zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.431
- Поени од реакции
- 6.078
Следат квалификациите за европско ...инџури листата ,само таа да не се зголеми
А дали ти си имал можност да ги гледаш неговите настапи и да се увериш во тоа дека е слаб голман , (се сомневам дека си го гледал ) од она што го прикажа на натпреварите на кој добиваше шанса маноне испадна професор за овие двајцава , (не викам дека е најдобар само многу солидно се покажа со оглед на минималната шанса што ја доби лани):salut:А дека е јак, зато е дури 3 избор, при вакви хаос голмани ? Ти се молам бе....
Нема друг, поинаков „аргумент“... За „навивач“ кој мисли дека неговиот менаџер не е во право... Како друго да го разберам ова ?^
најслаб аргумент навивајте за друг клуб....и комшијана што тек почна вградинка ке смислеше нешто подобро...
ради вакви разговори замрува дискусија на фан клубовиве...
Паметам некои негови „добри“ настапи... Затоа и знам што зборувам... Но тоа е тоа...А дали ти си имал можност да ги гледаш неговите настапи и да се увериш во тоа дека е слаб голман , (се сомневам дека си го гледал ) од она што го прикажа на натпреварите на кој добиваше шанса маноне испадна професор за овие двајцава , (не викам дека е најдобар само многу солидно се покажа со оглед на минималната шанса што ја доби лани):salut:
ке може да ме потсетиш на некоја негова слаба партија бидејќи јас него го имам гледано само еднш лани против фулам на гости и ми остави добар впечаток затоа и пишав дека не е лошНема друг, поинаков „аргумент“... За „навивач“ кој мисли дека неговиот менаџер не е во право... Како друго да го разберам ова ?
И детето од градинка, сигурно, ке ти го речи ова, па и јас... Ако мислиш дека нема дискусија, не се вклучувај ! Нели ?
Поздрав
--- надополнето ---
Паметам некои негови „добри“ настапи... Затоа и знам што зборувам... Но тоа е тоа...
Кога ке има пораз, ретко кој тука го гледа тоа... Али Вилшер е нашата иднина...Ме чуди како досега никој не ги спомна во фан клубот одличните преформанси на Вилшер во натпреварот..детето играше одлично и скоро учествуваше во секоја ваша акција и беше прав плејмејкер на теренот во отсутво на фабрегас....а и не прави грешки и знае да се загради и да тргни напред...секоја чест за момаков..едноставно мора да се искористи овој потенцијал кај него...таман догодина го шиткате фабрегас во барса за 40-тина милиони и вилшер ќе се промовира во првиот тим и ќе немате мака за замена(освен пак да ве бие малерот со повредите)!
И ти од еднаш заклучи дека е добар голман ? Браво... Да му пишиме на Венгер за скаут? а ?ке може да ме потсетиш на некоја негова слаба партија бидејќи јас него го имам гледано само еднaш лани против фулам на гости и ми остави добар впечаток затоа и пишав дека не е лош
И ти од еднаш заклучи дека е добар голман ? Браво... Да му пишиме на Венгер за скаут? а ?ке може да ме потсетиш на некоја негова слаба партија бидејќи јас него го имам гледано само еднaш лани против фулам на гости и ми остави добар впечаток затоа и пишав дека не е лош
И стартот на Есиен над Дијаби не беше наивен... Исто и тоа се казнува со црвен картонДобри бевте на почетокот, и да не беше Чех на висина на задачата којзнае во кој правец ќе се одвиваше на натпреварот.
Голот на Кол нема да го коментирам, милиметри се во прашање и секој го гледа тоа што му одговара.
Централните дефанзивци ви се добра инвестиција, ама за екипи со игра слична на вашата, и брзи и агилни напаѓачи. За животни ко Дрогба, треба многу повеќе мускули.
Туку бидете благодарни што Сонг помина без картон, а можеше комотно црвен да добие за стартовите.
Поздрав :smir:
И стартот на Есиен над Дијаби не беше наивен... Исто и тоа се казнува со црвен картонДобри бевте на почетокот, и да не беше Чех на висина на задачата којзнае во кој правец ќе се одвиваше на натпреварот.
Голот на Кол нема да го коментирам, милиметри се во прашање и секој го гледа тоа што му одговара.
Централните дефанзивци ви се добра инвестиција, ама за екипи со игра слична на вашата, и брзи и агилни напаѓачи. За животни ко Дрогба, треба многу повеќе мускули.
Туку бидете благодарни што Сонг помина без картон, а можеше комотно црвен да добие за стартовите.
Поздрав :smir:
Вест Хемке може да ме потсетиш на некоја негова слаба партија бидејќи јас него го имам гледано само еднш лани против фулам на гости и ми остави добар впечаток затоа и пишав дека не е лош
Ај не сери смрдле еден , не ми глуми тука експерт за се и сешто јас што сум гледал тоа е моја работа слепец еден а ти колку пати бе си го гледал маноне ,( ауууууу заборавив јас дека ти присуствуваш на тренинзите на арсенал и секојдневно го гледаш маноне и знаеш дека е слаб голман да да да извини сварно ) напиши еден добар пост а не само демантираш а немош факти да го побиеш тоа , сум го гледал неколку пати и знам јас што зборувам , од вакви како тебе фан клубов наш има се помалку и помалку членови експертот за се кој сеуште нема напишано еден асален пост ,(и само додава на добрите постови да да така е се сложувам ) зошто не знае што да напише сам пошто е жив неписмен... леле колку само ме потсетуваш на ворца (ако не си и тој) пред едно година дена исто експерт кој ги читаше книгите на венгер...Кога ке има пораз, ретко кој тука го гледа тоа... Али Вилшер е нашата иднина...
Тебе Росел да не ти е вујко ?
--- надополнето ---
И ти од еднаш заклучи дека е добар голман ? Браво... Да му пишиме на Венгер за скаут? а ?
--- надополнето ---
И ти од еднаш заклучи дека е добар голман ? Браво... Да му пишиме на Венгер за скаут? а ?
--- надополнето ---
Поздрав и до тебе
--- надополнето ---
да да да , така е сега дури ми текна , во право си таа му беше слаба доста, имав заборавено затоа барав да ме потсети некој само што експртов многу провокативно го свати тоа .. фала тиВест Хем
Абе не дека не упропасти ама можеше на 2-3 пути сам да тргне и да шутира без потреба да подава или да падне... и како баш сеа тоа главата не му беше наштимана... можеше барем еден со глава да брцне имаше добри шанси...Не упропасти Шамак... дрво некастресно, топка да не се знае да шутне!
Абе ти стварно не знаеш што збориш, ја не знам ти пиеш или си дрогираш, И не ми е јасно како можеш да навиваш за тим што е створен од Венгер, а притоа да не го сакаш Венгер и да збориш дека тој е првиот што треба да се смени. Па кој да дојде ти и твојот фудбал менаџер?abe fali vo ekipava se ! prvo da se smeni trenerot ! kaj so gleav fudbal u irish pub,eden rece 70 posto od fanovite na arsenal ne go sakaat venger ! Prvo neznae izmeni da prai ! gubi 1-0 on vo 70 pa u 86 min stava igraci ! loL,ne trosi pari saka tituli,nema pobednicki duh,nema kvalitet,nema zvezda nitu edna (FABREGAS Samo ) pOvredi,golman katastrofa i so e najtragicno ne se osmeluvaat da sutnat sakaat vo gol da vlezat ! Nemame ubistven napagac so znae da dae 30 gola u sezona kako drogba ! Nie cekame decata od sredina da dadat gol