Greenout

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Да реков дека не се најбоље оти мислев на стр2.
И ја убаво се насмеав за слаткар :P

Сакав да кажам дека стр2 се боље нишо поише.
oO ме радуе шо го нејкиш слаткар а го сакаш стр2 ама сепак мислам дека ако го бараме најобриот човек тоа е РнС и само рНс (х

Член од
24 февруари 2010
Мислења
60
Поени од реакции
5
oO ме радуе шо го нејкиш слаткар а го сакаш стр2 ама сепак мислам дека ако го бараме најобриот човек тоа е РнС и само рНс (х
фала друже
ама незнам дали тони може со струја...тука се негде и двајцара,иако струја го поштуам поише поради тоа шо многу добро црта :)

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
greenout str2 се најбоље!

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
шо се случи со цедето на РНС?

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
1. РНС
2. Пистолеро
3. Струја
4. Блазеј
5. Брус

Според мене :smir:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
фала друже
ама незнам дали тони може со струја...тука се негде и двајцара,иако струја го поштуам поише поради тоа шо многу добро црта :)
Цртањето графити е друга работа за тоа и јас го поштуем.. Иначе да не знајте кој го има нацртано на еден стуб во скопје Tоnyo San? Го има на повеќе клиприча ак незнајте за кој зборам ке ви ја постирам сликата.

Член од
24 февруари 2010
Мислења
60
Поени од реакции
5
Цртањето графити е друга работа за тоа и јас го поштуем.. Иначе да не знајте кој го има нацртано на еден стуб во скопје Tоnyo San? Го има на повеќе клиприча ак незнајте за кој зборам ке ви ја постирам сликата.
Мислам дека самиот тони го нацрта.
Он има уше 3,4 заедно со струја, и тони знае да црта саморајчина :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
1. РНС
2. Пистолеро
3. Струја
4. Блазеј
5. Брус

Според мене :smir:
1. РнС!!!!
2. Пистолеро (само заради фристајлот)
3.Струја
4.Блажеј
5.Брус (чоеков е закон и го поштовам има голема дарба за брзо рецитирање ама некако не може да се докаже и некако ми има најглуп дел.. не во сите песни ама во повеќето)

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
У Средина на март на рнс цедето ;)

фала друже
и рнс добро црта :)))))))))

Член од
24 февруари 2010
Мислења
60
Поени од реакции
5
Пистолеро (само заради фристајлот)
Верувај ми пеше е талентиран, ама не е ни близу до најдобрите....далеку е од добар супер е ама пак неможе со најдобрите.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
У Средина на март на рнс цедето ;)

и рнс добро црта :)))))))))
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest: Е доброооооО уш ова фалеше.. Ја си реков за 2-3 дена сега ке излезит ама ништо. А од кај ти е информациава?

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
1. РнС!!!!
2. Пистолеро (само заради фристајлот)
3.Струја
4.Блажеј
5.Брус (чоеков е закон и го поштовам има голема дарба за брзо рецитирање ама некако не може да се докаже и некако ми има најглуп дел.. не во сите песни ама во повеќето)

не го ставив заради фристајлот него онака има добри рими а и Green Out најваќе ги слушам. а брус точно е тоа што го кажа плус ке додадам дека многу малце се појавува на јавни настани све неможе да дое нешо или нез таков впечаток имам :toe:

П.С. старо е ама ако не сте го слушнале слушнете го. растураат ;)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
не го ставив заради фристајлот него онака има добри рими а и Green Out најваќе ги слушам. а брус точно е тоа што го кажа плус ке додадам дека многу малце се појавува на јавни настани све неможе да дое нешо или нез таков впечаток имам :toe:

П.С. старо е ама ако не сте го слушнале слушнете го. растураат ;)
Немат чоек шо не го знајт овој фристајл 100 пати го имам слушано ногу е јак ама од пеше „за вас копуци“ е најдобар.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Немат чоек шо не го знајт овој фристајл 100 пати го имам слушано ногу е јак ама од пеше „за вас копуци“ е најдобар.
да да ѕвер е чоекот дефинитивно !

Kajgana Shop

На врв Bottom