- Член од
- 21 ноември 2008
- Мислења
- 617
- Поени од реакции
- 63
no comment :nenene:40 денари од овие шо возат по автобуска карта
иначе 250 од нормалниве
no comment :nenene:40 денари од овие шо возат по автобуска карта
иначе 250 од нормалниве
Не бе дете какви вести...во живо гледав...хе хе...за жал веќе година и пол живеам во Охрид ( иначе од Прилеп сум ) и се тоа шо го гледам таму е за жалење ,а не само недостатокот на туристи...ај ме мрзи сега да пишувам за сите мани шо ги имаат градот и жителите а не е ни темата тоа...не реков јас дека нема воопшто туристи туку дека има многу помалку отколку минатите години...а тоа дека плажите биле полни не е никаков репер дали има туристи или не..ко шо рече и CafeDelMar изгледа за некоја година ќе си останите само вие охриѓаните на плажите ваши ( ако продолжите вака )...а и тоа шо го кажав за цените на хотелите е чиста вистина...сегде на околниве мориња е поефтино во хотел ( освен евентуално во Хрватска иако и за таму не сум сигурен дека е поскапо одколку кај вас )Гледаше на вести дека немаме туристи? Е, и јас гледав и се изнасмеав зошто плажине полни беа
и слободно оди Палма де Мајорка, јас ќе си останам да си се капам во езерово:back:
50 денари ти е такси оние што возат колку автобусДанкешн. Претпоставувам дека возен ред на нет за аутобуси, комбиња и слични чуда на повеќе од 2 тркала не може да се најде, нели? :nesum:
Е ја затоа си го постаив така прашањето... :cry:
и шо врска има тоа со такси превозот во Охрид??Само како споредба, на татко ми другар у Грчка на некое место Tripiti на Халкидики плаќа 40 евра за Апартман у некое хотелче со 5 ѕвезди, со клима, хотелот си има сопствен базен, само што било изградено годинава, луксузно, курци палци..
И ја малце неповрзано се надоврзав xD ... Спомна некој за цените во Охрид и на море, па ми текна на ова...и шо врска има тоа со такси превозот во Охрид??
Eми ја веља Suck my 11 and a half inch cock. Ќе пешачам:helou:Не ми вртит сааато. Да се пазариме ја и ти онака од рака. Шо велиш А ?
:tv:
Mислам дека иде комбе а не е многу скапо до кај 100 ден е така нешто:smir:И јас да прашам нешто. Од Охрид до Љубаништа дали иде директно нешто бус или комбе или треба да фатам некое што иде за Св. Наум? И колку тоа би ме чинело? фала
Фала за информацијата, ќе се снајдам ваљда не сум до толку:uvo:Mислам дека иде комбе а не е многу скапо до кај 100 ден е така нешто:smir: