Спојлери на вашите автомобили

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.041
Поени од реакции
1.164
Уште пред неколку месеци добив ваква идеја, да ставам спојлери, халогенки и некои добри раткапни, а потоа ќе ставам и алуминиумски бандаши, зависи како ќе стојам со кеш. :)
Ме интересира колку од вас на своите автомобили го прават тоа, бидејќи реакцијата на другарите беше различна. Некој вика.. Кул брат! Закон ќе биди одма ставај. Некои викаат: Не знам шо си фрлаш пари ова она...

Имам шевролет авео, и ме интересира каде можам во Битола да најдам спојлерчиња кои е одговараат по сраните и еден од позади, и од прилика како се движат цените.

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
кое авео? долгото или кусото

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
нема да го личи, мое мислење ке изгледа на мотика стајлинг

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362

diesel fan

dizelas do groba
Член од
2 јули 2009
Мислења
71
Поени од реакции
4
bato, ta stajlingot e mnogu golemo srajne i epten golema "krasta" oti ako pocnis da cepkas nema zapiranje. I spojleri bez bandasi e ko zena bez cicki (so izvinenie do damite) . I ne samo sto nema da go lici, nekako mnogu izvetveno , nadzidzano i neskladno izgledaat kolite so spoljeri kupeni naknadno koi se setaat niz mk. Moj predlog ti e edna dobra AIRBRUSH tetovaza na kolata i ubavi CHEVROLET felni. Seto drugo ti e kiceraj i nepotrebno srajne:tapp:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Ќе го личи имам видено неколку стајлирани Авеа имаат онака оштри линии може дасе изведе нешто само не гледам некоја корист

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.041
Поени од реакции
1.164
Не знам зошто да не го личи. Сигурно би било подобро од тоа што е сега :)
А за бандаши ќе му сменам за брзо време, ако ставам спојлери сега за месец дена ќе го сторам и тоа. За почеток планирам да има некои добри раткапни.

Моето е црвено значи нешто вака:

Предницата ќе биди малку поинаку, имам црн браник па мислам дека ќе биди интересно.

Супер е ова. :)

А знае некој како се движат цените?
За колку парти може да се најдат спојлери, бандаши и халогенки?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
И јас да си кажам... :)

Сакам да земам спојлер за Citroen C4 Coupe. Од Автонова добив информација дека се околу 500 евра, што е неприфатливо висока цена без разлика на тоа за каков квалитет станува збор. И тоа, станува збор за цена без фарбање. За фарбањето е башка. Секако дека поисплатлива варијанта е купување преку интернет или од друго место (или странство).

Дали знаете како се движат реалните (а не напумпаните автомпортерски) цени? Колку што гледав по интернет, спојлериве се различни. Околу 80-90 фунти, 150 долари и тн... Дали може кај нас да се најде спојлеров, или подобра варијанта е да се земе од Грција на пример?

Ако не знаете за кој спојлер станува збор, еве фотка:

C

cige

Гостин
Уште пред неколку месеци добив ваква идеја, да ставам спојлери, халогенки и некои добри раткапни, а потоа ќе ставам и алуминиумски бандаши, зависи како ќе стојам со кеш. :)
Ме интересира колку од вас на своите автомобили го прават тоа, бидејќи реакцијата на другарите беше различна. Некој вика.. Кул брат! Закон ќе биди одма ставај. Некои викаат: Не знам шо си фрлаш пари ова она...

Имам шевролет авео, и ме интересира каде можам во Битола да најдам спојлерчиња кои е одговараат по сраните и еден од позади, и од прилика како се движат цените.
Дај бе не драпај, на Авео спојлери:pos2:
поарно продај го и купи си нешто појако со поголема помината километража(ако сакаш за истите пари), доколку толку си мераклија по тие спојлери, ако мислиш дека така ќе станеш поголем ебач.
Ако си прв газда воопшто не помислувај да го мењаваш, ако не си тогаш послушај го горенаведеното:helou:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.041
Поени од реакции
1.164
Дај бе не драпај, на Авео спојлери:pos2:
поарно продај го и купи си нешто појако со поголема помината километража(ако сакаш за истите пари), доколку толку си мераклија по тие спојлери, ако мислиш дека така ќе станеш поголем ебач.
Ако си прв газда воопшто не помислувај да го мењаваш, ако не си тогаш послушај го горенаведеното:helou:
Не е брат тоа. Онака ме фати мерак да го преправам малце. Прв газда сум затоа сакам да си го средам малку.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Не е брат тоа. Онака ме фати мерак да го преправам малце. Прв газда сум затоа сакам да си го средам малку.
Така е колега, нема ништо поубаво од тоа да си возиш нова кола, остај фантазиите за возење на појака но стара кола. Авеово ти е супер, ај сликајго па прикачи го тука.
Инаку мое мислење е ако ставаш спојлер нека биде краток, мислам на задниот. Глупо и цигански ќе изгледа ако ставиш некој голем спојлер на таква кратка кола.
Би ти дал совет, што и да правиш, прво куписи убави алуминиумски бандаши, па потоа можеш некој заден спојлер.

П.С. Авеото од пазар3 мене ми изгледа добро, можеш да го следиш и тој пример.

П.П.С. Зошто си купил црвена кола, па сега да ја комбинираш со црно? Ау интераш бре :pishtoldz :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442

Сакам да земам спојлер за Citroen C4 Coupe. Од Автонова добив информација дека се околу 500 евра, што е неприфатливо висока цена без разлика на тоа за каков квалитет станува збор. И тоа, станува збор за цена без фарбање. За фарбањето е башка. Секако дека поисплатлива варијанта е купување преку интернет или од друго место (или странство).

Дали знаете како се движат реалните (а не напумпаните автомпортерски) цени? Колку што гледав по интернет, спојлериве се различни. Околу 80-90 фунти, 150 долари и тн... Дали може кај нас да се најде спојлеров, или подобра варијанта е да се земе од Грција на пример?

Мал "bump" на постов.

Зар никој во Македонија не продава вакви спојлери?

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73

500 еура...не се нормални...јеби спојлер акни асален издув и обртомер можда...

Kajgana Shop

На врв Bottom