Cannon
Doctor
- Член од
- 22 март 2009
- Мислења
- 5.101
- Поени од реакции
- 5.841
што да се каже истата приказна од лани, цело време напаѓаме а они на крај тепаат. се чуствува дека нешто фали на овој тим кога доаѓаат големите натпревари на ред, а што ни фали ментална цврстина (нешто на што венгер како докажан од минатото педагог треба да го поправи). И нај искрено поразов помалку ме боли од оној против вба кој беше на домашен терен од противник кој ќе се бори за опстанок (на такви мечеви губиме поени кои на крај титула не чинат). Мора да се свати дека за да се освои лигата домашниот терен мора да биде неосвоива тврдина а тоа мора да им се вреже во главата еднаш за секогаш на играчите.
И не се откажувајте имајте верба тек е само 7 коло (и минатата година ги изгубивме дуелите со челзи и јунајтед па безмалку до крај се боревме за врвот, зборот ми е дека не смее да губиме бодови од тимовикако вба)
и да дефимитивно сонг мора да се врати на старата позиција зошто на оваа не го бива (а и тој ја загуби топката од многу дриблање при првиот гол)
поздрав до сите ганери и главата горе!!!!
И не се откажувајте имајте верба тек е само 7 коло (и минатата година ги изгубивме дуелите со челзи и јунајтед па безмалку до крај се боревме за врвот, зборот ми е дека не смее да губиме бодови од тимовикако вба)
и да дефимитивно сонг мора да се врати на старата позиција зошто на оваа не го бива (а и тој ја загуби топката од многу дриблање при првиот гол)
поздрав до сите ганери и главата горе!!!!