Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Следат квалификациите за европско ...инџури листата ,само таа да не се зголеми :(

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
А дека е јак, зато е дури 3 избор, при вакви хаос голмани ? Ти се молам бе....
А дали ти си имал можност да ги гледаш неговите настапи и да се увериш во тоа дека е слаб голман , (се сомневам дека си го гледал ) од она што го прикажа на натпреварите на кој добиваше шанса маноне испадна професор за овие двајцава , (не викам дека е најдобар само многу солидно се покажа со оглед на минималната шанса што ја доби лани):salut:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
^
најслаб аргумент навивајте за друг клуб....и комшијана што тек почна вградинка ке смислеше нешто подобро...
ради вакви разговори замрува дискусија на фан клубовиве...
Нема друг, поинаков „аргумент“... За „навивач“ кој мисли дека неговиот менаџер не е во право... Како друго да го разберам ова ?

И детето од градинка, сигурно, ке ти го речи ова, па и јас... Ако мислиш дека нема дискусија, не се вклучувај ! Нели ?

Поздрав

--- надополнето ---

А дали ти си имал можност да ги гледаш неговите настапи и да се увериш во тоа дека е слаб голман , (се сомневам дека си го гледал ) од она што го прикажа на натпреварите на кој добиваше шанса маноне испадна професор за овие двајцава , (не викам дека е најдобар само многу солидно се покажа со оглед на минималната шанса што ја доби лани):salut:
Паметам некои негови „добри“ настапи... Затоа и знам што зборувам... Но тоа е тоа...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ме чуди како досега никој не ги спомна во фан клубот одличните преформанси на Вилшер во натпреварот..детето играше одлично и скоро учествуваше во секоја ваша акција и беше прав плејмејкер на теренот во отсутво на фабрегас....а и не прави грешки и знае да се загради и да тргни напред...секоја чест за момаков..едноставно мора да се искористи овој потенцијал кај него...таман догодина го шиткате фабрегас во барса за 40-тина милиони и вилшер ќе се промовира во првиот тим и ќе немате мака за замена(освен пак да ве бие малерот со повредите)!

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Нема друг, поинаков „аргумент“... За „навивач“ кој мисли дека неговиот менаџер не е во право... Како друго да го разберам ова ?

И детето од градинка, сигурно, ке ти го речи ова, па и јас... Ако мислиш дека нема дискусија, не се вклучувај ! Нели ?

Поздрав

--- надополнето ---

Паметам некои негови „добри“ настапи... Затоа и знам што зборувам... Но тоа е тоа...
ке може да ме потсетиш на некоја негова слаба партија бидејќи јас него го имам гледано само еднш лани против фулам на гости и ми остави добар впечаток затоа и пишав дека не е лош

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Добри бевте на почетокот, и да не беше Чех на висина на задачата којзнае во кој правец ќе се одвиваше на натпреварот.
Голот на Кол нема да го коментирам, милиметри се во прашање и секој го гледа тоа што му одговара.
Централните дефанзивци ви се добра инвестиција, ама за екипи со игра слична на вашата, и брзи и агилни напаѓачи. За животни ко Дрогба, треба многу повеќе мускули.

Туку бидете благодарни што Сонг помина без картон, а можеше комотно црвен да добие за стартовите.

Поздрав :smir:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ме чуди како досега никој не ги спомна во фан клубот одличните преформанси на Вилшер во натпреварот..детето играше одлично и скоро учествуваше во секоја ваша акција и беше прав плејмејкер на теренот во отсутво на фабрегас....а и не прави грешки и знае да се загради и да тргни напред...секоја чест за момаков..едноставно мора да се искористи овој потенцијал кај него...таман догодина го шиткате фабрегас во барса за 40-тина милиони и вилшер ќе се промовира во првиот тим и ќе немате мака за замена(освен пак да ве бие малерот со повредите)!
Кога ке има пораз, ретко кој тука го гледа тоа... Али Вилшер е нашата иднина...

Тебе Росел да не ти е вујко ? :)

--- надополнето ---

ке може да ме потсетиш на некоја негова слаба партија бидејќи јас него го имам гледано само еднaш лани против фулам на гости и ми остави добар впечаток затоа и пишав дека не е лош
И ти од еднаш заклучи дека е добар голман ? Браво... Да му пишиме на Венгер за скаут? а ?

--- надополнето ---

ке може да ме потсетиш на некоја негова слаба партија бидејќи јас него го имам гледано само еднaш лани против фулам на гости и ми остави добар впечаток затоа и пишав дека не е лош
И ти од еднаш заклучи дека е добар голман ? Браво... Да му пишиме на Венгер за скаут? а ?

--- надополнето ---

Добри бевте на почетокот, и да не беше Чех на висина на задачата којзнае во кој правец ќе се одвиваше на натпреварот.
Голот на Кол нема да го коментирам, милиметри се во прашање и секој го гледа тоа што му одговара.
Централните дефанзивци ви се добра инвестиција, ама за екипи со игра слична на вашата, и брзи и агилни напаѓачи. За животни ко Дрогба, треба многу повеќе мускули.

Туку бидете благодарни што Сонг помина без картон, а можеше комотно црвен да добие за стартовите.

И стартот на Есиен над Дијаби не беше наивен... Исто и тоа се казнува со црвен картон

Поздрав и до тебе

--- надополнето ---

И стартот на Есиен над Дијаби не беше наивен... Исто и тоа се казнува со црвен картон

Поздрав и до тебе

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
ке може да ме потсетиш на некоја негова слаба партија бидејќи јас него го имам гледано само еднш лани против фулам на гости и ми остави добар впечаток затоа и пишав дека не е лош
Вест Хем

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Кога ке има пораз, ретко кој тука го гледа тоа... Али Вилшер е нашата иднина...

Тебе Росел да не ти е вујко ? :)

--- надополнето ---

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Поздрав и до тебе

--- надополнето ---

Ај не сери смрдле еден , не ми глуми тука експерт за се и сешто јас што сум гледал тоа е моја работа слепец еден а ти колку пати бе си го гледал маноне ,( ауууууу заборавив јас дека ти присуствуваш на тренинзите на арсенал и секојдневно го гледаш маноне и знаеш дека е слаб голман да да да извини сварно ) напиши еден добар пост а не само демантираш а немош факти да го побиеш тоа , сум го гледал неколку пати и знам јас што зборувам , од вакви како тебе фан клубов наш има се помалку и помалку членови експертот за се кој сеуште нема напишано еден асален пост ,(и само додава на добрите постови да да така е се сложувам ) зошто не знае што да напише сам пошто е жив неписмен... леле колку само ме потсетуваш на ворца (ако не си и тој) пред едно година дена исто експерт кој ги читаше книгите на венгер...
извините за речников али морав

--- надополнето ---

да да да , така е сега дури ми текна , во право си таа му беше слаба доста, имав заборавено затоа барав да ме потсети некој само што експртов многу провокативно го свати тоа .. фала ти

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Не упропасти Шамак... дрво некастресно, топка да не се знае да шутне!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Не упропасти Шамак... дрво некастресно, топка да не се знае да шутне!
Абе не дека не упропасти ама можеше на 2-3 пути сам да тргне и да шутира без потреба да подава или да падне... и како баш сеа тоа главата не му беше наштимана... можеше барем еден со глава да брцне имаше добри шанси...

Иначе ме мрзи да пишам детална анализа така да на кратко ќе кажам само дека бев задоволен од играта... од дамна не сум видел некој да ги стави Челзи у ќоше на Стемфорд така како што ние го направивме тоа посебно во вториот дел... Имавме игра и требаше да искористиме барем една шанса на 0-0 а и после на 1-0... да влезеше таа на Кошчиелни или на Аршавин мн подруг тек ќе имаше натпреварот...

Одбраната (па кој колку сака нека не се сложува со мене) воопшто не е на ниво... И за очекување е тоа пошто и двајцата централни се нови. Имаа неколку лоши мигови двајцата посебно против Дрогба... Од бековите задоволен Клиши не беше лош толку колку што Челзи искористуваше кога тој ќе тргнеше напред. Фабиански солиден без киксови освен малку нервозен на стартот.

Аршавин дрво... една најдобар друга најлош нема константност... и пак ќе кажам Вилшир едноставно ме импреисонира... дечкото е иднината на Арсенал и Англија заеби Волкот и ЏЕТ и Вела... Вилшир е човекот...

Тоа е тоа со овој тим што го имавме на располагање супер одигравме дури може да кажам и подобри бевме во поле меѓутоа Челзи е таков тим што ги користи шансите...

Дин беше добар со добри проценки освен кога го примивме голот имаше фаул над Сонг...
На Есиен стартот НЕ беше за црвен картон немаше намера ниту беше лизгачки старт едноставно Диаби ја подметна ногата и тоа е тоа добро е што не е повреден на подугачко...

Него малце офтопик видовте ли како му ја скршија ногата на Бен Арфа (дечкото за мене е мн добар играч и ќе беше мн големо засилување за Њукасл сезонава) а не беше досуден ниту фаул... Страшно нешто на овој Де Јонг треба едногодишна суспензија... втор пут крши нога на некој у задниве 6 месеци а да не зборам за мајагерито над Чаби Алонсо...
Се надевам нема да игра со нас и да ни ебе некој

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
abe fali vo ekipava se ! prvo da se smeni trenerot ! kaj so gleav fudbal u irish pub,eden rece 70 posto od fanovite na arsenal ne go sakaat venger ! Prvo neznae izmeni da prai ! gubi 1-0 on vo 70 pa u 86 min stava igraci ! loL,ne trosi pari saka tituli,nema pobednicki duh,nema kvalitet,nema zvezda nitu edna (FABREGAS Samo ) pOvredi,golman katastrofa i so e najtragicno ne se osmeluvaat da sutnat sakaat vo gol da vlezat ! Nemame ubistven napagac so znae da dae 30 gola u sezona kako drogba ! Nie cekame decata od sredina da dadat gol !

--- надополнето ---

http://younggunsblog.co.uk/2010/10/pires-training-with-arsenal-youngsters/
ova sigurno ne ste go znaele !

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
abe fali vo ekipava se ! prvo da se smeni trenerot ! kaj so gleav fudbal u irish pub,eden rece 70 posto od fanovite na arsenal ne go sakaat venger ! Prvo neznae izmeni da prai ! gubi 1-0 on vo 70 pa u 86 min stava igraci ! loL,ne trosi pari saka tituli,nema pobednicki duh,nema kvalitet,nema zvezda nitu edna (FABREGAS Samo ) pOvredi,golman katastrofa i so e najtragicno ne se osmeluvaat da sutnat sakaat vo gol da vlezat ! Nemame ubistven napagac so znae da dae 30 gola u sezona kako drogba ! Nie cekame decata od sredina da dadat gol
Абе ти стварно не знаеш што збориш, ја не знам ти пиеш или си дрогираш, И не ми е јасно како можеш да навиваш за тим што е створен од Венгер, а притоа да не го сакаш Венгер и да збориш дека тој е првиот што треба да се смени. Па кој да дојде ти и твојот фудбал менаџер?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Еве и јас да пишам по вчерашниот меч... игравме квалитетно скоро цел меч и не заслуживме пораз!
Сеуште незнам дали НЕ беше тоа пенал над Чамак , малку ја допре топката но не сменивоопшто правец и Чамак одеше на неа... но му ги собра нозете...
Додека покажувавме рамноправност ... Дрогба ни даде многу чуден гол...кој што ете ќе го оквалификуваме како делумно среќен што не е воопшто вина на Фабијански.
Вчера голманот добро се покажа, вториот гол НИКОЈ не би го одбранил , само мора да се признае Лошо наместен жив ѕид!
Се надевам ќе биде све на подобро...многу лошо котираме моментално... но со вчерашната игра морам да го кажам ова... виновни се повредите!
Имавме игра но фалеше оној финален одличен пас - Фабре
Имавме игра но освен Клиши кој што не е крило немаше кој да повлече брзо во офанзива и да нафрли или заврши - Волкот
Скилачи не ми беше сигурен вчера - Вермален
И завршетокот неможеше сам да го круниса Чамак зашто одбрната на Челзи ( и во неколку наврати Чех ) беа одлични - РвП ( знаеме дека против Челзи има постигнувано многу убави погодоци )
Овие да ни се во тимот...другите не мора одма...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Абе стварно сте најголеми серковци (со редок исклучок)...Не била тактиката поставена добро, ова не било добро, она не било...Ако ги дадевме барем две од трите почетни шанси и да водевме 2-0 тогаш сите тука ќе ја величевте играта и играчите...Ебате тоа..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom