кој зборам ке ви ја постирам сликата.

Мислам дека самиот тони го нацрта.
Он има уше 3,4 заедно со струја, и тони знае да црта саморајчина :)

1. РНС
2. Пистолеро
3. Струја
4. Блазеј
5. Брус

Според мене :smir:

1. РнС!!!!
2. Пистолеро (само заради фристајлот)
3.Струја
4.Блажеј
5.Брус (чоеков е закон и го поштовам има голема дарба за брзо рецитирање ама некако не може да се докаже и некако ми има најглуп дел.. не во сите песни ама во повеќето)

У Средина на март на рнс цедето ;)

фала друже
и рнс добро црта :)))))))))

Пистолеро (само заради фристајлот)

Верувај ми пеше е талентиран, ама не е ни близу до најдобрите....далеку е од добар супер е ама пак неможе со најдобрите.

У Средина на март на рнс цедето ;)

и рнс добро црта :)))))))))

:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest: Е доброооооО уш ова фалеше.. Ја си реков за 2-3 дена сега ке излезит ама ништо. А од кај ти е информациава?

1. РнС!!!!
2. Пистолеро (само заради фристајлот)
3.Струја
4.Блажеј
5.Брус (чоеков е закон и го поштовам има голема дарба за брзо рецитирање ама некако не може да се докаже и некако ми има најглуп дел.. не во сите песни ама во повеќето)

не го ставив заради фристајлот него онака има добри рими а и Green Out најваќе ги слушам. а брус точно е тоа што го кажа плус ке додадам дека многу малце се појавува на јавни настани све неможе да дое нешо или нез таков впечаток имам :toe:

П.С. старо е ама ако не сте го слушнале слушнете го. растураат ;)

не го ставив заради фристајлот него онака има добри рими а и Green Out најваќе ги слушам. а брус точно е тоа што го кажа плус ке додадам дека многу малце се појавува на јавни настани све неможе да дое нешо или нез таков впечаток имам :toe:

П.С. старо е ама ако не сте го слушнале слушнете го. растураат ;)

Немат чоек шо не го знајт овој фристајл 100 пати го имам слушано ногу е јак ама од пеше „за вас копуци“ е најдобар.

Немат чоек шо не го знајт овој фристајл 100 пати го имам слушано ногу е јак ама од пеше „за вас копуци“ е најдобар.

да да ѕвер е чоекот дефинитивно !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom