- Член од
- 26 јули 2008
- Мислења
- 5.156
- Поени од реакции
- 211
После 5 години ?)
Инаку овој пат ќе играме со Жолти дресови.
И добар провод на Фудбал!
После 5 години ?)
Не ни реков дека се за фрлање баш убаво пишав дека се добри против јаките тимови секогаш им правеле проблемиНе се за фрлање Евертон,веруј.Ние имавме водство од 3-1 до 90 минута за на крај да примиме два...и заврши 3-3...ако се заинатат можат да ви напраат проблеми.
Поздрав
pwned! erotika .:nesvest:
Мурињо: Јунајтед мора да му конкурира на тимот на Челси
Португалскиот фудбалски експерт смета дека само Манчестер Јунајтед може му да биде доволно силен конкурент на актуелниот премиерлигашки шампион Челзи.
Види го мајмун еден, нека си гледа само за Реал.
Мислам дека досега докажа дека неговите приватни проблеми, си се приватни ?! Нели ?! Тој, апсолутно никогаш не ги мешал, а мора да признаете дека во овие 15-16 години, и никогаш не сте слушнале некаков скандал за него... Па, сигурен сум дека, ако ништо друго, ќе проба тоа да не се оддрази врз тимотОва ти е вистинското "Арсенал Проклетство", прва сезона топ форма, втора сезона пола на рехабилитација од повреди, друга пола слаба форма, повторно предизвикана од повреди.
Венгеров малку забега неделава, прво го фатија со швалерка, па сега треска глупости за да сврти внимание од скандалот.
Само да не се префрли на тимот неговото скапано расположение, па да косиме трева на Емирати после пораз. Стискам палци и се молам да не се случи тоа
хехе што си ти уште и се заебава , шала на страна не беше лошо и како што кажа и лоџикс најбитно беше дружењето се друго во „втор план„Добар фудбал падна,мило ми беше шо ве запознав момци ),победија тие со повеќе искуство и со повеќе кондиција ),ама мањебитно тоа )
се на се добро помина,па да се собереме пак..
пс:неки за МВП
--- надополнето ---
ппс:оштета барам од вармастер,се повредив,за репрезентацијата нема да можам да играм .)
изморен бев ма,па најде мене да ме дриблаш....),не сум спремен кондиционо,инаку ке го јадеше.хехе што си ти уште и се заебава , шала на страна не беше лошо и како што кажа и лоџикс најбитно беше дружењето се друго во „втор план„
(заеби ти втор план победа си е победа, хехехе ) како и да е треба да направиме уште некоја контролна утакмица јас мислам дека не беше лошо
Како се повреди брат , кога се мавнавте нога со нога или коа те фати кичмата ,
уживај се зезам малку , инаку да имаше неколку асистенции во стилот на фабреизморен бев ма,па најде мене да ме дриблаш....),не сум спремен кондиционо,инаку ке го јадеше.
не трчав многу,ама асистирав доста (А).