Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.575
Не се за фрлање Евертон,веруј.Ние имавме водство од 3-1 до 90 минута за на крај да примиме два...и заврши 3-3...ако се заинатат можат да ви напраат проблеми.
Поздрав
Не ни реков дека се за фрлање :) баш убаво пишав дека се добри против јаките тимови секогаш им правеле проблеми

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Мурињо: Јунајтед мора да му конкурира на тимот на Челси

Португалскиот фудбалски експерт смета дека само Манчестер Јунајтед може му да биде доволно силен конкурент на актуелниот премиерлигашки шампион Челзи.

Види го мајмун еден, нека си гледа само за Реал.

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Мурињо: Јунајтед мора да му конкурира на тимот на Челси

Португалскиот фудбалски експерт смета дека само Манчестер Јунајтед може му да биде доволно силен конкурент на актуелниот премиерлигашки шампион Челзи.

Види го мајмун еден, нека си гледа само за Реал.

шо се паљаш толко шо кажал мурињо

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/11/12/2211673/arsene-wenger-injury-to-arsenal-defender-thomas-vermaelen-has-no-

Ова мене ми мирисат на CAREER THREATNING најсериозно!

Профава нешто ми избрзуват, едно време колеше бесеше да не го земаат од мала возраст за прв тим на Англија сега им го нуди?!
http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/11/12/2211544/jack-wilshere-is-ready-to-start-for-england-arsenal-manager

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Ова ти е вистинското "Арсенал Проклетство", прва сезона топ форма, втора сезона пола на рехабилитација од повреди, друга пола слаба форма, повторно предизвикана од повреди.
Венгеров малку забега неделава, прво го фатија со швалерка, па сега треска глупости за да сврти внимание од скандалот.
Само да не се префрли на тимот неговото скапано расположение, па да косиме трева на Емирати после пораз. Стискам палци и се молам да не се случи тоа

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ова ти е вистинското "Арсенал Проклетство", прва сезона топ форма, втора сезона пола на рехабилитација од повреди, друга пола слаба форма, повторно предизвикана од повреди.
Венгеров малку забега неделава, прво го фатија со швалерка, па сега треска глупости за да сврти внимание од скандалот.
Само да не се префрли на тимот неговото скапано расположение, па да косиме трева на Емирати после пораз. Стискам палци и се молам да не се случи тоа
Мислам дека досега докажа дека неговите приватни проблеми, си се приватни ?! Нели ?! Тој, апсолутно никогаш не ги мешал, а мора да признаете дека во овие 15-16 години, и никогаш не сте слушнале некаков скандал за него... Па, сигурен сум дека, ако ништо друго, ќе проба тоа да не се оддрази врз тимот

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Добар фудбал падна,мило ми беше шо ве запознав момци :)),победија тие со повеќе искуство и со повеќе кондиција :)),ама мањебитно тоа :))
се на се добро помина,па да се собереме пак..:)
пс:неки за МВП :)

--- надополнето ---

ппс:оштета барам од вармастер,се повредив,за репрезентацијата нема да можам да играм .:))

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Добар фудбал падна,мило ми беше шо ве запознав момци :)),победија тие со повеќе искуство и со повеќе кондиција :)),ама мањебитно тоа :))
се на се добро помина,па да се собереме пак..:)
пс:неки за МВП :)

--- надополнето ---

ппс:оштета барам од вармастер,се повредив,за репрезентацијата нема да можам да играм .:))
хехе што си ти :) уште и се заебава , шала на страна не беше лошо и како што кажа и лоџикс најбитно беше дружењето се друго во „втор план„
(заеби ти втор план победа си е победа, хехехе :P ) како и да е треба да направиме уште некоја контролна утакмица јас мислам дека не беше лошо

Како се повреди брат , кога се мавнавте нога со нога или коа те фати кичмата , :P :P :P

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
хехе што си ти :) уште и се заебава , шала на страна не беше лошо и како што кажа и лоџикс најбитно беше дружењето се друго во „втор план„
(заеби ти втор план победа си е победа, хехехе :P ) како и да е треба да направиме уште некоја контролна утакмица јас мислам дека не беше лошо

Како се повреди брат , кога се мавнавте нога со нога или коа те фати кичмата , :P :P :P
изморен бев ма,па најде мене да ме дриблаш....:)),не сум спремен кондиционо,инаку ке го јадеше.
не трчав многу,ама асистирав доста (А).

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
изморен бев ма,па најде мене да ме дриблаш....:)),не сум спремен кондиционо,инаку ке го јадеше.
не трчав многу,ама асистирав доста (А).
уживај се зезам малку , инаку да имаше неколку асистенции во стилот на фабре :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Еве и јас се враќам и да кажам дека супер помина фудбалот и вредеше одењето од Тетово, а и чекањето поради неписмените во Кочо.

А најбитно е тоа што победи тимот на Арсенал :pos2::pipi:. Во другиот тим каде што беше лоџикс имаше и еден со дрес од манчестер. И незнам со кој памет доаѓа со дрес од манчестер. Демек ќе не победел. Инаку Неки кршеше кичми а јас нозе. Повредени Лоџикс (ненамерно) и тој со манчестер дресот, јеби га неможав да оддолеам :pos2::smir:.

Инаку Неки денес беше нешто во стил на Насри, а лоџикс типичен играч на арсенал се повреди :toe:.

Ај нека стави некој оценки за тоа како сме изиграле. Инаку Игор кондиција браво се изнатрча

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom